Nieuws deze week
Nieuws

Cash FX Group – Cash Forex Trading Group

dierennood

CASHFX Group – Cash Forex Trading Group  DE WEG NAAR FINANCIËLE ONAFHANKELIJKHEID

Deel, like of volg of maak uw eigen magazine klik hier


FlipboardFlipboardFlipboard


Deel dit artikel zodat we gratis kunnen blijven werken voor u!

Graag wil ik je informeren over een werkelijk fantastisch programma, dat eenieder in staat stelt om financieel onafhankelijk te worden.[i] Financiële onafhankelijk die je de vrijheid geeft om die dingen te doen die boeien, die leuk en waardevol zijn en waar je hart naar uitgaat.

FOR CASHfX GROUP ENGLISH GO HERE….

FOR CASHFX GROUP ESPANOL GO HERE…..

cASH fx gROUP fUNNEL sYSTEMJ

 • Financiële onafhankelijkheid die je de tijd en ruimte geeft om meer aandacht te geven aan familie en vrienden, aan hobby’s, reizen of wat je ook maar zou willen doen. Werken omdat je het leuk vindt, i.p.v. je naar een baan te moeten slepen, louter om het hoofd boven water te kunnen houden.
 • Vrij te zijn van stress als gevolg van een uitzichtloze situatie om een goede baan of een betaalbare woning te vinden. Niet langer gebukt gaan onder een permanente financiële stress als gevolg van torenhoge schulden, hypotheken of lasten die nauwelijks op te brengen zijn.
 • Bevrijd te zijn van het probleem hoe de studie te betalen van je opgroeiende kinderen en je vakanties op te offeren om het schoolgeld voor het nieuwe leerjaar te kunnen betalen.
 • Je niet langer zorgen te hoeven maken over je financiële situatie wanneer je met pensioen gaat, omdat je de mogelijk hebt om in redelijk korte tijd een mooie aanvullend pensioen op te bouwen.
 • Niet langer met lede ogen moet aanzien hoe je spaargeld wordt uitgehold omdat je geld op de bank niets meer oplevert of zelfs door negatieve rente minder wordt.

Kortom, financiële onafhankelijk die je voldoende middelen ter beschikking stelt voor een kwalitatief goed en gezond sociaal leven.

Ben je geïnteresseerd? Neem dat even 10 minuten de tijd om de informatie hieronder tot je te nemen. Het kunnen 10 minuten zijn die het verschil zullen maken tussen een leven met constante financiële stress of een leven in financiële onafhankelijkheid!

forex_trading

call cash FX group Netherlandshttp://nieuwsoost.cashfxgroup.com/

Financiële onafhankelijkheid

cash_fx_group, cash_forex_trading_groupVeel mensen zien dit als een onhaalbare droom. Dat lijkt echter zo. Er is namelijk nu de kans om deze droom ook te realiseren. Een mogelijkheid om met een gering bedrag deel te kunnen nemen aan een programma dat het uitzicht biedt om in redelijk korte tijd een passief extra aanvullend inkomen, tot zelfs een volwaardig maandelijks inkomen, te kunnen opbouwen, waarmee je volledig financieel onafhankelijk wordt. Een inkomen dat je bevrijdt van spanning en stress en alle vrijheid biedt om datgene in je leven te doen dat voldoening en geluk geeft.

Die kans word je geboden als je deelneemt aan het programma van CashFX!

Call us and Ask Us! Landline Netherlands +31

call cash FX group Netherlands

http://nieuwsoost.cashfxgroup.com/

Wat is CashFX Group

CashFX is een internationaal bedrijf dat geleid wordt door mensen die hun sporen in het bedrijfsleven hebben verdiend. Zij opereren volledig transparant en legaal. CashFX is officieel gelanceerd begin november 2019, maar is al actief vanaf de zomer van 2019. Het bedrijf is gevestigd in Panama.

CashFX opereert in de forex-handel, dat is de internationale handel in valuta. Met ruim 5000 miljard dollar is het de grootste markt ter wereld. Het is een markt waar niet alleen overheden, banken en financiële instituten opereren, maar ook miljoenen kleine handelaren. Het is ook een markt die bewezen heeft zelfs in crisistijden winstgevend te zijn.

CashFX werkt met eersteklas handelaren en brokers die over alle noodzakelijke licenties beschikken. Dat maakt dat de activiteiten van CashFX wereldwijd volledig legaal zijn. CashFX opereert ook heel transparant. Via hun website kun je het handelen volgen.

Wat biedt Cash FX Group – Cash Forex Trading Group

Call us and Ask Us! Landline Netherlands +31

call cash FX group Netherlands

http://nieuwsoost.cashfxgroup.com/

CashFX Group biedt een programma aan dat heel interessant is voor zowel kapitaalkrachtige mensen als mensen die over weinig geld beschikken. Het programma is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar, rijk of arm, jong of oud, geschoold of ongeschoold, CashFX is er voor iedereen die de weg zoekt naar financiële onafhankelijkheid.

Behalve dat CashFX haar diensten aanbiedt met de handel in valuta, biedt zij ook een zeer professioneel trainingsprogramma om zelf succesvol te kunnen handelen. Het maakt onderdeel uit van het totale programma en het staat je vrij om het te gebruiken.

Het derde component van het CashFX-programma is een ongekend beloningsprogramma voor hen die promotie maken en andere mensen introduceren.

Kortom, of je opgeleid wilt worden tot professionele handelaar, of binnen CashFX je eigen groep van deelnemers wilt opbouwen of alleen maar passief wilt deelnemen aan de forex-handel of een combinatie daarvan, voor iedereen is er een winstgevende plek binnen CashFX.

