Draai uw mobiel een 1/4 slag, HOME PAGINA HIER, BANNED-VIDEOS, NU, PROVINCIE-NIEUWS, VOETBAL, SPORT, UIT, WEER, SOCIAL MOVEMENT, 6% to 15% a WEEK

STUDIESCHULD

Coronavirus statistieken

Graphs – Countries – Death Rate – Symptoms – Incubation – Transmission – News

Het gaat niet om mensenlevens HET GAAT NIET MEER OVER BESTRIJDEN VAN EEN VIRUS, maar het gaat om besmettingen

Niet de burger de schuld geven maar gewoon toegeven, dat er sprake is van FALEND BELEID. Alles is in de afgelopen Rutte 10+ jaren wegbezuinigd en nu betaald hij daarvoor een hele hoge prijs. Scholen blijven gewoon open en met de verpleeghuizen durven ze al helemaal niets meer te regelen.

Opnieuw foute cijfers OP 13 OKTOBER 2020 bij de NOS voor de zoveelste keer. Er liggen 297 mensen op Ic en NIET 277. Er zijn op deze dag 10:00 35 mensen overleden. Van de 48 landen in Europa zijn we gestegen naar plek 8. Wereldwijd plek 26 van de 216 landen. Maar ga me nu niet vertellen dat de cijfers in Nederland slechter zijn dan in Amerika en Brazilie en India wat een journalist van de NOS ineens in een losgeslagen hersenspinsel in een vraag aan Rutte wist te vertellen.
 
Opnieuw meer besmettingen vandaag en meer overleden mensen. Wereldwijd 216 mensen op IC. in 1 dag tussen 11 en 12 oktober erbij. Nederland slokt er daarvan 23 op. Ons buurland België doet het veel beter. Opnieuw gaat bij de NOS alleen de aandacht uit naar het aantal besmettingen. {HELAAS moeten we concluderen}. Op 13 oktober zijn er 20 IC-opnames bijgekomen.Totaal nu 15:00 uur 12/10 297.
Als u vanavond de persconferentie heeft gevolgd neem onderstaande dan even mee svp.
Blijven we nu nog langer in alle kabinetsmaatregelen geloven. Het is pappen en nat houden en er is geen langetermijnvisie. We proberen voor de buitenwereld het beste jongetje van de klas te zijn maar inmiddels zijn we het bijna slechtste jongetje van de klas.
 
Het sterftecijfer is door de WHO een week geleden stilletjes bijgesteld van 3,4% naar 0.125%. De kans dat u dood gaat aan COVID-19 is 1 op 16,9 miljoen.
 
Op alle mogelijke manieren probeert het kabinet te redden dat wat er te redden valt. Een kabinet dat op alle mogelijke manieren nu na 9 maanden nog steeds niets geleerd heeft. De houding van Rutte en De Jonge is arrogant en met de noodwet is de oppositie buiten spel gezet.
Het gaat niet om mensenlevens, beste mensen. Word Wakker!
Kapotmaken van de gehele horeca lijkt de doelstelling. ZZP’ers zijn er al bijna niet meer. 221 faillissementen in september van dit jaar. De bedrijven, die zich uitgeschreven hebben bij de KvK worden niet genoemd. De burgemeester in Den Haag gaat zelfs demonstraties in deze stad verbieden?.
 
Er liggen erg genoeg op dit moment 277 mensen op de IC. Waar geen woord over wordt gezegd is dat in sommige ziekenhuizen de helft van de longartsen thuis zit om wat voor reden dan ook. Voor Rutte en de Jonge zijn het aantal besmettingen zo ‘afgrijselijk’ dreigend, dat daar alleen nog naar gekeken wordt.
Na 9 maanden gaan de Europese landen de zware gebieden in kaart brengen. Samenwerking? Vergeet het maar? De EU faalt voor de volle 100%
Door deze website te bezoeken ziet u dat op 15 en 17 april de meeste doden waren. 17 april totaal wereldwijd 8.515 en op 11 oktober 3.951 Er zijn vanaf maart 38.000.000+ besmettingen Daarvan zijn inmiddels 28.500.000 genezen. Gisteren waren er 288.000+ besmettingen. Daartegenover staan op dezelfde dag 234.500 mensen die genezen zijn. In 1 dag zijn er gisteren 218 IC gevallen WERELDWIJD bij gekomen. Ja u leest het goed 218 wereldwijd.
 
Door de cijfers wereldwijd te volgen en u zich vermoedelijk niet voor kunt stellen, dat er op één dag “slechts’ 218 IC gevallen wereldwijd bij gekomen zijn, zijn we van mening, en we denken hardop, dat het hard tijd wordt, dat mensen zelf eens studie gaan doen en niet meer alles geloven wat de media brengt. Bij de NOS is het allemaal niet best en worden de berichten gigantisch negatief gebracht. CNN is niet bezig met het coronavirus, maar met de verkiezingen en de hele dag druk om Trump de modder in te drukken.
 
coronavirus statistieken coronavirus Statistieken
 

Groeifactor van nieuwe dagelijkse coronavirussen.

