Deze paarden zijn gelukkig nu gered uit ellendige omstandigheden. Moonacre Sanctuary begon een dierenopvangcentrum in 2012 met 2 paarden die er allerberoerdst aan toe waren.

Klein Project 64

Dieren in nood helpen kp64

Florin (volledige naam Suciu Constantin Florin) is een ontzettend lieve man uit Bacau in Roemenië. Hij heeft in het vlakbij gelegen dorpje Prajesti een loods met 150 honden. En noemt het asiel Ringo Foster.

Lees hier meer >>>


Klein Project 65

Dieren in nood helpen kp65

In zo’n miljoenenstad als Caïro in Egypte krioelt het van de zwerfkatten.
Als elk gezin een kat in huis zou halen dan nog liepen er genoeg rond in de nauwe straatjes. Amera Radwan weet er alles van. Ze woont er middenin. Lees hier meer >>>


Verslag Klein Project 59

Verslag Klein Project 59.
Weten jullie het nog?

Levent Birsen en zijn moeder Sünay die elke dag lange rondjes rijden om 500 tot 600 zwerfhonden in Turkije te voeren?

Dankzij jullie kunnen zij dit nu voorlopig blijven doen!

Lees hier meer >>>

verslag kp 60

Verslag Klein Project 60.
De noodkreet om het dierenleed in Roemenië te verminderen klonk luid en jullie antwoord hierop was overweldigend! Ongeveer tweeduizend euro werd opgehaald voor het kleine project 60 ‘Educatie en Sterilisatie: het begin van het einde van een wereld vol dierenleed!’
Lees hier meer >>>

verslag hulpproject 127

Verslag Hulpproject 127.
Feller dan ooit scheen het baken van licht en hoop in Costa Rica.

Voor Lilian Schnog van AHPPA maakten we Hulpproject 127. Geweldig blij is ze met het mega bedrag van €4809,-

Lees hier meer >>>

verslag hulpproject 128

Verslag Hulpproject 128.
Doina Popa met haar 200 honden in een naargeestige stal in Roemenië. Na ons project is hun hemel opgeklaard. Dat mogen wij met recht constateren. Want niet alleen onze eigen donateurs zorgden voor een enorme omslag in haar asiel.

Lees hier meer >>>


Sterilisaties onder de 10 euro!

Naast de nood-projecten zetten wij ons ook in voor sterilisaties voor zwerfdieren. Onze 7 tot 8.000 per jaar is zelfs het hoogste van alle Nederlandse stichtingen.

Wij hebben echter nu ook landen ontdekt waar dit maar 5 tot 10 euro per operatie kost. Dit voorkomt zóveel dierenleed! Doneer (ook) speciaal hiervoor! Lees hier meer >>>

Echtpaar met adviseuse

Nalaten voor zwerfdieren.

De 100% zekerheid dat iedere donatie, maar ook elk legaat, alleen gebruikt wordt voor dieren-in-nood, is voor velen aanleiding om onze stichting op te nemen in hun testament. Bovendien bieden wij als service dan graag aan, om achterblijvende huisdieren zeer diervriendelijk te herplaatsen bij geselecteerde gezinnen.
Lees hier meer >>>