Nieuws deze week https://dezeweek.eu Nieuws deze week Sun, 23 Feb 2020 18:00:23 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.3.2 https://dezeweek.eu/wp-content/uploads/2020/02/cropped-BREAKING-32x32.pngNieuws deze weekhttps://dezeweek.eu 32 32 Duizend bommen en granatenhttps://dezeweek.eu/2020/02/23/duizend-bommen-en-granaten/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=duizend-bommen-en-granaten Sun, 23 Feb 2020 18:00:23 +0000 https://dezeweek.eu/?p=29929 columnZondagochtend 23 februari 2020 neergestreken, of beter gezegd naar binnen geblazen bij Haddock aan het surfstrand van Almere Haven. Buiten dondert, dendert, giert en buldert een onverwacht harde zuidwester over het Gooimeer. De striemende wind stuwt de golven op tot ongebruikelijke hoogte en spat het water al schuimend over de...

The post Duizend bommen en granaten appeared first on Nieuws deze week.

]]>

Zondagochtend 23 februari 2020 neergestreken, of beter gezegd naar binnen geblazen bij Haddock aan het surfstrand van Almere Haven. Buiten dondert, dendert, giert en buldert een onverwacht harde zuidwester over het Gooimeer. De striemende wind stuwt de golven op tot ongebruikelijke hoogte en spat het water al schuimend over de dijk. Het surfstrandje is kleiner dan anders door het opgejaagde water.

duizend

Binnen heerst een rustige, vriendelijke ambiance in de enige echte strandtent aan het Gooimeer. Een bijzondere plek om even te zitten te kletsen, iets te vieren, met familie en/of vrienden te gaan eten. Een thuis voor surfers, kitesurfers en andere watersportliefhebbers, die zelfs dit soort weer niet mijden. Philippe van Thiel en zijn collega’s hebben in korte tijd van deze plek aan het surfstrand een klein paradijsje gemaakt, zoals hij dat al eerder deed aan het Weerwater. Het gebouw is het thuis van Windsurfvereniging Almere Centraal. Een gelukkige uit nood geboren samenwerking.

Haddock was en is net als camping Waterhout een begrip in Almere. een verademing in een grote stad aan een grote plas. Ze moesten wijken voor de almachtige Floriade, die tot op heden slechts een belofte nakomt, die van de hoge kosten. Philippe van Thiel van Haddock verzette zich net als de familie Fokkens van camping Waterhout tegen vertrek van hun dierbare plek. Ze verzetten zich met hand en tand en met alle rechtsmiddelen die beschikbaar waren. Dankzij blunders van de gemeente Almere duurde de strijd van de gemeente tegen de zeer gewaardeerde Almeerse ondernemers jaren langer dan bedoeld en nodig was. Een strijd werd het en is het soms tot op de dag van vandaag voor Haddock en daarmee voor Philippe van Thiel en zijn team, doch opgeven komt in zijn woordenboek niet voor.

Een geïrriteerd raadslid, die weinig tot geen tegenspraak duldt, zei ooit dat het een schande was dat die dwarsliggers niet meewerkten met de gemeente. Het getuigt van een laag democratisch gehalte, weinig respect voor de burger en ondernemer. Het is frustratie door de fouten van de gemeente die door dit raadslid blijkbaar werden afgeschoven op burgers en ondernemers die binnen de wet opkwamen voor hun rechten. Het waren niet de ondernemers die zich hebben misdragen, maar de gemeente die geen realistische oplossingen wilde en die lange tijd niet bereid was om serieus te betalen voor de onteigening en de verplaatsing en niet open stond voor alternatieven binnen de Floriade. Jammer dat het zo gegaan is, maar we moeten verder met elkaar.

Camping Waterhout heeft inmiddels een nieuwe plek op het schateiland in de Noorderplassen. Haddock denkt dat ook te hebben gevonden aan het surfstrand bij het Gooimeer, al was het maar tijdelijk. Heeft Haddock het dan nu definitief voor elkaar? Misschien. Het zou wel zo moeten zijn, want wat Haddock biedt aan het surfstrand voorziet in een behoefte en is hard nodig in het veel te tamme Almere. Almere dat in haar stadscentrum de ene winkel na de andere winkel ziet verdwijnen en een gemeente die doet alsof ze lijdzaam moet toezien hoe de ene fastfood vreettent na de andere badfoodgelegenheid wordt geopend. Als er dan een fatsoenlijke, leuke, gezellige locatie wordt geopend die een plek biedt aan sporters en anderen, dan moeten we daar niet moeilijk over doen, maar daar leek het wel even op.
Gelukkig heeft een petitie van Almeerders de gemeente mogelijk bij zinnen gebracht. Haddock moet een vergunning aanvragen voor de aanbouw en daarna zal de gemeente beoordelen of het binnen het bestemmingsplan past. Dus zeker is het allerminst, of willen we echt verder met elkaar?

Waarom komt de wethouder niet op bezoek om dit wondertje van Almeers ondernemerschap te aanschouwen? Nee zeggen is gemakkelijk. Iets mogelijk maken een prestatie. Er kan geen enkel bezwaar zijn tegen deze prachtige gelegenheid, dus waarom moeilijk doen. duizendDuizend bommen en granaten, wees een Almeerder, wethouder. Ga in gesprek en regel het zo, dat het wel kan en regel dat snel. Zorg voor rust en zorg er voor dat wat als tijdelijk bedoeld is een definitieve bestemming wordt. Een pareltje van Almere, uitblinkend in eenvoud en geborgenheid, want samen gaan we verder. Ik zie in mijn gedachten al een mooie foto van de wethouder met Philippe en zijn team voor Haddock.

Meander

‘Duizend Bommen en Granaten’: © Meander; 23 februari 2020.


Foto: © Meander; 23 februari 2020.


Meer columns, verhalen en gedichten van Meander over Almere? Klik HIER


Meer informatie over Haddock? Klik HIER  of HIER.

The post Duizend bommen en granaten appeared first on Nieuws deze week.

