Nieuws deze week https://dezeweek.eu Nieuws deze week Mon, 25 May 2020 21:07:32 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.4.1 https://dezeweek.eu/wp-content/uploads/2020/04/cropped-forza-32x32.jpg Nieuws deze week https://dezeweek.eu 32 32 New York heeft bijna 100 gevallen van mysterieuze kinderziektes corona – kawasaki – Nederland telt nu 20 kinderen. https://dezeweek.eu/2020/05/25/new-york-heeft-bijna-100-gevallen-van-mysterieuze-kinderziektes-corona-kawasaki-nederland-telt-nu-20-kinderen/ Mon, 25 May 2020 20:40:32 +0000 https://dezeweek.eu/?p=40266 New York heeft bijna 100 gevallen van mysterieuze kinderziektes corona – kawasaki – Nederland telt nu 20 kinderen. Ziekte van Kawasaki en COVID-19: wat uw gezin moet weten – Teletekst meldt vandaag dat 20 kinderen in Nederland ook deze mysterieuze ziekte onder de leden hebben. Phoenix Children’s Hospital Naarmate experts meer...]]>

New York heeft bijna 100 gevallen van mysterieuze kinderziektes corona – kawasaki – Nederland telt nu 20 kinderen.


Ziekte van Kawasaki en COVID-19: wat uw gezin moet weten – Teletekst meldt vandaag dat 20 kinderen in Nederland ook deze mysterieuze ziekte onder de leden hebben.


Naarmate experts meer te weten komen over COVID-19, bekijken een groeiend aantal pediatrische clinici en onderzoekers de verbanden tussen COVID-19 en het Kawasaki-syndroom, een inflammatoire aandoening bij meerdere kinderen, die op zijn gevaarlijkst ernstige gevolgen kan hebben voor de hart. Josh Koch, MD, afdelingshoofd van de hartafdeling van Phoenix Children’s Heart Center, hoofd van de afdeling cardiovasculaire intensieve zorg (CVICU), legt het verband uit en hoe we het hier diagnosticeren en behandelen. Ga voor meer informatie naar de video.


Artsen in de staat New York constateren bij tientallen kinderen een raadselachtige ontstekingsziekte. Veel ervan was besmet met het coronavirus.

TILMAN SCHRÖTER

Kinderen die besmet waren met het virus hebben tot nu toe een vrij milde loop gehad. 

Kinderen die besmet waren met het virus hebben tot nu toe een vrij milde loop gehad. FOTO: IÑAKI BERASALUCE / DPA

In de Amerikaanse staat New York komen steeds meer mysterieuze ziekten bij kinderen voor, die artsen associëren met het coronavirus. In ongeveer 100 gevallen in de staat vertoonden kinderen vergelijkbare symptomen: koorts, huiduitslag of kortademigheid.

Er zijn al 52 bevestigde gevallen in New York City en in de staat New York zijn in totaal twee kinderen en een tiener overleden. Politici zijn verontrust.

De gouverneur van New York, Andrew Cuomo, heeft ziekenhuizen gevraagd om prioriteit te geven aan kinderen met deze symptomen in Covid 19-tests. “We lopen vanaf het begin achter op het virus en zelfs nu, als de cijfers dalen, verrast het virus ons nog steeds”, citeert Cuomo in een verklaring.

“Eerst dachten we dat Covid-19 geen invloed had op kinderen en nu hebben we te maken met dit verontrustende probleem, waarbij we ongeveer 100 gevallen van ontstekingsziekte zien bij kinderen die door het virus lijken te worden veroorzaakt.”

Verbinding met Corona is nog steeds onduidelijk

[Met de nieuwsbrief “Twenty / Twenty” begeleiden onze Amerikaanse experts u elke donderdag op weg naar de presidentsverkiezingen. U kunt zich hier gratis registreren:  tagesspiegel.de/twentytwenty. ]

In New York City, onder de 52 bevestigde, zijn er tien andere mogelijke gevallen van de ziekte bij kinderen – 25 getroffen kinderen hadden het coronavirus, 22 hadden Covid-19-antilichamen. ‘Het is ontnuchterend. Het is gewoon eng’, zei burgemeester Bill de Blasio in New York dinsdag.


De gouverneur van New York, Andrew Cuomo, wil dat ziekenhuizen meer Covid-19-tests op kinderen uitvoeren. 

Mehr Artikel
De gouverneur van New York, Andrew Cuomo, wil dat ziekenhuizen meer Covid-19-tests op kinderen uitvoeren. FOTO: MIKE SEGAR / REUTERS

De symptomen van de kinderen zijn vergelijkbaar met die van het Kawasaki-syndroom, waarbij om onverklaarbare redenen kleine en middelgrote slagaders heftig ontbranden . In principe is het beloop van de ziekte bij kinderen nog steeds milder bij volwassenen.

Het merendeel van de kinderen herstelt volledig na een infectie . Het verband met een infectie met het coronavirus is nog niet bewezen.

