coronavirus

dezeweek2020

AUTEURSRECHT

Op sommige beelden en informatie op de website van FORZA rust auteursrecht / copyright. Die beelden mogen niet zonder toestemming openbaar worden gemaakt en is inbreuk op het auteursrecht. Openbaarmaking of verveelvoudiging hiervan, zonder schriftelijk toestemming, is daardoor niet toegestaan.

Mocht u nog vragen hebben over het auteursrecht, dan kunt u contact met ons opnemen.

DISCLAIMER

DISCLAIMER

Bezoekers van de website FORZA kunnen geen rechten ontlenen aan de informatie op deze website. Wij zijn niet aansprakelijk voor de schade die het gevolg is van de informatie op de site van FORZA . Het plaatsen van onjuiste informatie is niet in strijd met de wet, tenzij er sprake is van laster of smaad.

Bent u van mening dat de informatie op deze website in strijd is met de wet met betrekking tot het schenden van auteursrecht, belediging en/of bedreiging, dan kunt u contact met ons opnemen.

PRIVACYBELEID

FORZA neemt de privacy van de bezoekers zeer serieus.

De gegevens van de bezoekers worden op een veilige manier opgeslagen en beheerd. Met het bezoeken van de website worden gegevens aan ons verstrekt. Het gaat dan om gegevens zoals: met welke apparaat (PC, mobiel, tablet) de bezoeker de site bezoekt, maar ook informatie met betrekking tot vanuit welke lokatie de site is bezocht, tijdstip, duur en welke inhoud is bekeken.

FORZA houdt zich ten alle tijden aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de Privacy Wet- en Regelgeving.

Vanaf 25 mei 2018 geldt de nieuwe privacywet (AVG). Hiermee krijgen burgers meer zeggenschap over hun persoonsgegevens. Voor persoonsgegevens voor journalistieke doeleinden geldt dit niet.

Wettelijk is bepaald dat de AVG niet van toepassing is op de verwerking van persoonsgegevens voor uitsluitend journalistieke doeleinden. Voor foto(s) die gebruikt worden in een nieuwsartikel hoeft geen toestemming gevraagd worden van geportretteerden.

Het onherkenbaar maken van kentekens of gezichten, door deze te blurren, zijn wij wettelijk niet verplicht. Daarnaast is het portretteren van meerdere personen op een foto niet in strijd met de AVG of het portretrecht.

Mocht u nog vragen hebben over ons Privacybeleid, dan kunt u contact met ons opnemen.

Powered by Live Score & Live Score App