]]>
Wedstrijd dit Weekendhttps://dezeweek.eu/2020/02/23/wedstrijd-dit-weekend/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=wedstrijd-dit-weekend Sun, 23 Feb 2020 14:55:05 +0000 https://dezeweek.eu/?p=29880 voetbalWedstrijd dit Weekend Wedstrijd dit Weekend

The post Wedstrijd dit Weekend appeared first on Nieuws deze week.

]]>

Wedstrijd dit Weekend

Wedstrijd dit Weekend

The post Wedstrijd dit Weekend appeared first on Nieuws deze week.

]]>
Beko Jutbergtrail Dieren door en over smalle zeer smalle bospadenhttps://dezeweek.eu/2020/02/22/beko-jutbergtrail-dieren-door-en-over-smalle-zeer-smalle-bospaden/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=beko-jutbergtrail-dieren-door-en-over-smalle-zeer-smalle-bospaden Sat, 22 Feb 2020 19:59:00 +0000 https://dezeweek.eu/?p=29671 Beko Jutbergtrail_DierenBeko Jutbergtrail Dieren 14 februari 2020 heeft de Beko Jutbergtrail met als organisator atletiekvereniging Gelre uit Dieren. Het programma: 10.30 uur: 21,1 en 30,5 kilometer 11.15 uur: 7,5 en 15 kilometer. Start en finish Beko Jutbergtrail was op de sintelatletiekbaan van AV Gelre aan de Kolonieweg 2a te Dieren. Apeldoorner...

The post Beko Jutbergtrail Dieren door en over smalle zeer smalle bospaden appeared first on Nieuws deze week.

]]>

Beko Jutbergtrail Dieren

14 februari 2020 heeft de Beko Jutbergtrail met als organisator atletiekvereniging Gelre uit Dieren.

Het programma:
10.30 uur: 21,1 en 30,5 kilometer
11.15 uur: 7,5 en 15 kilometer.

Start en finish Beko Jutbergtrail was op de sintelatletiekbaan van AV Gelre aan de Kolonieweg 2a te Dieren.

Apeldoorner Van de Pol Run2Day/AV’34  finisht als derde overall in een geregistreerde eindtijd van 29.56. Delpeut tweede in 29.48. Ali Farhaan Aboli uit Brummen won overall in 28.13 na een solo gelopen race.

Het geheel onverharde parcours ging over soms erg smalle bospaden, over ruiterpaden en landweggetjes. Gedeelten van het traject waren drassig en glibberig vanwege de vele recente regenval.

Het betrof een zeer heuvelachtige ronde met diverse pittige, lange en steile beklimmingen. De route was uitgepijld in Nationaal Park De Veluwezoom. Een loodzware bergcross/trail waarbij de deelnemers aan de
7,5 kilometer bijna 100 hoogtemeters moesten overbruggen. Het was zeer aangenaam loopweer bij een temperatuur van circa 11/12 graden en een zonnetje.

Jutbergtrail_Dieren

Beko Jutbergtrail Dieren door en over smalle zeer smalle bospaden Beko Jutbergtrail Dieren door en over smalle zeer smalle bospaden Print This
Nutrition facts: calories fat
Rating: 5.0/5
( 2 voted )

Beko Jutbergtrail Dieren

NATIONAAL PARK DE VELUWEZOOM

Beko Jutbergtrail_dIERENNationaal Park De Veluwezoom is een natuurgebied van circa 5000 hectare op de Veluwe wat in zijn geheel eigendom is van Vereniging Natuurmonumenten. In 1930 werd het het eerste nationaal park in Nederland. Het heuvelachtige gebied bestaat grotendeels uit gevarieerd bos, heide en een enkele zandverstuiving. In het zuidelijke en meest heuvelachtige deel van het park liggen meerdere landgoederen, zoals Heuven en Beekhuizen. Centraal in het nationale park ligt het bekende uitzichtpunt de Posbank. Het natuurgebied strekt zich uit over de gemeenten Arnhem, Rheden en Roozendaal.

Na de vestiging van de eerste mensen in de omgeving werd in de loop der eeuwen het meeste bos gekapt of
verdween door overmatige begrazing door schapen en runderen. Hierdoor ontstonden uitgestrekte heidevelden, zoals het Herikhuizerveld en het Rheder- en Worthrhederheide. Op sommige plaatsen verdween in de middeleeuwen zelfs alle begroeiing en ontstonden zandverstuivingen, zoals het Roozendaalse Zand en het Rheder- en Worthrhederzand. Alleen enkele oude hakhoutbossen, zoals de Imbosch, ’t Asselt en de Onzalige Bossen bleven altijd met bos begroeid.Na de middeleeuwen werden op de vruchtbare gronden aan de zuidrand van het gebied diverse buitenplaatsen met parken gesticht, zoals Beekhuizen, Heuven en Rhederoord. In de 19 e eeuw werd begonnen om de heidevelden en zandverstuivingen te beplanten met bos, waardoor uitgestrekte bossen met grove den ontstonden in het noordelijk deel van het park in deSchaddevelden en het Eerbeekse Veld.

Jutbergtrail

Run2Day Arnhem/Nijmegen atleet Melchior van de Pol van AV’34 Apeldoorn verscheen aan de start van de 7,5 kilometer.

Van de Pol startte  de Beko Jutbergtrail rustig. Na circa 5 kilometer was er een splitspunt waarbij de 15 kilometerlopers linksaf sloegen. De Apeldoornse atleet liep op dat moment een derde positie overall. In de zesde kilometer haakte Chris Frencken van Veluwelopers aan. Van de Pol plaatste een tempoversnelling waardoor Frencken moest lossen. In de zevende kilometer bereikte Van de Pol Erik Delpeut uit Arnhem. In een eindsprint op de atletiekbaan bleek Delpeut iets betere benen te hebben.

Voor meer informatie en uitslagen:
https://www.uitslagen.nl
https://www.avgelre.nl

Beko Jutbergtrail Dieren

The post Beko Jutbergtrail Dieren door en over smalle zeer smalle bospaden appeared first on Nieuws deze week.