Ook in het VK kinderen met vergelijkbare symptomen

Eind april werden kinderen met vergelijkbare symptomen in het VK opgenomen met koorts, lage bloeddruk en huiduitslag. Ook hier waren velen van hen positief getest op Covid-19 en de symptomen waren vergelijkbaar met het Kawasaki-syndroom.

[U kunt alle belangrijke updates van de dag voor het coronavirus vinden in de gratis Tagesspiegel-nieuwsbrief “Vragen van de dag”. Het belangrijkste nieuws, leesadviezen en debatten. Klik hier om te registreren .]

Corona – kawasaki

]]>
‘Geslepener’ kan het bijna niet – Iedereen is straks verdacht…. Elke generatie krijgt een oorlog https://dezeweek.eu/2020/05/24/geslepener-kan-het-bijna-niet-iedereen-is-straks-verdacht-elke-generatie-krijgt-een-oorlog/ Sun, 24 May 2020 22:09:38 +0000 https://dezeweek.eu/?p=42062 Complottheorie.-? Ik wist 25 jaren geleden al aan mijn kenniskring te vertellen dat wij nog een oorlog meemaken, dat het zulk een “oorlog” werd, kon ik niet voorspellen, maar de narigheid van dat is ook minstens zo erg. Je gaat het zien de komende 2 jaren. Ik heb vannacht een...]]>

Complottheorie.-?

Ik wist 25 jaren geleden al aan mijn kenniskring te vertellen dat wij nog een oorlog meemaken, dat het zulk een “oorlog” werd, kon ik niet voorspellen, maar de narigheid van dat is ook minstens zo erg. Je gaat het zien de komende 2 jaren.


complottheorieIk heb vannacht een beetje op internet gezeten en het is angstaanjagend. Dit zit zo geniaal in elkaar dat het niet te bevatten is. We worden zo geraffineerd uit elkaar gespeeld. Vannacht las ik in het AD dat er 50 mensen in een café zaten. één had Corona en nu moet iedereen in quarantaine. En iedereen waarmee ze omgingen. Later werd het “ besloten feest” wat niet aan de regels voldeed volgens Het AD het propagandakanaal van de overheid.


Maar door tracers wordt ook in kaart gebracht met wie ze omgingen. Die kunnen ook een klop op de deur verwachten en daarmee rolt het balletje. Iedereen verdacht.

Horecazaken hopen binnenkort op goede zaken, vergeet het. Het is spel. Wacht maar tot de eerste serveerster Corona krijgt. Komen ze je achter na met je reservering, en je familie,- en vrienden. Geniaal he? Deze samenleving is kapot.

In de VS kan je alleen nog online shoppen en mag je een winkel niet meer in zonder je slavennummer te geven doe je dat mag je de winkel in ( die vol ligt) maar breng je al je vrienden familie en kennissen in gevaar door zogenaamde tracers.

De winkels liggen vol, online krijg je vaak niet meer wat is besteld want de voedselvoorziening gaat of is kapot. We zijn eraan, Verloren. Dit is zo gigantisch slim gespeeld. Ik heb er geen woorden voor. Vaccinaties zijn niet eens nodig om ons eronder te krijgen. Het is al gebeurd.

Complottheorie?

De mainstream media is voor een groot deel schuldig aan de eenzijdige voorlichting, doktoren, wetenschappers economen etc. die andere inzichten hebben dan van overheidwege gepropagandeerd wordt zijn weggezet als een soort idoten, diegenen die op de subsidie/loonlijst staan van regeringen en miljardairs hebben het grote gelijk aan hun kant, nooit kritische vragen…..

Voorbeeld van indoctrinatie gisteren in De Telegraaf: Betogingen tegen schending grondrechten in Duitsland ; deelnemers vooral complotdenkers en rechtspopulisten…., dus als je voor je rechten opkomt word je gelijk al in de hoek gedrukt, vooral alles doen wat de overheid zegt, het lijkt de DDR wel.


Deel, like of volg of maak uw eigen magazine klik hier

FlipboardFlipboard

Deel dit artikel zodat we gratis kunnen blijven werken voor u!


Helaas zijn er nog teveel mensen die NPO en MSM (is eigenlijk een curation BOT net als Yahoo)als de bron voor betrouwbare informatie zien, diegenen die vinden dat Rutte het zo geweldig doet, wacht maar tot de ware economische crisis is uitgebroken, vrijheden voorgoed zijn afgepakt en de staat alles bepaalt, gaat helaas gebeuren vermoed ik.

