dezeweek2020

Faillissementen – Faillissementen register


Overzicht faillissementen en surseancesBijna 20 procent van de bedrijven kan niet aan zijn financiële verplichtingen voldoen en een derde zegt het zo niet langer dan drie maanden vol te houden. Dat blijkt uit een enquête onder 112 brancheorganisaties die zijn aangesloten bij VNO-NCW en MKB-Nederland.

De bedrijven zijn somber: 93 procent van de branches verwacht een negatief effect van de coronacrisis op de lange termijn. Het is de derde maand op rij dat de branches hun leden hebben ondervraagd.

Jarenlang vlakke trend faillissementen

Van Mulligen [CBS] houdt er rekening mee dat het aantal faillissementen door corona de komende tijd zal toenemen. “In de horeca, de detailhandel en bij schoonheidssalons zie je dat bedrijven het echt moeilijk hebben”, zegt hij.

Sinds 2017 is de trend van het aantal faillissementen redelijk vlak. In 2013 was er vanwege de economische crisis een piek, met in totaal 12 306 faillissementen. Daarna daalde het min of meer tot het niveau dat tot voor kort gebruikelijk was, rond de 3200 faillissementen per jaar.

AFM zegt NEEN tegen alles waar u als burger geen geld mee mag verdienen MAAR bijna 2% per dag geeft geen enkele bank dus houden we armoede omdat AFM dat wil?cash FXgroup

Mark Rutte zegt NEEN tegen Skyway en blijft doordrammen met de CO2 regels. India investeert voor 922 miljoen $$$ en koopt 15.000 cabines

Faillissementen

This website uses cookies. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accepteer Lees of Scroll