We gaan de draad weer oppakken met alle Regio Nieuws. Op deze pagina vindt u ook alle statistieken m.b.t. Corona of u klikt HIER. voor de Wereldcijfers of HIER voor uw gemeente Scroll naar beneden voor verder Stedendriehoek,- Sportnieuws en Uitslagen. We wensen u sterkte in deze tijd!

dezeweek2020

CORONAVIRUS STATISTIEKEN Vandaag 31 maart 14.32 uur

Nederland13,614+1019, 1,173+134, 250 genezen, 12,291 actief, RIVM meldt steeds 250 genezen mensen



1173 doden in Nederland

In Nederland is op 6 maart voor het eerst iemand overleden die besmet was met het nieuwe coronavirus. Een 86-jarige man de Hoeksche Waard die opgenomen was in het Ikazia Ziekenhuis te Rotterdam is gestorven, meldt het RIVM. Hier zie je hoeveel doden er iedere dag bij komen in Nederland.

1 april: 134-,- 31 maart: 175 – 30 maart: 93, –  29 maart: 132, – 28 maart: 93, -27 maart: 112, -26 maart: 78, -25 maart: 80, -24 maart:,- 23 maart: 34, -22 maart: 43, -21 maart: 30, -20 maart: 30, -19 maart: 18, -18 maart: 15, -17 maart: 19,- 16 maart: 4, -15 maart: 8,= 14 maart: 2, -13 maart: 5, -11 maart: 1, -9 maart: 1, -8 maart: 2,- 6 maart: 1



Geregistreerde besmettingen in Gelderland

In onderstaande grafiek vind je terug hoe het aantal geregistreerde besmettingen met het coronavirus zich in Gelderland ontwikkelt.

Aantal besmettingen per gemeente

Deze kaart laat het aantal bevestigde besmettingen zien per 100.000 inwoners in een gemeente.

Voor de grensbewoners is via deze link het aantal gevallen per gemeente te zien in de Duitse deelstaat Noordrijn Westfalen.

Verloop aantal besmettingen per gemeente in Gelderland

Hieronder zie je het verloop van het aantal bevestigde besmettingen per gemeente. Selecteer linksboven de grafiek uw eigen gemeente om het verloop in die gemeente te zien.

Coronavirus  besmettingen per plaats

Aantal overledenen in Nederland

In deze grafiek zie je hoeveel mensen er zijn overleden aan het coronavirus in Nederland. Linksboven de grafiek kun je ook het aantal doden per dag in Nederland zien. Er worden door het RIVM geen woonplaatsen vrijgegeven. Daardoor is het niet bekend hoeveel mensen er in Gelderland zijn overleden.

Verantwoording
Het werkelijke aantal besmettingen in Gelderland ligt waarschijnlijk hoger, omdat niet iedereen meer getest wordt. Het RIVM meldt ook niet hoeveel mensen er genezen zijn. Zie ook: Ons liveblog over alle ontwikkelingen rond het coronavirus

Coronavirus  besmettingen per plaats


Het is een niet aangename verrassing, dat het erop lijkt dat de NOS, OP1 en andere programma’s zich steeds meer moeten en gaan houden aan de scripts die de media aangestuurd krijgt. Geen objectieve journalistiek, nauwelijks berichtgevingen uit het buitenland. Rutte sprak over griepimmuniteit maar RIVM vermeld geen genezingen. In China zijn tegen de 50.000 doden. Vrachtwagens rijden naar 7 crematoria met 5.000 urnen niets van dit alles in de Nederlandse media.


Met dank aan de sponsoren/adverteerders op deze website die dit alles mogelijk maken. KOOP BIJ ZE! klik HIER. Scroll voor kaarten gemeente, landen, aantal geinfecteerden, weer gezond, aantal overledenen.


adverteren in apeldoorn


Gemeente,- landen, overleden, genezen. scroll naar beneden!