Complottheorie

]]>
‘RIVM moet met Maurice de Hond praten’ https://dezeweek.eu/2020/05/24/rivm-moet-met-maurice-de-hond-praten/ Sun, 24 May 2020 16:45:13 +0000 https://dezeweek.eu/?p=41996 Op1-Sander: ‘RIVM moet met Maurice de Hond praten’ NOG steeds geen reacties in de media op de onzin over de 1.5m. samenleving maar op mainstReam begint het langzaamaan toch behoorlijk te kriebelen door opmerkingen van Sander van OP1 en Maurice de Hond. De ergernis die er in het land is...]]>

Op1-Sander: ‘RIVM moet met Maurice de Hond praten’

NOG steeds geen reacties in de media op de onzin over de 1.5m. samenleving maar op mainstReam begint het langzaamaan toch behoorlijk te kriebelen door opmerkingen van Sander van OP1 en Maurice de Hond.
HOAXPRAATDe ergernis die er in het land is over de door de overheid opgelegde ‘1,5-meter-samenleving’ vindt steeds vaker zijn weg naar de mainstream media. Waar critici tot enkele weken geleden nog werden weggehoond, keek niemand raar op of om toen zowel Jort Kelder als Louis van Gaal zich gisteren in Beau uitspraken tégen de 1,5-meter-samenleving. De roep om media die zich kritischer opstellen tegenover ‘het nieuwe normaal’ neemt toe, maar Maurice de Hond heeft er een hard hoofd in. Bekijk HIER het Maurice de Hond Interview

VI steunt strandgangers: ‘Buiten krijg je geen corona’


Sander Schimmelpenninck, een van de hosts van de coronata talk – show Op1, vindt dat Maurice de Hond uitgenodigd moet worden door het RIVM nu zo’n beetje al zijn bevindingen blijken te kloppen. Dat zegt de Quote-baas op Twitter. De Hond werd vorige maand weggehoond toen hij zijn onderzoeken over de corona – pandemie deelde, maar stukje bij beetje blijkt hij ver vooruit te lopen op de bevindingen van het RIVM. Het is tijd dat De Hond serieuzer wordt genomen, vindt Sander. Lees verder »


BIJ HOAXPRAAT HIER


Deel, like of volg of maak uw eigen magazine klik hier


FlipboardFlipboard


Deel dit artikel zodat we gratis kunnen blijven werken voor u!

]]>
4 Besmettingen op basisschool in Eygelshoven. Na ouderen nu leerkrachten het ‘haasje’ https://dezeweek.eu/2020/05/21/4-besmettingen-op-basisschool-in-eygelshoven-na-ouderen-nu-leerkrachten-het-haasje/ Thu, 21 May 2020 13:38:28 +0000 https://dezeweek.eu/?p=41796 Vier personeelsleden besmet op basisschool Eygelshoven Basisschool Eygelshoven heeft hygiene perfect voor elkaar Posted on 21. May, 2020 by redactie Vier personeelsleden van basisschool de Veldhof in Eygelshoven zijn besmet geraakt met het coronavirus. Dat bevestigt GGD Zuid-Limburg naar aanleiding van berichtgeving van L1. De vier zijn in quarantaine geplaatst...]]>

Vier personeelsleden besmet op basisschool Eygelshoven


Basisschool Eygelshoven heeft hygiene perfect voor elkaar

basisschool

Vier personeelsleden van basisschool de Veldhof in Eygelshoven zijn besmet geraakt met het coronavirus. Dat bevestigt GGD Zuid-Limburg naar aanleiding van berichtgeving van L1.

De vier zijn in quarantaine geplaatst en uit voorzorg wordt al het personeel van de basisschool getest. Als de uitslag duidelijk is, wordt bekeken of nadere maatregelen nodig zijn.

Alle beslissingen blijken nu haaks  op elkaar te staan. Ondanks de besmettingen blijft de school open en zijn leerkrachten het ‘haasje‘, omdat eerst kinderen ziek moeten worden, voordat de school gesloten wordt.


Kinderen maar vooral leerkrachten worden de dupe van het politieke onduidelijke idiote Rutte-RIVM beleid. Als de scholen de laatste maand voor de grote schoolvakantie dicht waren gebleven hadden we deze besmettingen dus gewoon niet gehad. Door de noodverordeningen kan Rutte werkelijk alles er door drukken maar hoelang duurt dat nog en wanneer moet hij op de blaren zitten.

Als  je dan ook nog niet eens een goed voorbeeld kunt geven als RIVM woordvoerrder mankeert er toch wel iets aan;


Nadat er bij een leraar het virus werd vastgesteld, is er een bronnenonderzoek gedaan. Hieruit bleken nog drie personeelsleden van de basisschool besmet te zijn met Corona. De personeelsleden zitten in quarantaine.


Deel, like of volg of maak uw eigen magazine klik hier


FlipboardFlipboardFlipboard


Deel dit artikel zodat we gratis kunnen blijven werken voor u!


Alle personeelsleden van de basisschool worden nu getest. Bij veertien daarvan zijn woensdag al tests afgenomen, donderdag een en vrijdag wordt de rest van het personeel getest, laat de gezondheidsdienst aan L1 weten. De eerste resultaten worden donderdag verwacht.


De school blijft vooralsnog geopend en de kinderen kunnen gewoon naar school blijven gaan zolang ze geen symptomen vertonen.Vanwege de besmettingen heeft de GGD een hygiëneonderzoek gedaan bij de school om te kijken of er genoeg voorzorgsmaatregelen genomen zijn. Volgens de GGD was dat geen probleem.

