Passive Money

Volleybal Draisma Dynamo

dezeweek2020

Draisma Dynamo Volleybal 

[powr-multi-slider id=”c9731f46_1566419402″]

 

DRAISMA_DYNAMOAchter elk succesvol sportteam staat een betrouwbare en daadkrachtige hoofdsponsor. Draisma  een trouwe bondgenoot die het team door dik en dun steunt. De Stichting Topvolleybal Dynamo prijst zich bijzonder gelukkig met de support van het Apeldoornse aannemingsbedrijf.a Dynamo. Inmiddels is Draisma Dynamo een welbekende vereniging in volleyballand


Draisma Dynamo Volleybal 

De volleyballers van Lycurgus hebben voor de tweede keer de nationale beker gewonnen.De ploeg uit Groningen was in een spannende finale in Den Bosch met 3-1 (22-25,25-18,28-26,30-28) te sterk voor Dynamo en nam zo revanche voor de verloren bekerfinale van vorig jaar. In de derde set hadden beide ploegen al twee setpunten gemist,toen Lycurgus op zijn derde wel toesloeg.Ook in set vier waren de verschillen klein,maar Dynamo kreeg ditmaal geen setpoints. De ploeg uit Apeldoorn,die tien bekers in zijn prijzenkast heeft staan,knokte daarin voor wat het waard was,maar ging kopje onder op het vijfde matchpoint. Lycurgus won de beker ook in 2016.
Bij de dames ging de beker voor het derde jaar op rij naar Sliedrecht.De Zuid-Hollandse ploeg (kampioen in 2017, 2018 en 2019) had het één set lastig tegen VCN: 25-14,33-31,25-14. De topdivisionist uit Capelle aan den IJssel had op weg naar de bekerfinale gestunt tegen Eurosped (de toenmalige koploper van de eredivisie werd met 3-0 kansloos gelaten) en Sneek (dat na een 0-2 achterstand met 3-2 werd geklopt). In de finale toonde VCN zijn vechtlust in de tweede set.Vier setpoints dwong de ploeg af,maar ze werden alle gemist. Sliedrecht kreeg er daarna ook vier, drukte op het vierde eindelijk door en kwam daarna niet meer in de problemen.

Draisma Dynamo Volleybal 

voordeelmarkt ledenpas

Volleybal


Draisma Dynamo – RECO ZVH

skywayNeem een kijkje binnen dit fantastische bedrijf
Skyway Klik HIER voor een 360 degrees

Draisma Dynamo

This website uses cookies. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accepteer Lees Verder

Powered by Live Score & Live Score App