]]>
AGOVVhttps://dezeweek.eu/2020/02/21/agovv/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=agovv Fri, 21 Feb 2020 19:22:29 +0000 https://dezeweek.eu/?p=26870 AGOVVAGOVV Tweets door VVAGOVV Maximaal 15% Rente p/w ontvangen? Zoeken   HOOFDSPONSOR ‘DE BLAUWEN’ Alle standen, uitslagen en programma’s in het amateurvoetbal vind je op HollandseVelden.nl    Voor standen in de competities klik HIER De eenmalige investering voor een Social Media Boost vanaf € 395,-. Hier zit bij inbegrepen: Een...

The post AGOVV appeared first on Nieuws deze week.

]]>

AGOVV

voordeelmarkt ledenpas

AGOVV


Maximaal 15% Rente p/w ontvangen?

 


autobedrijf VonkHOOFDSPONSOR ‘DE BLAUWEN’

autobedrijf Vonk

Voor standen in de competities klik HIER


adverteren in apeldoorn

De eenmalige investering voor een Social Media Boost vanaf € 395,-.
Hier zit bij inbegrepen:
Een advertorial en/of vacature.. 395,- per 6 weken. Artikel over Uw/Jouw bedrijf. Grootse Exposure op Facebook [zakelijke vrienden], Facebook [Likes] >> 4800+ Pinterest, Flipboard en Twitter.

Adverteren en Sponsoring

Wilt u met een banner bij uw geliefde sportclub staan? Dat kan met een banner voor 215,- p/j

Benieuwd naar de mogelijkheden?
apeldoorn.media@gmail.com  Bel ons 055 – 78 50 888  en vertel ons wat uw wensen zijn. Wij doen u een prima aanbod.

Cijfers en Adverteren

dezeweek.eu in cijfers:

Bezoekers per maand: ca. 195.000 – Unieke bezoekers: ca.55.000


 • Go Ahead Eagles blokkeert stijgende lijn van NEC (FOTOALBUM)
  by MALI Dogan on February 23, 2020 at 1:33 pm

  NEC heeft de stijgende lijn niet doorgetrokken in Deventer en verloor moedeloos met 2-1 van Go Ahead Eagles. De Nijmegenaren creëerden te weinig tegen de ploeg van ex-NEC-trainer Jack de Gier en verloren hierdoor terecht. Een treffer van Zian Flemming kwam te laat.   NEC startte afgelopen […]

 • Vitesse O19 rekent na rust af met Sparta O19 (FOTOALBUM)
  by MALI Dogan on February 23, 2020 at 12:10 pm

  Vitesse O19 nam afgelopen zaterdag op tegen Sparta Rotterdam O19. Nadat de Vitessenaren vorige week gelijkspeelden, gingen ze dit weekend op zoek naar de winst. Om 14.30 uur werd er afgetrapt op de Papendal. Vlak voor rust gaf Vitesse de 1-0 een boost , tevens een signaal aan de bezoekers om na de […]

 • DUNO geeft in slotfase zege op vv Capelle uit handen (FOTOALBUM)
  by MALI Dogan on February 23, 2020 at 10:31 am

  Doorwerth- In de eerste helft kwam Capelle maar één keer in de buurt van het doel van DUNO, toen in de 9e minuut Eric Jansen een hard schot afvuurde, dat door keeper Patrick ter Mate tot corner werd verwerkt. DUNO schiep ook weinig kansen, maar waren wel gevaarlijker. In de 15e minuut […]


Maximaal 15% Rente p/w ontvangen?

AAgovv

The post AGOVV appeared first on Nieuws deze week.

]]>
SEXAPPEALhttps://dezeweek.eu/2020/02/21/sexappeal/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=sexappeal Fri, 21 Feb 2020 16:33:59 +0000 https://dezeweek.eu/?p=29646 SEXAPPEALhaar minirokjes waren zo bijzonder klein je zag haar perziken billen van puur satijn maar het waren haar ogen en haar brede lach waarvoor hij viel, huichelde het wellustig zwijn Een kwatrijn met als thema sexappeal. Een antwoord op een uitdaging van een mededichter. ‘Sexappeal: © Meander; 20 februari 2020....

The post SEXAPPEAL appeared first on Nieuws deze week.

]]>

haar minirokjes waren zo bijzonder klein

je zag haar perziken billen van puur satijn

maar het waren haar ogen en haar brede lach

waarvoor hij viel, huichelde het wellustig zwijn

SEXAPPEAL SEXAPPEAL Print This
Nutrition facts: calories fat
Rating: 5.0/5
( 2 voted )
Meander

Een kwatrijn met als thema sexappeal. Een antwoord op een uitdaging van een mededichter.

‘Sexappeal: © Meander; 20 februari 2020.


Foto: Internet, bewerkt door Meander.


Meer gedichten van Meander? Klik HIER.

The post SEXAPPEAL appeared first on Nieuws deze week.

]]>
Cash FX Group – Cash Forex Trading Grouphttps://dezeweek.eu/2020/02/18/cash-fx-group-cash-forex-trading-group/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=cash-fx-group-cash-forex-trading-group https://dezeweek.eu/2020/02/18/cash-fx-group-cash-forex-trading-group/#respond Tue, 18 Feb 2020 14:00:31 +0000 https://dezeweek.eu/?p=4743 cash FXGROUPCASHFX Group – Cash Forex Trading Group  DE WEG NAAR FINANCIËLE ONAFHANKELIJKHEID Graag wil ik je informeren over een werkelijk fantastisch programma, dat eenieder in staat stelt om financieel onafhankelijk te worden.[i] Financiële onafhankelijk die je de vrijheid geeft om die dingen te doen die boeien, die leuk en waardevol...

The post Cash FX Group – Cash Forex Trading Group appeared first on Nieuws deze week.

]]>

CASHFX Group – Cash Forex Trading Group  DE WEG NAAR FINANCIËLE ONAFHANKELIJKHEID

Graag wil ik je informeren over een werkelijk fantastisch programma, dat eenieder in staat stelt om financieel onafhankelijk te worden.[i] Financiële onafhankelijk die je de vrijheid geeft om die dingen te doen die boeien, die leuk en waardevol zijn en waar je hart naar uitgaat.