Besmettingen

]]>
Predikant Jakob Tscharntke noemt politici ‘misdaadbendes’ “moeten worden opgesloten” https://dezeweek.eu/2020/05/20/predikant-jakob-tscharntke-noemt-politici-misdaadbendes-moeten-worden-opgesloten/ Wed, 20 May 2020 19:12:26 +0000 https://dezeweek.eu/?p=41735 Bekende Duitse predikant Jakob Tscharntke noemt politici ‘misdaadbendes’ die ‘moeten worden opgesloten’ Her en der zijn er in het Westen nog enkele predikers overgebleven die het kwaad durven te benoemen en aan de kaak durven stellen. In zijn preek ‘Hoe gaan wij als christenen om met de corona waanzin?’ fileert Jakob Tscharntke,...]]>

Bekende Duitse predikant Jakob Tscharntke noemt politici ‘misdaadbendes’ die ‘moeten worden opgesloten’

Her en der zijn er in het Westen nog enkele predikers overgebleven die het kwaad durven te benoemen en aan de kaak durven stellen. In zijn preek ‘Hoe gaan wij als christenen om met de corona waanzin?’ fileert Jakob Tscharntke, predikant van de Evangelische Vrije Kerk in Riedlingen, de door de politiek afgedwongen lockdowns.

 

‘Met het oog op huidige machthebbers moeten we vooral ‘verlos ons van de boze’ bidden’ – Extreem diepe verdeeldheid door lockdowns ‘satanische gebeurtenis’

De Duitse evangelische predikant Jakob Tscharntke  verwierf in 2015 landelijke bekendheid wegens zijn openlijke kritiek op het massa immigratiebeleid van kanselier Merkel. Nu doet hij vanwege de coronacrisis opnieuw zijn mond open, en trekt hij op de kansel nog harder van leer dan 5 jaar geleden. De politici die ons in lockdown hebben gestopt noemt hij letterlijk ‘misdaadbendes’ die zouden ‘moeten worden opgesloten.’ Zijn preek werd bij elkaar opgeteld al enige honderdduizenden keren bekeken, door YouTube gewist, weer geupload, weer gewist, en wéér geupload.

‘Zet deze misdaadbendes van politici achter slot en grendel’

‘Hoe grof worden wij door de machthebbers voor de gek gehouden, anders kun je het niet noemen… De willekeurheersers in Berlijn, Merkel en Co, hebben deze krankzinnige lockdown bepaald… Zonder enige feitelijke onderbouwing wordt ons land, en worden talrijke levens door Merkel, Spahn, Söder en Co te gronde gericht. Alle schade die hier wordt aangericht komt op het conto van deze mensen.’

‘Als ik het Duitse volk was… zou ik deze misdaadbendes van politici die zich hieraan schuldig hebben gemaakt, zo snel mogelijk naar Timboektoe verjagen. Of beter nog: allemaal achter slot en grendel zetten, waar ze naar mijn mening thuishoren.’

‘Dichter bij waarheid als je tegenovergestelde gelooft van wat politiek en media zeggen’

‘Ik geef al heel lang, lieve broeders en zusters, een erg belangrijk advies: als u het tegendeel gelooft van wat politiek en media u vertellen, zou u dichter bij de waarheid kunnen zitten, dan andersom…. Ik durf de prognose te geven dat hier morgen minder mensen zitten die de afgelopen één tot twee jaar niet gemerkt hebben dat ook zij meedogenloos door deze ontwikkelingen zijn geraakt, en mogelijk in hun bestaan worden bedreigd.’

In een interview met PI-News zegt Tscharntke dat er in zijn kerk amper mensen zijn ‘die zich door de coronawaanzin’ hebben laten meeslepen. Volgens hem komt dat door zijn preken, maar vooral omdat de mensen ‘op de levende God vertrouwen… Maar ik kan niet uitsluiten dat ook in onze gemeente enkele mensen zijn die zich liever niet door de duidelijke aanwijzingen van deze verschrikkelijke ontwikkelingen in ons volk uit hun gelaten toestand laten opschrikken.’

Extreem diepe verdeeldheid door lockdowns ‘satanische gebeurtenis’

De verdeeldheid die in de samenleving zichtbaar is geworden –de meerderheid van bange mensen eist dat de minderheid van nuchter nadenkende mensen hun vrijheid inleveren om anderen een (vals) veilig gevoel te geven-, werd volgens de predikant al in 2015 heel goed zichtbaar, ook in de kerken.

‘Het is een extreem diepe verdeeldheid tussen degenen die zich door politiek, media en kerken hebben laten afstompen, en daarom het beleid van de heersers goed en juist vinden, en degenen die begrijpen wat hier werkelijk aan de hand is.’

‘Bangheid speelt daarbij zeker een rol. De medemens wordt als mogelijke virusdrager en als potentiële bedreiging voor iemands gezondheid en leven gezien. Persoonlijk zie ik het als een onpeilbaar diep satanisch gebeuren hoe mensen in hun innerlijk regelrecht tegen elkaar worden opgehitst en in stelling worden gebracht. Dat kan ik vooral door gebed en informatie het hoofd bieden.’

‘Het systeem is compleet losgeslagen’

Tscharntkes preek werd na ruim 100.000 keer bekeken te zijn door YouTube verwijderd, daarna opnieuw geupload, en na twee tot drie uur weer verwijderd (op het moment van schrijven weer te bekijken). Ook een ander kanaal, waar zijn woorden al meer dan 160.000 keer werden beluisterd, werd getroffen door eenzelfde blokkade.

