Nieuws deze week
Image default
ACHTER de SCHERMEN Coronavirus Nieuws

Coronadoden: Hoelang accepteert het volk nog dat hun leven totaal op de kop staat en vernietigd wordt?

Het gaat volledig mis met de coronadoden

In de VS wordt het aantal besmettingen per dag steeds hoger Lees: coronastatistieken. Echter het aantal coronadoden neemt gestaag af. De verhoging van het aantal besmettingen is in Amerika toe te kennen aan alle BLM en Antifa protesten. Onze zwarte broeders, die alle gezondheidsmaatregelen aan hun laars lapten.


coronadodenGedurende 3  maanden, inmiddels bijna 4, hebben wij geschreven al van het begin af aan, dat er iets goed fout zit in de regelgeving van de regering. Noodwetten,  die dan ineens ingesteld worden, dan gematigd worden en dan ineens door burgemeesters ingesteld worden om alle recht van demonstratie bij de burger en de boeren weg te kunnen nemen. Apps, die niet voldoen en dan ineens een ‘Twente–App’, die zoals het er nu uitziet ook niet gaat werken, omdat het door instellingen, burgers gewoon niet meer geloofd wordt.


FAILLISSEMENTEN Bedrijven en Particulieren

De belastingdienst is nu alweer gestart met ondernemingen aan te schrijven, dat het uitstel van betaling voorbij is, en dat de betalingen weer gedaan moeten worden. De meeste bedrijven zoals sportscholen en horeca hebben nog geen droog brood kunnen verdienen. In Nederland waren de eerste week van juli 55 faillissementen en bijvoorbeeld in Apeldoorn vanaf 24 maart 11 faillissementen.


Een belastingdienst  [ zo corrupt als wat ] maar ook een UWV, die nu al naar particulieren brieven schrijven, waarvan de honden geen droog brood lusten. Een UWV arts die letterlijk durft te zeggen om volledig 80-100% afgekeurd  te worden, dat je of in een hospice moet liggen, want anders kun je afkeuring wel vergeten.


Hoelang accepteert het volk nog dat hun leven totaal op de kop staat en vernietigd wordt?

Coronadoden – Coronavirus Statistieken

Banner


NEDERLAND: 107 op 20 jun. 76 op 21 jun. 91 op 22 jun. 65 op 23 jun. 64 op 24 jun. 82 op 25 jun. 110 op 26 jun. 91 op  27 jun. 69 op 28 jun. 73 op 29 jun. 76 op 30 jun.50 op 1 jul. 62 op 2 jul. 22 op 3 jul. 95 op 4 jul. 95 op 6 juli, etc. [ zie de RIVM cijfers van de afgelopen week in juli 2020  hier beneden] coronastatistieken…Lees Hier

Coronadoden

Afdrukken

Overheden wereldwijd beginnen nu toch serieuze problemen te krijgen met hun voortdurende coronahoax pandemie. Steeds meer mensen geloven geen snars meer van de propaganda, simpelweg omdat er lang niet genoeg doden zijn om de hoax in stand te houden.

Ongeveer een week geleden publiceerden wij een artikel over dat er veel te weinig coronadoden zijn om al die heisa met coronamaatregelen te rechtvaardigen. Als je de totale economie vernietigt en de vrijheden van mensen aan alle kanten aan banden legt, dan moet je wel met iets komen om het volk ervan te overtuigen dat jouw hoax echt gevaarlijk is.

Als je er met al die bombarie niet in slaagt om meer coronadoden bij elkaar te scharrelen dan een heftige griepepidemie dan heb je toch echt wel een probleem met je geloofwaardigheid. De dagelijkse uitslagen van het RIVM zijn inmiddels al gestopt, simpelweg omdat er niets te melden viel en hun wekelijkse verslag ziet er nu als volgt uit:


Dit is met de beste wil van de wereld niet langer te verkopen als een probleem. Niemand gaat dit nog serieus nemen en mensen worden ook een beetje moe van het gezwam over een tweede coronagolf.

Maar, het dreigt nu nog veel erger te worden door cijfers uit Amerika.