Opmerkingen over de kaarten: Elke klik op een land geeft cijfers over de gevallen van infectie daar. In de cijfers voor Duitsland zijn er verschillen tussen de gegevens van de Johns Hopkins University en het Robert Koch Institute vanwege de verschillende bronnen en updatetijden.

Noot van de redactie: als in zeldzame uitzonderlijke gevallen af ​​en toe onnauwkeurige gegevens worden weergegeven voor afzonderlijke landen, is dit meestal het gevolg van fouten in de dataset van de Johns Hopkins University. Aangezien dit gegevensrecord voortdurend wordt bijgewerkt, worden dergelijke fouten in de meeste gevallen onmiddellijk ontdekt en gecorrigeerd.Hoeveel patiënten zijn er naar verwachting in werkelijkheid? En wat is de prognose voor de verdere groei van het aantal patiënten?

coronavirusHet aantal sterfgevallen kan iets zeggen over het werkelijke aantal geïnfecteerden. Volgens experts kan het vijf weken duren van ziek worden tot overlijden. Iemand die nu overlijdt heeft het virus waarschijnlijk weken eerder gekregen: de incubatietijd is gemiddeld vijf dagen, dan volgen twee of drie weken ziekte, dan opname op de intensive care waar de beademing ook nog enkele weken kan duren. Als 2 procent van de patiënten overlijdt dan zouden er voor elke overleden persoon vijf weken geleden 50 besmette personen zijn. En dat aantal besmette personen kan vervolgens in het model van exponentiële groei worden ingevoerd om te weten hoeveel patiënten er vandaag in werkelijkheid zijn. Deze Engelstalige analyse toont met veel cijfers en grafieken hoe dit model eruit ziet.

Noot van de redactie: als in zeldzame uitzonderlijke gevallen af ​​en toe onjuiste gegevens worden weergegeven voor afzonderlijke landen, is dit meestal het gevolg van fouten in de gegevensverzameling van de Johns Hopkins University. Aangezien dit gegevensrecord voortdurend wordt bijgewerkt, worden dergelijke fouten in de meeste gevallen onmiddellijk ontdekt en gecorrigeerd.

Een heel spannend interview tussen journaliste Eva Herman en Dr. Wolfgang Wodarg.

De hele wereld staat stil, vliegtuigen blijven op de grond, treinen en schepen rijden niet meer, fabrieken sluiten de poorten, productielijnen staan ​​stil. Mensen worden gedwongen het huis niet te verlaten, velen kunnen niet werken, de auto’s in de garage, restaurants, bars, cafés over de hele wereld zijn gesloten.

Horrorscenario? Apocalyps? Laatste oordeel? Sciencefiction?

coronavirusNee, dit alles is vandaag, medio maart 2020, onze realiteit geworden. Dit komt door een vermeend gevaarlijk virus dat tot pandemie is verklaard.  Maar hoe gevaarlijk is het corona-virus eigenlijk? Is de paniek van politiek, media en geneeskunde gerechtvaardigd? Veel onderzoekers, artsen, virologen en epidemiologen waarschuwen dat het alarm af gaat. Maar een expert durft de door propaganda gecontroleerde stiltemuur te doorbreken.

Wolfgang Wodarg uit Flensburg is een ervaren longarts en ziektedeskundige. Hij werkte vele jaren aan academies voor volksgezondheid, arbeidsgeneeskunde. Als beurshouder voor de afdelingen epidemiologie en gezondheidseconomie aan de John Hopkins University, Baltimore, maar ook als docent en medewerker aan universiteiten en universiteiten, had Wodarg diepgaande inzichten verworven in het politiek correcte reguliere geneeskundesysteem. Hij werkte als scheepsarts, havenarts, zijn vakgebieden: interne geneeskunde, hygiëne en milieugeneeskunde. Wodarg zat in de Bondsdag en in de Raad van Europa, specialistische onderwerpen hier: ethiek en recht van de moderne geneeskunde. Hij is nog steeds lid van de raad van bestuur van Transparency International.

Quantcast

CORONAVIRUS

Powered by Live Score & Live Score App