‘Van het recht op vrije meningsuiting en ook het recht op vrije christelijke verkondiging schijnt in het land van Merkel niet veel meer over te zijn. Wie niet dezelfde mening van de heersers heeft, wordt in toenemende mate genadeloos gewist. Die zijn absoluut totalitaire, en ten diepste vermoedelijk ook ongrondwettelijke maatregelen. Dit kan en mag in een democratische rechtsstaat niet gebeuren. Maar dit systeem is volgens mij op zijn laatst sinds de coronawaanzin min of meer compleet losgeslagen.’

‘Voor huidige regering moeten we vooral ‘verlos ons van de boze’ bidden’

‘Als christenen is het onze eerste opdracht om voor ons volk en vaderland te bidden, en ook voor de regering. Met het oog op de huidige machthebbers zouden we vooral ‘verlos ons van de boze’ moeten bidden. Verder hebben we als christenen de belangrijke taak om het volk tot een ommekeer naar de levende God op te roepen, want de huidige misstanden zijn zonder twijfel een oordeel van God over een goddeloos geworden volk.’

‘Een volk heeft een regering die het verdient. In dit verband ben ik al in de herfst van 2015 met een gebedsinitiatief begonnen, dat op onze website wekelijks wordt geactualiseerd. We kunnen met nog zoveel menselijke, politiek welgemeende en goed uitgevoerde acties proberen de misstanden op te laten heffen, maar zolang ons volk zich niet weer tot Jezus Christus keert, zal het niet onder de zegen leven, en niet aan de heerschappij van de boze kunnen ontsnappen.’

Xander

(1) PI-News

Deel, like of volg of maak uw eigen magazine klik hier


FlipboardFlipboardFlipboard


Deel dit artikel zodat we gratis kunnen blijven werken voor u!

]]> ARTS Docter en Internist Zach Bush die COVID-19 – CORONAVIRUS VOORSPELDE, GEEFT ANTWOORDEN https://dezeweek.eu/2020/05/20/arts-docter-en-internist-zach-bush-die-covid-19-coronavirus-voorspelde-geeft-antwoorden/ Wed, 20 May 2020 14:17:08 +0000 https://dezeweek.eu/?p=41710 Nieuwe ontwikkelingen in een interview met Dr. Zach Bush prominent internist. Draait het bij u om de toekomst van uw kinderen bekijk deze video van Dr. Zach Bush Internist. Dr. Zach Bush Prominent internist uit Virginia geeft dermate juiste informatie over, hoe wijzelf, en niet China Amerika of welk land...]]>

Nieuwe ontwikkelingen in een interview met Dr. Zach Bush prominent internist.

Draait het bij u om de toekomst van uw kinderen bekijk deze video van Dr. Zach Bush Internist.

Dr. Zach Bush Prominent internist uit Virginia geeft dermate juiste informatie over, hoe wijzelf, en niet China Amerika of welk land dan ook en elkaar ‘de schuld’ toewijzende landen, onze gezondheid naar de gallemiezen helpen.

dr. ZachBushIk heb Dr. Zach Bush beluisterd: Jarenlang heb ik statine-medicijnen geweigerd en ace-medicijnen [lage bloeddruk]

Dat is dan misschien het geluk dat ik heb + de kinine en zink die ik elke dag inneem, die ook een stimulator zijn.


Geweldig lang [1.22] interview!!!. met Dr. Zach Bush

VOOR GROOTBEELD KLIKT U 2X OP ONDERSTAANDE VIDEO

Vooral de opmerkingen die ook alles te maken hebben met het coronavirus, statines en ace medicijnen zijn onthullend. De opmerkingen dat aals r een vaccin uit gevonden wordt en dan als overwinnaar van het coronavirkus bestempeld zal worden is je reinste onzin.

Bedankt namens Gerrit, die ons attendeerde op dit interview en de Youtubelink.

Ik ga er geen verder verhaal van maken . Bekijk de video hierboven en staat u achter deze internist Zach Bush teken dan zijn petitie die ook alles te maken hebben met het geven van veilige vaccins

Deel, like of volg of maak uw eigen magazine klik hier


FlipboardFlipboardFlipboard


Deel dit artikel zodat we gratis kunnen blijven werken voor u!

Staat u achter wat u nu allemaal gehoord hebt DEEL dit artikel dan s.v.p.