De media hebben de afgelopen weken bol gestaan over het toenemende aantal besmettingen in Amerika. Het volgende soort berichten kon je de afgelopen weken bijna dagelijks overal lezen.

Het aantal besmettingen van het coronavirus is volgens een telling van persbureau Reuters in de Verenigde Staten met een nieuw recordaantal van meer dan 61.000 toegenomen. Het is de grootste dagelijkse toename in de VS sinds de uitbraak van het virus.

Wanneer dat gebeurt, dan kan je er dus op wachten dat er ook weer een piek zal komen in het aantal sterfgevallen. Want, al wekenlang domineren het aantal besmettingen in de VS de voorpagina’s van de mainstream media. Echter, het vreemde is dat dit nu net niet gebeurt.

Ondanks dat er een “schrikbarende” stijging is waar te nemen van het aantal besmettingen neemt het dodental niet toe en dat is niet goed. Want, als dat gebeurt dan valt de coronapandemie hoax in duigen en gaat niemand zich meer aan al die idiote voorschriften houden.

We nemen als voorbeeld de staat Florida waar het aantal besmettingen, vergeleken met voorgaande maanden, explodeerde zoals te zien op het volgende plaatje. De blauwe lijn geeft het aantal besmettingen weer en de rode het aantal doden. Waar in het begin de lijnen nog vrij dicht bij elkaar bleven, zie je dat er opeens een geweldig gat ontstaat russen de twee.

coronadoden florida

Het is eigenlijk nog erger, want het aantal doden daalt zelfs, ondanks de explosie aan besmettingen. Hetzelfde beeld zie je door geheel Amerika en het dodental is sinds maart nog niet zo laag geweest.

We zullen voor de zekerheid de komende weken nog even afwachten, maar als het dodental op het niveau blijft zoals het dat nu schijnt te doen, dan heeft men toch wel een heel groot probleem.

Praatjes zijn praatjes, maar cijfers zijn cijfers en doden zijn doden.

En met praatjes kunnen ze het dodental niet omhoog krikken, hoe graag ze dat ook zouden willen om hun hoax in stand te houden.

Echter, er komt nog een tweede en wellicht veel groter probleem en dat heeft betrekking op de beruchte tweede golf. Want, naar het schijnt hebben alle “experts” die een tweede coronagolf voorspellen gebruik gemaakt van statistieken zoals die er zijn voor de Spaanse griep uit 2018. Daar had je een eerste golf, gevolgd door een tweede.


Deel, like of volg of maak uw eigen magazine klik hier


FlipboardFlipboard


Deel dit artikel zodat we gratis kunnen blijven werken voor u!

multicopy_apeldoorn
goudraath_juwelen_sieraden
aardbeientuin oene

tweede golf spaanse griep

Echter, naar nu blijkt is die vergelijking helemaal niet te maken, omdat de Spaanse griep slachtoffers maakte onder alle leeftijfsgroepen, dat wat bij covid-19 niet het geval is. Jongen mensen hebben hoegenaamd geen enkele last van dit virus, alleen ouderen zijn kwetsbaar zoals blijkt uit de volgende grafiek. De voorspelling van een tweede golf, gebaseerd op de Spaanse griep, werd dan ook heel vroeg gemaakt, nog voordat men wist wie echt te lijden zou hebben van het coronavirus.

covid-19

Hoelang komen Rutte en kornuiten nog weg met het bedonderen van de bevolking? Hoelang accepteert het volk nog dat hun leven totaal op de kop staat en vernietigd wordt? Hoelang accepteert men nog het commando: op afstand blijven want anders….? Hoelang laat het volk zich nog muilkorven als ze een ritje met de trein willen maken?

Coronadoden

HEADLINES

Related posts

Noodwet uitgelekt?: Laat u UW OUDERS weer opsluiten in het verpleeghuis OF komt u in actie?

dezeweek2020

‘Coronavirus is een linkse coup van enorme omvang’?

dezeweek2020

Hugo de Jonge, Contract met Zeneca? [Bedrijf met 10 strafrechterlijke vervolgingen],- of staat dit in de bijsluiter?

dezeweek2020