Groeifactor is de factor in de tijd vermenigvuldigt. De nieuwe wedevaluaties van de dag vorige dag . Een groeifactor boven de 1 duidt op een toename , een tussen 0 en 1 een teken van afname is , de hoeveelheid nul wordt. Een groeifactor: (van hoger dan 1 maar naar beneden neigt) is een positief teken, een groeifactor constant hoger dan 1 het teken is van exponentiële groei .

Nadat de heren Rutte en De Jonge in juli zelf nog op vakantie gingen worden nu in een monoloog eerst de zwakkeren in de samenleving naar voren gebracht, Een bijna ‘schofterige manier om een verhaal in te leiden.

Schuld ligt niet bij het kabinet , maar ons gedrag is NIET goed. De maatregelen 26 september zijn niet gelukt, omdat mensen zich niet aan de 1 1/2 m. houden. Mondkapjes verplichten blijft juridisch moeilijk. Op 18 september van dit jaar gingen er al 37 wijken in Madrid in lockdown en schoten de besmettingen in Spanje, Frankrijk en Belgie omhoog. Op 18 september had dit kabinet dit kunnen zien. Wat is er mee gedaan?. Pas 26 september waren er regionale maatregelen in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Was dit eerder aangepakt dan was het niet fout gegaan zoals het nu fout gaat. Nu worden m.n. horecaonernemers in het hele land weer de dupe.De arrogantie van Rutte “We kijken het nog 24, 48, 72 uur aan” is naar mijn mening directe aanleiding om de man incl. De Jonge ontslag te geven waarna op de CV geplaatst kan worden: FALEND BELEID! en FALEND ECONOMISCH BELEID.

En dan zijn er ook nog eens bewindslieden die de schuld geven aan de zwervers, daklozen die al wietsnuivend en bier in de hand hebbende de besmettingen in de hand werken. Voor een investering van 4.000.000€  hadden deze 40.000 mensen die in Nederland ‘loslopen‘ allang een dak boven het hoofd kunnen hebben.

STUDIESCHULD

PERSCONFERENTIUE HEET NU KABINETSCONFERENTIE

Rutte:

Café en restaurants gaan dicht. Horeca heeft er geen schuld aan, maar doordat een besmetting meegenomen wordt naar huis is dit nodig. red: Dan zullen straks de scholen wel aan de beurt zijn, kunnen ze daar de schuld neerleggen.

Geen verkoop alcohol na 20.00


30 personen max. voor instellingen m.u.v onderwijs, kerken en de 2e kamer:

MET Handhaving: slechts 3 gasten per dag achter de voordeur.

Sport: Publiek verboden bij sport. Kantines en kleedkamers gaan dicht. Vanaf 18 jaar is individueel sporten alleen mogelijk in de sportschool.Alle evenementen worden gesloten

Doorstroomlocatie: Zoals markten geen probleem. Winkels moeten wel om 20.00 dicht.

Thuiswerken: Werk thuis, maar niet als het niet anders kan. De vakanties: Ga niet naar oranje of rode reisadvies landen. In eigen land mag de groepsgrootte niet groter dan 4 zijn.

Mondkapjes worden verplicht in een binnenruimte.


Scholen: Ook in scholen voortgezet en hoger onderwijs tussen de lessen door.


De Jonge:

Eerst een vaccin.4 risiconiveaus


Gedeeltelijke lockdown gaat 4 weken duren. Als het niet beter wordt totale lockdown. Mensen in de zorg moeten worden ontzien. Er moet evenwicht komen. Verpleeghuizen gaan niet helemaal dicht. Bezoek moet mogelijk blijven. Met de Kerst kan het weer maar dan moeten we het eerst allemaal SAMEN doen en dan kunnen de heren weer SAMEN met kerstreces.

Het sterftecijfer is door de WHO een week geleden stilletjes bijgesteld van 3,4% naar 0.125%. De kans dat u dood gaat aan COVID-19 is 1 op 16,9 miljoen.Op alle mogelijke manieren probeert het kabinet te redden dat wat er te redden valt. Een kabinet dat op alle mogelijke manieren nu na 9 maanden nog steeds niets geleerd heeft. De houding van Rutte en De Jonge is arrogant en met de noodwet is de oppositie buiten spel gezet. Het gaat niet om mensenlevens.

Voor Rutte en de Jonge zijn het aantal besmettingen zo ‘afgrijselijk‘ dreigend, dat daar alleen nog naar gekeken wordt. Na 9 maanden gaan de Europese landen de zware gebieden in kaart brengen. Samenwerking? Vergeet het maar?De EU faalt voor de volle 100%. U ziet u dat op 15 en 17 april de meeste doden waren. 17 april totaal wereldwijd 8.515 en op 11 oktober 3.951. Er zijn vanaf maart 38.000.000+ besmettingen Daarvan zijn inmiddels 28.500.000+ genezen.

Gisteren waren er 288.000+ besmettingen. Daartegenover staan op dezelfde dag 234.500 mensen die genezen zijn. Nu vandaag ligt het aantal IC opnames 661 13-10 om 22:05 uur.

Bron: Coronavirus Statistieken – Nieuws deze week
 

Coronavirus Statistieken