Bekijk ook de video hieronder omtrent Skyway trail en Transport, dan zult u het met ons eens zijn dat luchtvervuiling en alle bijkomende ziektes en infecties met Skyway voor een groot deel minder kunnen worden.

skyway


Neem een kijkje binnen dit fantastische bedrijf 
Skyway Klik HIER voor een 360 degreeskkk

Dr. Zach Bush

]]>
LIVE Cycloon ‘Amphan’ naar Indiase Kusten https://dezeweek.eu/2020/05/20/live-cycloon-aphan-naar-indiase-kusten/ Wed, 20 May 2020 11:45:20 +0000 https://dezeweek.eu/?p=41705 Cycloon ‘Amphan’ rolt naar Indiase kusten, ontketent inmense stortbuien Ondanks dat het sinds dinsdag een beetje zijn kracht heeft verloren, heeft de storm, die op een bepaald moment als supercycloon werd gecategoriseerd, de twee oostelijke staten op de rand gelaten terw .. KOLKATA | BHUBANESWAR : Extreem zware cycloon ‘ Read more Here: Cycloon ‘Amphan’]]>

Cycloon ‘Amphan’ rolt naar Indiase kusten, ontketent inmense stortbuien

cycloon_amphanOndanks dat het sinds dinsdag een beetje zijn kracht heeft verloren, heeft de storm, die op een bepaald moment als supercycloon werd gecategoriseerd, de twee oostelijke staten op de rand gelaten terw ..KOLKATA | BHUBANESWAR : Extreem zware cycloon ‘

Read more HereCycloon ‘Amphan’

]]>
Persconferentie Rutte de, Jonge https://dezeweek.eu/2020/05/19/persconferentie-rutte-de-jonge/ Tue, 19 May 2020 18:17:18 +0000 https://dezeweek.eu/?p=41668 persconferentie Rutte de, Jonge VERRASSEND: Geen politieke besluitvorming maar nog steeds hangend naar RIVM. Te weinig vertrouwen in bevolking en ondernemers. [ eigenlijk kan de horeca nog steeds geen kant op ] Rutte: 19 mei 2020 19:00 uur 1: “Virus kan ”oplieren” maar we blijven thuis bij verkoudheid, benauwdheid, 1...]]>

persconferentie Rutte de, Jonge

VERRASSEND: Geen politieke besluitvorming maar nog steeds hangend naar RIVM. Te weinig vertrouwen in bevolking en ondernemers. [ eigenlijk kan de horeca nog steeds geen kant op ]
Rutte: 19 mei 2020 19:00 uur
persconferentie Rutte, de Jonge1: “Virus kan ”oplieren” maar we blijven thuis bij verkoudheid, benauwdheid, 1 1/2 meter, en geen drukte opzoeken
2: Elke versoepeling betekent meer drukte en dus een risicoafwijking/toename. Flexibiliteit blijft er qua overheid. Men is in gesprek met bijv. de sportscholen.
3: 1 1/2 meter

Klik hierboven voor de persconferentie

persconferentie Rutte de, Jonge

4: Elk restaurant, theater en horeca mogen maar 30 personen binnen excl. personeel. checkgesprekken vooraf.
5: In de horeca mogen binnen 30 personen. Terrassen: Alleen zitten aan een tafel m.u.v. familie vanaf 1juni checkgesprekken vooraf.
6: Openbaar Vervoer: Mondkapjes verplicht vanaf 13 jaar Op stations en perronen 1 1/2 meter afstand.
7: Basisscholen gaan per 8 juni volledig open. De buitenschoolse opvang gaat vanaf 8 juni weer open
8: MBO HBO en universiteiten kan onderwijs weer plaats vinden 2 juni
Rutte: “Laat Kinderen met ideeen komen, liefst opbouwende ideeen.
Hugo de Jonge: Nieuw normaal en iedereen gaat vanaf 1 juni getest worden. Als je klachten hebt moet je je laten testen door het GGD geen tussenkomst huisarts.
Verpleeghuizen krijgen een versoepeling 1 vaste bezoeker per oudere vanaf 1 juni. Vanaf 15 juni mits er geen besmetting in het verpleeghuis is verdere versoepeling.

Deel, like of volg of maak uw eigen magazine klik hier


FlipboardFlipboardFlipboard


Deel dit artikel zodat we gratis kunnen blijven werken voor u!

persconferentie Rutte de, Jonge

]]>
Vaccin Maffia? NOS verkondigt louter leugens over hydroxychloroquine https://dezeweek.eu/2020/05/19/vaccin-maffia-nos-verkondigt-louter-leugens-over-hydroxychloroquine/ Tue, 19 May 2020 13:37:30 +0000 https://dezeweek.eu/?p=41654 In de zak van de vaccinmaffia? NOS verkondigt louter leugens over hydroxychloroquine Hoe lang duurt het nog en wanneer draaien we ons de rug toe naar het kabinet en met name de NOS zoals de verpleegkundigen in het Belgisch ziekenhuis deden toen de premier aldaar op bezoek kwam?. Het is...]]>

In de zak van de vaccinmaffia? NOS verkondigt louter leugens over hydroxychloroquine

Hoe lang duurt het nog en wanneer draaien we ons de rug toe naar het kabinet en met name de NOS zoals de verpleegkundigen in het Belgisch ziekenhuis deden toen de premier aldaar op bezoek kwam?.

Het is wanorde bij de NOS en in de media, bij de mainstream-media, maar ook bij een instantie als het RIVM. Cijfers liegen niet maar als je cijfers weghoudt en verdraaid ben je knap verkeerd bezig zoals Maurice de Hond eerder al aan gaf. Het lijkt inmidels op Liegen, Liegen en Bedriegen. 