FOR CASHfX GROUP ENGLISH GO HERE….

FOR CASHFX GROUP ESPANOL GO HERE…..

cASH fx gROUP fUNNEL sYSTEMJ

 • Financiële onafhankelijkheid die je de tijd en ruimte geeft om meer aandacht te geven aan familie en vrienden, aan hobby’s, reizen of wat je ook maar zou willen doen. Werken omdat je het leuk vindt, i.p.v. je naar een baan te moeten slepen, louter om het hoofd boven water te kunnen houden.
 • Vrij te zijn van stress als gevolg van een uitzichtloze situatie om een goede baan of een betaalbare woning te vinden. Niet langer gebukt gaan onder een permanente financiële stress als gevolg van torenhoge schulden, hypotheken of lasten die nauwelijks op te brengen zijn.
 • Bevrijd te zijn van het probleem hoe de studie te betalen van je opgroeiende kinderen en je vakanties op te offeren om het schoolgeld voor het nieuwe leerjaar te kunnen betalen.
 • Je niet langer zorgen te hoeven maken over je financiële situatie wanneer je met pensioen gaat, omdat je de mogelijk hebt om in redelijk korte tijd een mooie aanvullend pensioen op te bouwen.
 • Niet langer met lede ogen moet aanzien hoe je spaargeld wordt uitgehold omdat je geld op de bank niets meer oplevert of zelfs door negatieve rente minder wordt.

Kortom, financiële onafhankelijk die je voldoende middelen ter beschikking stelt voor een kwalitatief goed en gezond sociaal leven.

Ben je geïnteresseerd? Neem dat even 10 minuten de tijd om de informatie hieronder tot je te nemen. Het kunnen 10 minuten zijn die het verschil zullen maken tussen een leven met constante financiële stress of een leven in financiële onafhankelijkheid!

forex_trading

call cash FX group Netherlandshttp://nieuwsoost.cashfxgroup.com/

Financiële onafhankelijkheid

cash_fx_group, cash_forex_trading_groupVeel mensen zien dit als een onhaalbare droom. Dat lijkt echter zo. Er is namelijk nu de kans om deze droom ook te realiseren. Een mogelijkheid om met een gering bedrag deel te kunnen nemen aan een programma dat het uitzicht biedt om in redelijk korte tijd een passief extra aanvullend inkomen, tot zelfs een volwaardig maandelijks inkomen, te kunnen opbouwen, waarmee je volledig financieel onafhankelijk wordt. Een inkomen dat je bevrijdt van spanning en stress en alle vrijheid biedt om datgene in je leven te doen dat voldoening en geluk geeft.

Die kans word je geboden als je deelneemt aan het programma van CashFX!

Call us and Ask Us! Landline Netherlands +31

call cash FX group Netherlands

http://nieuwsoost.cashfxgroup.com/

Wat is CashFX Group

CashFX is een internationaal bedrijf dat geleid wordt door mensen die hun sporen in het bedrijfsleven hebben verdiend. Zij opereren volledig transparant en legaal. CashFX is officieel gelanceerd begin november 2019, maar is al actief vanaf de zomer van 2019. Het bedrijf is gevestigd in Panama.

CashFX opereert in de forex-handel, dat is de internationale handel in valuta. Met ruim 5000 miljard dollar is het de grootste markt ter wereld. Het is een markt waar niet alleen overheden, banken en financiële instituten opereren, maar ook miljoenen kleine handelaren. Het is ook een markt die bewezen heeft zelfs in crisistijden winstgevend te zijn.

CashFX werkt met eersteklas handelaren en brokers die over alle noodzakelijke licenties beschikken. Dat maakt dat de activiteiten van CashFX wereldwijd volledig legaal zijn. CashFX opereert ook heel transparant. Via hun website kun je het handelen volgen.

Wat biedt Cash FX Group – Cash Forex Trading Group

Call us and Ask Us! Landline Netherlands +31

call cash FX group Netherlands

http://nieuwsoost.cashfxgroup.com/

CashFX Group biedt een programma aan dat heel interessant is voor zowel kapitaalkrachtige mensen als mensen die over weinig geld beschikken. Het programma is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar, rijk of arm, jong of oud, geschoold of ongeschoold, CashFX is er voor iedereen die de weg zoekt naar financiële onafhankelijkheid.

Behalve dat CashFX haar diensten aanbiedt met de handel in valuta, biedt zij ook een zeer professioneel trainingsprogramma om zelf succesvol te kunnen handelen. Het maakt onderdeel uit van het totale programma en het staat je vrij om het te gebruiken.

Het derde component van het CashFX-programma is een ongekend beloningsprogramma voor hen die promotie maken en andere mensen introduceren.

Kortom, of je opgeleid wilt worden tot professionele handelaar, of binnen CashFX je eigen groep van deelnemers wilt opbouwen of alleen maar passief wilt deelnemen aan de forex-handel of een combinatie daarvan, voor iedereen is er een winstgevende plek binnen CashFX.

Het is ook deze combinatie die ervoor heeft gezorgd dat in het korte bestaan van het bedrijf er een ongekende explosieve groei van deelnemers heeft plaatsgevonden.

Call us and Ask Us! Landline Netherlands +31

call cash FX group Netherlands

http://nieuwsoost.cashfxgroup.com/

Het CashFX-programma

Het CashFX Group programma werkt met contracten. Het goedkoopste contract kost 300 dollar, het duurste contract kost 100.000 dollar. De aanschaf van een contract wordt betaald in Bitcoin, evenals de uitbetaling van de opbrengsten. De winst wordt berekend in dollars.

Elk contract bevat een module van een trainingsprogramma waarmee na het doorlopen daarvan je zelf op topniveau kunt handelen.

Van de aanschaf van een contract gaat 70 procent naar de pool waarmee gehandeld wordt, 30 procent is voor het trainingsgedeelte, The Academy, maar wordt feitelijk als bonussen aan deelnemers uitbetaald. Een contract loopt tot wanneer 200 procent van de contractprijs is behaald. Dan wordt het ontbonden en moet de opbrengst worden opgenomen om een nieuw contract te kunnen afsluiten.

