De zoon van Robert F. Kennedy beweert dat Dr. Tony Fauci en de Gates Foundation flinke winst zullen maken met de productie van het COVID-19-vaccin.

Robert F. Kennedy Jr., zoon van Robert en neef van John F. Kennedy, zei dat het National Institute for Allergic and Infectious Diseases (NIAID), het bureau van Dr. Fauci, 50% van alle royalty’s van een mogelijk coronavirusvaccin zal innen.

Lees meer : Het COVID-19-vaccin is mogelijk in september klaar, zegt de wetenschapper uit Oxford

Lees ook: Vaccin tegen COVID-19 bijna onmogelijk Laat u niets wijs maken

Kennedy Jr zei tegen extreemrechtse podcast The Gateway Pundit dat Dr. Fauci een aantal vaccinoctrooien bezit, waaronder een die wordt getest om het coronavirus te bestrijden door enkele van Amerika’s grootste vaccinfabrikanten.

De Gates Foundation investeert in Dr. Fauci’s NIAID als onderdeel van haar Decade of Vaccines-programma dat tot doel heeft een wereldwijd vaccinatieplan te introduceren.

Kennedy Jr zei dat Dr. Fauci een octrooi bezit voor een specifiek type vaccin dat een virus in een eiwitvel verpakt. Het virus wordt vervolgens via het vaccin aan het menselijk lichaam afgegeven en Kennedy Jr zei dat het zeer snel de organen bereikt die nodig zijn om een ​​persoon immuniteit te geven tegen een bepaalde ziekte.

Hij zei ook dat het octrooi momenteel wordt gebruikt door minimaal een van de grootste Amerikaanse vaccinfabrikanten om vaccins te maken voor coronavirus.

De vier belangrijkste vaccinfabrikanten in de VS zijn Pfizer, Merck, GlaxoSmithKline en Sanofi, en als een van die vier bedrijven met succes een coronavirusvaccin ontwikkelt, zullen Fauci en de NIAID volgens Kennedy Jr. de helft van de royalty’s innen.

Hij zei dat bedrijven die dat octrooi gebruikten de winst 50/50 met de NIAID moesten delen en hij beweerde dat de Gates Foundation in dat specifieke octrooi had geïnvesteerd.

Hij zei dat er geen limiet is aan hoeveel de NIAID kan verzamelen uit het coronavirusvaccin en zei dat er meer overheidsregelingen moeten zijn om dit te voorkomen.

Robert F. Kennedy Jr. is berucht en controversieel tegen vaccinatie en zijn eigen familieleden hebben vorig jaar in Politico een opinie geschreven waarin hij zijn campagne van “verkeerde informatie” over vaccinatie aanvechten.

USA Today ontkrachtte ook een eerdere theorie dat het Pirbright Institute in Groot-Brittannië, waarin de Gates Foundation investeert, ook een octrooi heeft voor het Coronavirus-vaccin. In het USA Today-artikel stond dat die beweringen ongegrond waren en dat de Gates Foundation een initiatief financiert om het onderzoek naar COVID-19-behandelingen en vaccins te versnellen.De theorie beweerde dat de Gates Foundation het coronavirus en het nodige vaccin had ontwikkeld om winst te maken met het vaccin. Dr. Tony Fauci daarentegen is sinds 1984 de directeur van de NIAID. Hij maakt deel uit van de Coronavirus Task Force van de Trump-administratie en wordt algemeen beschouwd als een van de meest vertrouwde medische functionarissen in de Verenigde Staten. Hij is sinds Ronald Reagan adviseur van elke Amerikaanse president.


Lees meer : Anthony Fauci’s opleiding voor Ierse broers