NOS heeft bestaansrecht verloren

De zwaar gesubsidieerde omroepstichting NOS is naar een nieuw dieptepunt gezakt en wees eerlijk als je door vadertje staat gefinancierd wordt kan het niet anders zijn dat een dieptepunt in journalistiek en berichtgeving bereikt wordt. En dus een zeer kwalijke actieve rol speelt bij het ondermijnen en opzettelijk in gevaar brengen van de volksgezondheid met nepnieuws, propaganda en nu ook glasharde leugens.

Nederlandse corona patiënten schijnen niet te MOGEN genezen met dit bewezen effectieve, veilige, spotgoedkope en patentvrije medicijn, waar de farmaceutische vaccinmaffia dus helemaal niets aan kan verdienen.

nos, hydroxychloroquine


Al sinds mensenheugenis zijn we gewend dat de NOS het vaak niet zo nauw neemt met de journalistieke principes van neutraliteit en objectiviteit. Zeker deze eeuw kunnen we steeds vaker van extreemlinks gekleurd nepnieuws en zelfs pure propaganda voor de gevestigde orde spreken.


Nu is de zwaar gesubsidieerde omroepstichting naar een nieuw dieptepunt gezakt, door in het zoveelste ‘Trump bashing’ artikel louter leugens over hydroxychloroquine te verspreiden, een aloud en bewezen zeer veilig en effectief medicijn waarmee al in meer dan 30 landen het coronavirus met groot succes te lijf wordt gegaan. Maar niet in Nederland. Hier lijkt men reeds te hebben besloten dat u allemaal ergens volgend jaar een ongetest en onbewezen vaccin moet laten injecteren.

Waar is het protest van de media specialisten in de Tweede Kamer? Die kunnen toch niet allemaal in de zak van de vaccinmaffia zitten?

Als Donald Trump ‘JA’ zegt, zeggen de Nederlandse media automatisch ‘NEEN’. Zegt hij dat de lucht blauw is, zullen de mainstream media alles uit de kast trekken om u wijs te maken dat het toch echt groen is. Zelfs al zou de Amerikaanse president hoogstpersoonlijk voor wereldvrede zorgen, dan nog zult u overal te horen en te lezen krijgen dat hij een nieuwe wereldoorlog heeft veroorzaakt.

Zo ook nu. Donald Trump heeft gisteren gezegd preventief hydroxychloroquine te gebruiken, zoals over de hele wereld al door duizenden artsen aan tienduizenden mensen met corona met overweldigend succes werd en wordt gedaan, en zoals ook de Nederlandse huisarts Rob Elens –die inmiddels wordt gesteund door zo’n 100 medici- heeft gedaan en nog steeds wil doen, maar wat hem door de Gezondheidsinspectie en het RIVM verboden is.

Leugens rijgen zich aaneen

En ‘dus’ trekt de NOS alles uit de kast om zowel Trump als het medicijn te verketteren. De leugenachtige insinuaties in het artikel ‘Trump gebruikt malariamedicijn tegen corona ondanks waarschuwingen van medici’ rijgen zich aaneen:

Deel, like of volg of maak uw eigen magazine klik hier


FlipboardFlipboardFlipboard


Deel dit artikel zodat we gratis kunnen blijven werken voor u!

1 ‘Medici waarschuwen voor het medicijn.’ Fout. Sommige medici waarschuwen voor het medicijn, maar niet op basis van de vastgestelde feiten. ‘Hartritmestoornissen behoren tot de bijwerkingen.’ Die zijn echter bewezen zeer zeldzaam, bij slechts 135 op de 1,5 miljoen mensen. ‘Bij onjuist gebruik kan het middel fatale gevolgen hebben.’ Dat geldt ook voor paracetamol en alle andere medicijnen.

2 ‘Het is dus gevaarlijk om dat zo maar aan patiënten te geven.’ Een regelrechte leugen, want het medicijn bestaat al zo’n 70 à 80 jaar, en staat al tientallen jaren op de WHO lijst met essentiële medicijnen. Het wordt in Nederland verstrekt aan mensen met reuma, en (ter preventie van) malaria, en is nog nooit ‘gevaarlijk’ gebleken.

3 ‘Het is effect is niet bewezen.’ Tweede regelrechte leugen, want het effect bij corona patiënten is WEL bewezen, in al meer dan 30 landen. De Franse president Macron heeft het middel al weken geleden vrijgegeven om door huisartsen voor te laten schrijven, nadat de wereldwijd vermaarde dr. Didier Raoult er zeer uitgebreide testen mee had verricht, en 96% van zo’n 1100 corona patiënten erdoor genezen.

4 ‘De onderzoeken die er tot nu toe naar gedaan zijn wijzen zelfs in tegengestelde richting.’ Derde glasharde leugen, want er zijn al vele honderden onderzoeken naar hydroxychloroquine (in combinatie met zink) gedaan, en daaruit blijkt steevast dat het medicijn volkomen veilig is en niet of nauwelijks bijwerkingen heeft.