Bij uitbetaling wordt 20 procent commissie in rekening gebracht. Dat is in de forex-handel heel gebruikelijk. Brokers vragen tot wel 30 procent commissie. Deze commissie gaat echter niet naar het bedrijf, maar wordt in de vorm van bonussen teruggegeven aan de deelnemers.

Ter voorbeeld: Bij een contract van b.v. 1000 dollar gaat 700 dollar (70 procent) naar de trade-pool het contract eindigt wanneer met de trade-resultaten 200 procent oftewel 2000 dollar is bereikt. Van die 2000 dollar wordt 400 dollar (20 procent) aan commissie ingehouden en 1600 dollar in Bitcoin uitbetaald. De netto winst is dus 600 dollar, oftewel 60 procent.

Omdat het contract blijft doorlopen totdat 200 procent is behaald, ongeacht de duur, is men altijd verzekerd van 60 procent rendement. De dagelijkse rendementen bepalen hoe lang erover wordt gedaan.

Cash FX Group – Cash Forex Trading Group Behaalde resultaten

Om een inschatting te kunnen maken over hoe lang men erover doet tot het contract eindigt en daarmee het gemiddelde rendement per maand te kunnen berekenen, is het goed om naar de resultaten te kijken die vanaf augustus 2019 tot december van 2019 zijn behaald. Laat het duidelijk zijn dat deze behaalde resultaten absoluut geen garanties geven voor toekomstige resultaten. Ze geven echter wel een goede indicatie wat realiseerbaar is

CashFX Group geeft een rendement van minimaal 0,1 procent tot maximaal 15 procent per week. In werkelijkheid wordt er meer behaald, maar door het maximum van 15 procent verzekert het bedrijf zich van een buffer om het geheel stabiel te houden.

Call us and Ask Us! Landline Netherlands +31

call cash FX group Netherlands

http://nieuwsoost.cashfxgroup.com/

De resultaten van 1 augustus tot 1 december 2019:

 • De rendementen per dag varieerden van 0,88% tot 2,99%
 • De rendementen per week (5 trade-dagen) varieerden van 9,01% tot 13,12%
 • Het gemiddelde rendement per dag over de gehele periode van:
 • Het gemiddeld rendement per week over de gehele periode van:

Het gemiddelde rendement per week vanaf 1 augustus 2019 lag dus rond de 10 procent, wat neerkomt op een duur van een contract van ongeveer 28 weken oftewel rond de 6 maanden. Zestig procent netto winst in totaal over zes maanden geeft een netto maandelijks rendement van 10 procent.

Ruwweg gezegd: Het gemiddelde percentage rendement per week wat met handelen wordt behaald, is gelijk aan het percentage netto opbrengst per maand over je totale contractprijs.

forex_trading

Call us and Ask Us! Landline Netherlands +31

call cash FX group Netherlands

http://nieuwsoost.cashfxgroup.com/

Altijd zestig procent

Wanneer het gemiddelde percentage op het handelen minder wordt, dan doe je er langer over. Je blijft altijd 60 procent netto halen, maar omdat je er langer over doet, daalt de opbrengst per maand. Omgekeerd wordt de netto opbrengst per maand hoger als met handelen meer rendement wordt behaald. Zo kun je snel zien wat een contract kan opleveren. Als het wekelijks rendement bij handelen op 10 procent ligt, dan heb je maandelijks 10 procent netto rendement op een contract. Daalt dit naar 7,5, dan daalt je opbrengst per maand naar 7,5 procent  van het contract. Stijgt de opbrengst naar gemiddeld 12 procent, dan stijgt de maandelijkse opbrengst ook naar 12 procent. Maar zoals gezegd, de totale netto opbrengst blijft altijd 60 procent.

Er is geen bank in de wereld die dit kan bieden!

Veilig gevoel

Belangrijk is te vermelden dat je niet hoeft te wachten met opnemen tot het contract voltooid is. Je kunt al geld opnemen als er 100 dollar op je rekening staat.

Dat geeft niet alleen een veilig gevoel dat je snel al over een deel van je geld kunt beschikken – in ongeveer 3 maanden heb je de betaling van je contract weer terug in bezit – het stelt je ook in staat om, zonder uit eigen middelen te hoeven bij te betalen, naar een duurder contract over te gaan. Je betaalt slechts het verschil in prijs t.o.v. je lopende contract.

Wanneer je b.v. een contract hebt van 300 dollar, dan hoef je slechts 200 dollar te betalen om het eerstvolgende duurdere contract van 500 dollar aan te schaffen. Je kunt niet een contract verhogen met het geld wat op je rekening staat. Je moet het eerst opnemen. Die 200 dollar bereik je dus zodra er 250 dollar op je rekening staat. Bij opname wordt zoals eerder gezegd 20 procent commissie gerekend, waardoor je dus 200 dollar overhoudt en een contract van 500 dollar kunt aanschaffen om  daarmee aanzienlijk hogere opbrengsten te genereren. Zo kun je stap voor stap van goedkope naar duurdere contracten overstappen tot je het maandelijks netto rendement hebt bereikt dat je tot doel hebt gesteld.

forex_trading

Call us and Ask Us! Landline Netherlands +31

call cash FX group Netherlands

http://nieuwsoost.cashfxgroup.com/

Cash FX Group – Cash Forex Trading Group Contracten

Er worden contracten aangeboden van 300, 500, 1.000, 2.000, 5.000, 10.000, 20.000, 30.000, 50.000 en 100.000 dollar. De benaming van de contracten is ‘Academy’ + het bedrag van de 30 procent dat daarvoor wordt gereserveerd. Een contract van 300 dollar heet dus ‘Academy 90’, 1.000 dollar is ‘Academy 300’, enz. Door het als ‘Academy’, dus training en studie, te presenteren is het overal ter wereld legaal.

