Nieuws deze week
ACHTER de SCHERMEN Coronavirus Nieuws

Uitgelekt en om u vast voor te bereiden: Rutte en Hoekstra ‘verraden’ eigen land maar er is veel meer..

Rutte en Hoekstra gaan overstag 750 miljard voor de EU.

Onderonsje tussen Macron en Merkel. Rutte en Hoekstra staan ‘buitenspel’, dit noemt men landverraad.

Frans-Duits plan voor steunfonds EU Duitsland en Frankrijk hebben een plan gepresenteerd voor een Europees wederopbouwfonds van 500 miljard euro. Het geld is bestemd voor EU-lidstaten, regio’s en bedrijven die het zwaarst zijn getroffen door de coronacrisis.


Het plan is volgens president Macron en bondskanselier Merkel tot stand gekomen na overleg met onder meer Nederland en Italië. De EU zou het geld moeten lenen op de kapitaalmarkten en vervolgens toekennen aan de ontvangers. De Europese Commissie is blij met het voorstel, zegt idolate voorzitter Von der Leyen. Alle 27 EU-landen moeten het goedkeuren voordat het kan worden uitgevoerd.

Deel, like of volg of maak uw eigen magazine klik hier


FlipboardFlipboardFlipboard


Deel dit artikel zodat we gratis kunnen blijven werken voor u!

MAAR er is veel  meer:

Heb je alles gehad komt @ds_Apeldoorn met berichten om je bang te maken. #Journalistiek eenzijdige verhalen en eigenlijk alleen maar: “Er moet vandaag iets in de krant” BE-Kijk de statistieken van @mauricedehond deHond en stop met luisteren naar @RIVM

Cijfers RIVM onbetrouwbaar

Rutte en HoekstraMaurice de Hond: ‘Cijfers en onderzoeken bewijzen dat we onnodig bang worden gemaakt’

‘Onderzoeken bewijzen dat BUITEN BIJNA NIEMAND wordt besmet’ – ‘Ik zie Nederland helemaal kapot gaan, middel is véél erger dan de kwaal’ – Jongere generaties hebben 2 x hogere kans op dodelijk ongeluk dan op dood door coronaIn Jemen verkeren bijna 16 miljoen mensen (53% van de bevolking) in een chronische hongersnood. Voedselhulp (foto) is tot nu toe een druppel op een gloeiende plaat. Dagelijks 300.000 doden als trend niet gekeerd wordt

Waarom laat het RIVM YouTube video’s over HCQ offline halen?

Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin

Brandbrief uit Rome: Kardinalen en bisschoppen waarschuwen voor communisme, verplichte vaccinaties en een wereldregering

Duitse inlichtingendienst: China vroeg WHO om mens-op-mens besmetting corona zo lang mogelijk te ontkennen

‘Bejaarden in Italië waren net ingeënt met niet getest griepvaccin dat hen speciaal vatbaar maakte voor corona’ – ‘Essentiële medicijnen voor allerlei aandoeningen worden al veel langer weggehouden bij het volk’ Dr. Judy Michowitz is een wereldvermaarde wetenschapper, wier proefschrift in 1991 een revolutie teweeg bracht in de behandeling…

Israëlische premier stelt voor alle kinderen te chippen; verplichte vaccinaties steeds dichterbij

Obama leider van meest corrupte Amerikaanse regering ooit

Waren de zaken omgedraaid, had Trump Obama op een dergelijke illegale, door-en-door corrupte wijze onderzocht en ondermijnd, dan hadden de Westerse media er wekenlang schande over gesproken, en waren analisten in het ‘nieuws’ en ‘actualiteiten’programma’s over elkaar heen gebuiteld met het verketteren van de ‘slechte oranje man’.

Maar nu het andermaal hun eigen getinte ‘verlosser’, hun linkse ‘heiland’ is die betrapt is, blijft het ijzingwekkend stil. Daarmee bevestigen ook de Nederlandse mainstream media andermaal dat zij –behalve inherent racistisch- de echte nepnieuws-, propaganda en complotverspreiders in dit land zijn.

Opnieuw is pijnlijk duidelijk geworden dat Barack Obama, Joe Biden, Hillary Clinton, James Comey, Robert Mueller, James Clapper, Susan Rice, Loretta Lynch (3) en John Brennan tot de meest ontransparante, corrupte, misdadige en door ongekende schandalen geplaagde Amerikaanse regering ooit behoorden. Ieder nieuwsmedium dat deze keiharde feite bagatelliseert of verzwijgt, plaatst zichzelf daarmee automatisch in dezelfde, buitengewoon onbetrouwbare categorie. Lees HIER het hele artikel.

Rutte en Hoekstra

Related posts

‘NIETS staat een TOTALE opheffing van ALLE maatregelen, inclusief Ruttes verwoestende 1 1/2 meter-NOODWET, in de weg’

dezeweek2020

Vaccin Maffia? NOS verkondigt louter leugens over hydroxychloroquine

dezeweek2020

CASH FXGroup – FOREX TRADING A Steady Income Monthly? – Een Vorstelijk Inkomen Elke Maand?

dezeweek2020