5 ‘Er zouden juist meer mensen overlijden na gebruik van het medicijn.’ Schaamteloze leugen nummer 4. De ervaringen in meer dan 30 landen tonen exact het omgekeerde aan. Waar mensen wèl aan overlijden is als hen de hydroxychloroquine therapie wordt onthouden, en ze vervolgens in het ziekenhuis belanden, waar circa de helft van de mensen die aan de beademing worden gelegd, het niet overleven.

6 ‘Dat (monitoren) moet zeker bij patiënten met bestaande hartproblemen die gevoelig zijn voor hartritmestoornissen.’ Dat geldt voor alle medicatie, ook voor paracetamol, het enige middel dat huisartsen tegen corona mogen voorschrijven. Nogmaals: slechts bij een zeer klein aantal mensen zijn hartritmestoornissen waargenomen, en dan in 9 van de 10 van de gevallen ook nog slechte milde en ongevaarlijke.

(Zie de hyperlinks onderaan voor uitgebreidere informatie over de ervaringen met hydroxychloroquine.)

Xander

Zie ook o.a.:

18-05: ‘Allemaal de zon in!’ herhaalt huisarts Rob Elens in nieuw interview
14-05: Maurice de Hond: ‘Cijfers en onderzoeken bewijzen dat we onnodig bang worden gemaakt’
14-05: Teken petitie van huisarts Rob Elens om behandeling hydroxychloroquine toe te staan
12-05: Lockdowns kosten miljoenen levens: TBC, kanker, zelfmoord explodeert
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin

NOS

]]>
Koop Lokaal bij uw lokale ondernemer – Multicopy The Communication Company https://dezeweek.eu/2020/05/19/koop-lokaal-bij-uw-lokale-ondernemer-multicopy-the-communication-company/ Tue, 19 May 2020 12:29:57 +0000 https://dezeweek.eu/?p=41649 Koop om de Hoek, Koop Lokaal bij uw lokale ondernemer Multicopy Apeldoorn gaat er voor! Apeldoorn, mei 2020.- Vooral de lokale ondernemers hebben het zwaar. Horeca moet haar deuren sluiten en winkeliers zien een forse omzetdaling. Multicopy The Communication Company steekt lokale ondernemers in Nederland daarom een hart onder de...]]>

Koop om de Hoek, Koop Lokaal bij uw lokale ondernemer

Multicopy Apeldoorn gaat er voor!

Apeldoorn, mei 2020.- Vooral de lokale ondernemers hebben het zwaar. Horeca moet haar deuren sluiten en winkeliers zien een forse omzetdaling. Multicopy The Communication Company steekt lokale ondernemers in Nederland daarom een hart onder de riem met de campagne ‘Koop om de hoek’

koop_lokaal, lokale_ondernemer, lokaal
koop_lokaal, lokale_ondernemer, lokaal

Annette Dales, algemeen directeur Multicopy The Communication Company: “Heel veel MKB bedrijven worden op dit moment hard getroffen. En dat terwijl zij ontzettend belangrijk zijn voor onze economie. Als nationale banenmotor zorgen zij samen voor maar liefst 70% van de werkgelegenheid. Zij hebben de steun van iedereen hard nodig. Daarom voeren wij voor alle lokale ondernemers actie met onze campagne ‘Koop om de hoek’.”

KOOP LOKAAL – KOOP OM DE HOEK

koop_lokaal, lokale_ondernemer, lokaal

“Met ‘Koop om de hoek’ roepen we iedereen op om lokale ondernemers te ondersteunen”, vervolgt Annette Dales. “We hopen dat zij hierdoor hun geld niet besteden aan de grote (internationale) webshops, maar hun aankopen doen bij de bakker, slager of kledingwinkel in de buurt. Zo kan iedereen zijn of haar steentje bijdragen om lokale ondernemers overeind te houden in deze moeilijke tijd.”

GRATIS ACTIEMATERIAAL

Annette Dales: “Om deze campagne kracht bij te zetten, verstrekken wij alle ondernemers gratis communicatiematerialen. Denk aan gratis posters, raamstickers en flyers waarmee zij iedereen dus kunnen oproepen om vooral bij lokale ondernemers te kopen. De posters en social media afbeeldingen kunnen ze ook met hun eigen foto bestellen. Daarmee wordt de communicatie nog krachtiger en effectiever want dan wordt het gezicht van de mensen achter deze bedrijven heel zichtbaar. Mensen van vlees en bloed die hard hebben gewerkt om hun bedrijf op te bouwen en knokken voor hun toekomst.”

KOOP LOKAAL MISSIE

Dat Multicopy The Communication Company deze actie nu voert, past helemaal bij de strategie die zij een paar jaar geleden hebben ingezet. “We willen ondernemingen in het MKB de grootsheid te geven die ze verdienen met effectieve communicatiemiddelen. Niet alleen in goede tijden, maar ook nu in deze spannende en onvoorspelbare tijd.”

KOOP lOKAAL  – KOOP OM DE HOEK BESTELSITE

De materialen kunnen kosteloos besteld worden via een speciale bestelsite: www.multicopy.nl/koopomdehoek 

koop_lokaal, lokale_ondernemer, lokaal

]]>