Als we de tot nu toe gemiddelde rendementen van 10 procent per maand als uitgangspunt nemen dan kunnen we de volgende opbrengsten berekenen met het aantal weken dat nodig is om naar een hoger contract te gaan:

300 dollar contract geeft                             30 dollar netto per maand                          na 12 weken
500 dollar contract geeft                             50 dollar netto per maand                          na 18 weken
1.000 dollar contract geeft                          100 dollar netto per maand                        na 18 weken
2.000 dollar contract geeft                          200 dollar netto per maand                        na 27 weken
5.000 dollar contract geeft                          500 dollar netto per maand                        na 18 weken
10.000 dollar contract geeft                       1.000 dollar netto per maand                    na 18 weken
20.000 dollar contract geeft                       2.000 dollar netto per maand                    na 9 weken
30.000 dollar contract geeft                       3.000 dollar netto per maand                    na 12 weken
50.000 dollar contract geeft                       5.000 dollar netto per maand                    na 18 weken
100.000 dollar contract geeft                    10.000 dollar netto per maand

Wie met het laagste contract begint en een aanvullend inkomen van 1000 dollar per maand wil hebben, die doet er dan 12+18+18+27+18=93 weken over, oftewel ongeveer 1 jaar en 9 maanden om aan een contract van 10.000 te komen. Voor een volwaardig inkomen van 3000 dollar per maand dat bij een contract van 30.000 dollar gerealiseerd kan worden, zou dat 120 weken, oftewel 2,5 jaar inhouden.

Wil je meer dan financiële zekerheid en gaan voor een contract van 100.000 dollar dat je een vorstelijk inkomen biedt, dan doe je daar bij de huidige rendementen van gemiddeld 10 procent per week in totaal 149 weken, oftewel 3 jaar, over!

Dit is een ongekende kans om uw dromen tot realiteit te maken.

De duur van het hele traject kan verkort worden door met een hoger contract te beginnen. Wanneer je met een contract van 1.000 begint, dan bespaar je 30 weken, oftewel ongeveer 7 maanden. Met welk contract je begint, moet je zorgvuldig afwegen en is afhankelijk van over hoeveel financiële middelen je beschikt en je doel dat je wilt bereiken. Bedenk dat hoe mooi het er ook uitziet, het nooit zonder risico is. Stop er nooit geld in dat je eigenlijk niet kunt missen en ga er zeker nooit geld voor lenen. Wil je heel veilig beginnen, start dan met een contract van 300 dollar.

Een bijzondere beloning: De matrix-bonus

CashFX kent tal van beloningen die in de vorm van bonussen worden uitbetaald. De meesten hebben betrekking op het door promoten van het programma nieuwe deelnemers te registreren. Deze worden hier buiten beschouwing gelaten. Alleen kan vermeld worden dat die aanzienlijk zijn. In een apart schrijven zal dat duidelijk worden gemaakt.

Wat hier wel genoemd kan worden is een bonus waar iedereen van profiteert, of u nu actief mensen registreert of gewoon als passief deelnemer van het handelen profiteert. Dat is de matrix-bonus.

forex_trading

Call us and Ask Us! Landline Netherlands +31

call cash FX group Netherlands

http://nieuwsoost.cashfxgroup.com/

 

 


Elke deelnemer van CashFX wordt geplaatst in een matrix. Die matrix bestaat uit 3 lijnen en 10 niveaus, de zogenaamde 3×10 matrix. Dat gebeurt automatisch door het systeem. Nieuwe deelnemers worden geplaats van boven naar beneden en van links naar rechts op de eerste vrije plek. Het is een zgn. geforceerde matrix, niemand heeft daar invloed op.

Van de 20 procent commissie die ingehouden wordt bij uitbetaling, wordt de helft uitgekeerd als matrixbonus. De hoogte van je contract bepaalt over hoeveel niveaus je krijgt uitbetaald. Contracten van 300 en 500 dollar betalen over 3 niveaus uit. Dat loopt per contract op tot het contract van 30.000 dollar dat over alle 10 niveaus uitbetaalt.

Omdat altijd eerst geld moet worden opgenomen om een contract te kunnen verhogen of vernieuwen, wordt er dus permanent geld gegenereerd voor de uitbetaling van de matrix-bonus.

Daarbij komt dat wanneer iemand zijn of haar positie in de matrix wil behouden, en dus die bonus wil blijven ontvangen, een contract na afloop binnen 30 dagen moet vernieuwen. Wanneer je dus een leuke bonus hebt opgebouwd, dan wil je die niet graag verliezen. Dat houdt de dynamiek in het programma.

Het maakt ook niet uit of je zelf mensen introduceert of niet. Er zullen voortdurend mensen worden ingeschreven, hetzij door mensen boven je in de matrix of door mensen die onder je zijn geplaatst. Zo kan het gebeuren dat er iemand uit een geheel ander land in je matrix komt, die heel actief mensen registreert. Dan ga je zien dat je matrix explosief groeit en daarmee je inkomsten, waar je niets voor hoeft te doen.

Snelle groei

In het begin zal dat nog langzaam gaan, maar naar mate de tijd vordert zul je zien hoe snel het gaat. Belangrijk daarbij is te vermelden dat omdat CashFX nog niet zo heel lang geleden gestart is diegene die nu besluit om deel te nemen relatief hoog in de matrix wordt geplaatst en daarmee meer kans heeft om snel de matrix gevuld te krijgen. In bovenstaande afbeeldingen kun je zien dat we dan praten over duizenden mensen die voortdurend geld opnemen en zo het geld voor de matrix-bonus genereren.

Het geld dat CashFX als matrix-bonus uitbetaalt, wordt bijgeschreven op het account waar ook het rendement op het handelen wordt gestort. De opbrengsten van het handelen worden één keer per week op zaterdag uitbetaald, de matrix-bonus twee keer per maand, op de 1ste en 16de van de maand.

Dat betekent dat naarmate de matrix-bonus groeit, je contract sneller zal aflopen. Dan kan het gebeuren dat je er geen zes maanden doet, maar wellicht vier. Je netto winst per contract blijft weliswaar zestig procent, maar het maakt voor je maandelijkse inkomen wel uit, nl. in dat geval 1 contract per jaar meer!

Al met al kunnen we zeggen dat CashFX een fantastisch programma op de markt heeft gebracht, dat grote kansen biedt en door de betrekkelijk geringe deelnameprijs het voor vrijwel iedereen mogelijk is om hieraan deel te nemen.

