dezeweek2020

WAAROM meldt onze staatsomroep NOS nu ineens dat HYDROXYCHLOROQUINE als geneesmiddel niet goed voor u is?

Opnieuw verkeerde info van ‘onze’ staatsomroep NOS m.b.t de hydroxychloroquine die Donald Trump nu 1 1/2 week inneemt. Trump moet dus informatie hebben dat het werkt anders neem je het niet in.

Hyydroxychloroquine

hydroxychloroquineALLES maar lukraak geloven is niet goed maar als u overvoert wordt met negatieve informatie door de mainstrean dus ook de NOS dan is het moeilijk om te scheiden wat wel of niet waar is.
Als voorbeeld: Verapemil is een middel tegen clusterhoofdpijn maar werken doet het in veel gevallen niet. Farmaceuten maken er wel dikke winsten op. Er is een bepaalde thee, die jezelf kunt maken, gewoon op internet te bestellen, die de aanvallen van de clusters wegneemt en t.o.v het medicijn verapemil vele en vele malen goedkoper is, maar u denkt toch niet dat farmaceuten willen dat u dit te weten komt.
 
Het middel chloroquine kan gevaarlijk zijn bij verkeerd gebruik omdat het erg agressief is. HYDROXYCHLOROQUINE daarentegen is in zekere zin te vergelijken met kinine dat ook in schweppes zit en tonic. Daar is de agressieve versie van chloroquine uitgefilterd. Overigens is kinine, dat je zelf kunt maken [ http://dezeweek.eu ] prima voor mensen die COPD hebben.

Deel, like of volg of maak uw eigen magazine klik hier


FlipboardFlipboardFlipboard


Deel dit artikel zodat we gratis kunnen blijven werken voor u!

hydroxychloroquine

Powered by Live Score & Live Score App