Call us and Ask Us! Landline Netherlands +31

call cash FX group Netherlands

http://nieuwsoost.cashfxgroup.com/

Samenvattend:

 • CashFX is en internationaal bedrijf, geleid door mensen met jarenlange ervaring en die hun sporen hebben verdiend.
 • Het programma dat CashFX aanbiedt is volstrekt legaal in alle landen van de wereld.
 • CashFX is actief op het gebied van de forex-handel
 • CashFX werkt met brokers die over alle noodzakelijke licenties beschikken.
 • CashFX biedt contracten aan waarmee deelnemers passief deelnemen aan de forex-handel (70 procent van het contract) met modules van het trainingsprogramma ‘Academy’ om later zelf succesvol te kunnen handelen (30 procent van het contract).
 • Een contract loopt tot het moment dat met handelen en de matrixbonus 200 procent van de contractprijs is bereikt.
 • Bij opname wordt 20 procent commissie berekend. De helft van deze commissie wordt terug aan de deelnemers uitbetaald in de vorm van een matrixbonus. De andere helft in netwerkcommissies.
 • Betaling van het contract en uitbetaling van de rendementen is in Bitcoin. Elke deelnemer dient daartoe een Bitcoin rekening te bezitten. De rendementen worden berekend in dollars.
 • Tussentijds is het mogelijk naar een hoger contract over te stappen, door betaling van het verschil in waarde tussen het lopende contract en het hogere contract. Die betaling kan niet direct van rekening bij CashFX, maar uitsluitend via de Bitcoin-rekening van de deelnemer.
 • Een contract kan voortijdig worden beëindigd. Het ‘Academy’-deel (30 procent) wordt niet terug betaald. Voor de overige 70 procent wordt een boete berekend.
 • De opbrengst uit de forex-handel wordt wekelijks op zaterdag uitbetaald.
 • Alle deelnemers komen in aanmerking voor de matrixbonus die op de 1e en 16de van de maand wordt uitbetaald.
 • Opname kan vanaf 100 dollar.
 • Iedereen van tenminste 18 jaar kan deelnemen. Elke deelnemer kan slechts 1 contract afsluiten.
 • Buiten de aanschaf van een contract zijn er geen verdere kosten aan deelname.
 • Deelname aan CashFX kan geheel passief zijn. Er worden geen bepaalde activiteiten verlangd. Wel biedt CashFX andere inkomstenmogelijkheden door actief nieuwe deelnemers te registreren.

Ik hoop met deze uitleg voldoende duidelijk te hebben gegeven wat voor mogelijkheden CashFX biedt om financieel onafhankelijk te worden, om letterlijk een inkomen op te bouwen terwijl je slaapt. Mochten er nog vragen zijn, neem dan contact met me op:

Wil je extra (veel) geld verdienen door actief andere mensen te registreren, vraag me dan om het document met een volledige uitleg.

Call us and Ask Us! Landline Netherlands +31

call cash FX group Netherlands

http://nieuwsoost.cashfxgroup.com/

January 2020

http://nieuwsoost.cashfxgroup.com/
+31 (0) 55 205 6 222
Email: Mailto:boerkampton@gmail.com
Skype: www.synergyfitness.eu (in Apeldoorn)

Dit is geen officieel document van CashFX, maar van een zelfstandige en onafhankelijke deelnemer die los staat van de bedrijfsvoering, noch verantwoordelijkheid draagt voor het beleid van het bedrijf. Het handelen in de forex-markt is niet zonder risico. Resultaten kunnen nooit worden gegarandeerd. Een ieder is zelf verantwoordelijk voor zijn of haar beslissingen. Investeer nooit geld dat u zich niet kunt permitteren te verliezen.

Cash FX Group – Cash Forex Trading Group

The post Cash FX Group – Cash Forex Trading Group appeared first on Nieuws deze week.

]]>
https://dezeweek.eu/2020/02/18/cash-fx-group-cash-forex-trading-group/feed/ 0
3 parcoursrecords voor Midwintermarathonhttps://dezeweek.eu/2020/02/10/3-parcoursrecords-voor-midwintermarathon/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=3-parcoursrecords-voor-midwintermarathon Mon, 10 Feb 2020 16:02:47 +0000 https://dezeweek.eu/?p=27756 midwintermarathonMidwintermarathon pakt 3 parcoursrecords Misschien wel de warmste Midwintermarathon ooit!? Richard Douma en Diane van Es winnaars Acht van Apeldoorn Met vrijdagavond al de allereerste Centraal Beheer Night Run was vandaag gereserveerd voor de andere onderdelen van de 47 ste Centraal Beheer Midwinter Marathon. De Acht van Apeldoorn werd gewonnen...

The post 3 parcoursrecords voor Midwintermarathon appeared first on Nieuws deze week.

]]>

Midwintermarathon pakt 3 parcoursrecords

Misschien wel de warmste Midwintermarathon ooit!?

Richard Douma en Diane van Es winnaars Acht van Apeldoorn
Met vrijdagavond al de allereerste Centraal Beheer Night Run was vandaag gereserveerd voor de andere onderdelen van de 47 ste Centraal Beheer Midwinter Marathon.

bekendmakingen ApeldoornDe Acht van Apeldoorn werd gewonnen door Richard Douma in een tijd van 22:48, tweede werd de Belg Lahsene Bouchiki met 22:54 en derde de Belg Yannick Michiels met 22:56. Bij de vrouwen was Diana van Es met een tijd van 25:24 de snelste, de tweede plek was voor de Belgische Hanne Verbruggen met 25:50 op de teller en derde de Poolse Karolina Nadolska met 26:06.

Midwintermarathon – Asselronde

Op de Midwintermarathon Asselronde ging Chakib Lachgar uit Spanje als eerste over de streep met 1:19:01, tweede werd Marcel Bräutigam uit Duitsland met 1:19:28 en derde ons lokale held Dennis Licht met 1:19:55. Bij de dames ging de eerste plek naar de Belgische Karen van Proeyen met 1:32:34, Nesrine Leene werd tweede met 1:34:58 en derde de Marije Geurtsen met 1:35:42. Zowel bij de dames als heren sneuvelde het parcoursrecord.

Een compleet overzicht van de uitslagen kunt u vinden op www.midwintermarathon.nl U kunt hier ook extra zoeken op leeftijdscategorieën en jongens/meisjes en dames/heren. 14.559 deelnemers hadden zich ingeschreven voor het oudste nog bestaande hardloopevenement van Nederland.

“De Night Run, Trail en Kidsrun waren dit jaar uitverkocht, prachtig!”, aldus Mulderij. “Gisteren tijdens de trail was het al enorm genieten in het prachtige decor van het Kroondomein. Vandaag tijdens de andere
onderdelen was het weer een klein beetje spelbreker voor met name de toeschouwers. De lopers hebben daarentegen sneller gelopen dan vorig jaar, zij houden wel van een beetje motregen en veel zeurstof in de lucht. Snelle tijden van de lopers, enthousiaste reacties en heel veel sfeer bepaalden deze 47ste editie. Het is echt prachtig om tijdens de start van de Acht van Apeldoorn twaalf minuten lang lopers over de startlijn te zien gaan. Een groot, lang lint van enthousiastelingen. En wat de dag ook extra glans geeft is het feit dat drie
parcoursrecords zijn gesneuveld!”

Midwintermarathon Night Run

Vrijdagavond was al de eerste editie van de Night Run, een loop in het donker door de (on)bekende binnenstad. Onderweg werden diverse gebouwen en objecten aan gedaan. Voorzitter Frans Mulderij: “Het optreden in De Klup, de glijbaan in CODA en de onvergetelijke tocht door de brandweerkazerne waren volgens lopers toch wel de hoogtepunten van deze Night Run. Het is natuurlijk altijd aftasten zo’n eerste keer maar we kunnen met zekerheid zeggen dat wij ook als organisatie uitermate tevreden zijn. De reacties op social media waren op een na allemaal lovend, een persoon wilde meer prullenbakken op het Marktplein. Nou ok dat gaan we natuurlijk gewoon regelen”, lacht Mulderij.

En dan de vrijwilligers. Mulderij: “Vrijdag, zaterdag en vandaag hebben onze vrijwilligers de lopers een warm onthaal gegeven”, zo onderstreept Mulderij. “We hebben een ongelooflijk trouwe club mensen die ervoor gezorgd hebben voor waar we nu staan. We zijn een van de grootste hardloopevenementen van het land maar belangrijker is dat lopers de inzet van deze vrijwilligers enorm waarderen. Daarom zeg ik ook nu weer: hulde aan onze 400 vrijwilligers!”

adverteren in apeldoorn

De 48ste editie van de MidwinterMarathon vindt plaats op 5, 6 en 7 februari 2021.

The post 3 parcoursrecords voor Midwintermarathon appeared first on Nieuws deze week.

]]>
Er viel een boom op mijn verleden Meanderblog – Columnhttps://dezeweek.eu/2020/02/10/er-viel-een-boom-op-mijn-verleden-meanderblog-column/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=er-viel-een-boom-op-mijn-verleden-meanderblog-column Mon, 10 Feb 2020 00:12:18 +0000 https://dezeweek.eu/?p=28419 meanderblogMeanderblog dapper en weerbarstig strijdend weerloos tegen furieuze storm langzaam omgeduwd haast glijdend tegenstribbelend voor de vorm viel een boom op mijn verleden zag door dat beeld onverwacht alles is zo kortgeleden maar heeft zoveel teweeggebracht passerend in een ogenblik ontmoetingen met het leven waar ik gretig terug in blik al...

The post Er viel een boom op mijn verleden Meanderblog – Column appeared first on Nieuws deze week.

]]>

Meanderblog

dapper en weerbarstig strijdend

weerloos tegen furieuze storm

meanderbloglangzaam omgeduwd haast glijdend

tegenstribbelend voor de vorm

viel een boom op mijn verleden

zag door dat beeld onverwacht

alles is zo kortgeleden

maar heeft zoveel teweeggebracht

passerend in een ogenblik

ontmoetingen met het leven

waar ik gretig terug in blik

al duurt het moment maar even

maar ik behoud altijd haar blik

voor eeuwig aan mij gegeven

er viel een boom op mijn verleden

bracht historie intens naar heden

Meanderblog

Meander

‘Er viel een boom op mijn verleden’: © Meander; 9 februari 2020.  

Foto © RTVNoord / De Vries Media; 9 februari 2020

Meer gedichten van Meander? Klik HIER.

Meanderblog

The post Er viel een boom op mijn verleden Meanderblog – Column appeared first on Nieuws deze week.

]]>
Autoshttps://dezeweek.eu/2020/02/09/autos/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=autos Sun, 09 Feb 2020 15:13:35 +0000 https://dezeweek.eu/?p=27506 autosAutos en Autotesten En dat is Porsche 911 nummer twee in de Autoblog Garage. Wouter stelt zijn 996 aan jullie over in deze video. En welkom op het Autoblog YouTube kanaal! We brengen je rijtesten met de tofste auto’s, geven aankoopadviezen voor je volgende occasion, tonen ins- en outs op...

The post Autos appeared first on Nieuws deze week.

]]>

Autos en Autotesten

autosEn dat is Porsche 911 nummer twee in de Autoblog Garage. Wouter stelt zijn 996 aan jullie over in deze video. En welkom op het Autoblog YouTube kanaal! We brengen je rijtesten met de tofste auto’s, geven aankoopadviezen voor je volgende occasion, tonen ins- en outs op autogebied en we rijden ook graag in jouw auto in onze mijn-auto rubriek. Op Autoblog.nl kun je tevens terecht voor het laatste autonieuws. Abonneer op ons kanaal en mis geen enkele video! https://www.autoblog.nl Tips, aanvullingen, een samenwerking of suggesties? mail ons op tips@autoblog.nl

Autos en Vrouwen

Autos en Autotesten

The post Autos appeared first on Nieuws deze week.

]]>