Het is ook deze combinatie die ervoor heeft gezorgd dat in het korte bestaan van het bedrijf er een ongekende explosieve groei van deelnemers heeft plaatsgevonden.

Call us and Ask Us! Landline Netherlands +31

call cash FX group Netherlands

http://nieuwsoost.cashfxgroup.com/

Het CashFX-programma

Het CashFX Group programma werkt met contracten. Het goedkoopste contract kost 300 dollar, het duurste contract kost 100.000 dollar. De aanschaf van een contract wordt betaald in Bitcoin, evenals de uitbetaling van de opbrengsten. De winst wordt berekend in dollars.

Elk contract bevat een module van een trainingsprogramma waarmee na het doorlopen daarvan je zelf op topniveau kunt handelen.

Van de aanschaf van een contract gaat 70 procent naar de pool waarmee gehandeld wordt, 30 procent is voor het trainingsgedeelte, The Academy, maar wordt feitelijk als bonussen aan deelnemers uitbetaald. Een contract loopt tot wanneer 200 procent van de contractprijs is behaald. Dan wordt het ontbonden en moet de opbrengst worden opgenomen om een nieuw contract te kunnen afsluiten.

Bij uitbetaling wordt 20 procent commissie in rekening gebracht. Dat is in de forex-handel heel gebruikelijk. Brokers vragen tot wel 30 procent commissie. Deze commissie gaat echter niet naar het bedrijf, maar wordt in de vorm van bonussen teruggegeven aan de deelnemers.

Ter voorbeeld: Bij een contract van b.v. 1000 dollar gaat 700 dollar (70 procent) naar de trade-pool het contract eindigt wanneer met de trade-resultaten 200 procent oftewel 2000 dollar is bereikt. Van die 2000 dollar wordt 400 dollar (20 procent) aan commissie ingehouden en 1600 dollar in Bitcoin uitbetaald. De netto winst is dus 600 dollar, oftewel 60 procent.

Omdat het contract blijft doorlopen totdat 200 procent is behaald, ongeacht de duur, is men altijd verzekerd van 60 procent rendement. De dagelijkse rendementen bepalen hoe lang erover wordt gedaan.

Cash FX Group – Cash Forex Trading Group Behaalde resultaten

Om een inschatting te kunnen maken over hoe lang men erover doet tot het contract eindigt en daarmee het gemiddelde rendement per maand te kunnen berekenen, is het goed om naar de resultaten te kijken die vanaf augustus 2019 tot december van 2019 zijn behaald. Laat het duidelijk zijn dat deze behaalde resultaten absoluut geen garanties geven voor toekomstige resultaten. Ze geven echter wel een goede indicatie wat realiseerbaar is

CashFX Group geeft een rendement van minimaal 0,1 procent tot maximaal 15 procent per week. In werkelijkheid wordt er meer behaald, maar door het maximum van 15 procent verzekert het bedrijf zich van een buffer om het geheel stabiel te houden.

Call us and Ask Us! Landline Netherlands +31

call cash FX group Netherlands

http://nieuwsoost.cashfxgroup.com/

De resultaten van 1 augustus tot 1 december 2019:

 • De rendementen per dag varieerden van 0,88% tot 2,99%
 • De rendementen per week (5 trade-dagen) varieerden van 9,01% tot 13,12%
 • Het gemiddelde rendement per dag over de gehele periode van:
 • Het gemiddeld rendement per week over de gehele periode van:

Het gemiddelde rendement per week vanaf 1 augustus 2019 lag dus rond de 10 procent, wat neerkomt op een duur van een contract van ongeveer 28 weken oftewel rond de 6 maanden. Zestig procent netto winst in totaal over zes maanden geeft een netto maandelijks rendement van 10 procent.

Ruwweg gezegd: Het gemiddelde percentage rendement per week wat met handelen wordt behaald, is gelijk aan het percentage netto opbrengst per maand over je totale contractprijs.

forex_trading

Call us and Ask Us! Landline Netherlands +31

call cash FX group Netherlands

http://nieuwsoost.cashfxgroup.com/

Altijd zestig procent

Wanneer het gemiddelde percentage op het handelen minder wordt, dan doe je er langer over. Je blijft altijd 60 procent netto halen, maar omdat je er langer over doet, daalt de opbrengst per maand. Omgekeerd wordt de netto opbrengst per maand hoger als met handelen meer rendement wordt behaald. Zo kun je snel zien wat een contract kan opleveren. Als het wekelijks rendement bij handelen op 10 procent ligt, dan heb je maandelijks 10 procent netto rendement op een contract. Daalt dit naar 7,5, dan daalt je opbrengst per maand naar 7,5 procent  van het contract. Stijgt de opbrengst naar gemiddeld 12 procent, dan stijgt de maandelijkse opbrengst ook naar 12 procent. Maar zoals gezegd, de totale netto opbrengst blijft altijd 60 procent.

Er is geen bank in de wereld die dit kan bieden!

Veilig gevoel

Belangrijk is te vermelden dat je niet hoeft te wachten met opnemen tot het contract voltooid is. Je kunt al geld opnemen als er 100 dollar op je rekening staat.

Dat geeft niet alleen een veilig gevoel dat je snel al over een deel van je geld kunt beschikken – in ongeveer 3 maanden heb je de betaling van je contract weer terug in bezit – het stelt je ook in staat om, zonder uit eigen middelen te hoeven bij te betalen, naar een duurder contract over te gaan. Je betaalt slechts het verschil in prijs t.o.v. je lopende contract.

Wanneer je b.v. een contract hebt van 300 dollar, dan hoef je slechts 200 dollar te betalen om het eerstvolgende duurdere contract van 500 dollar aan te schaffen. Je kunt niet een contract verhogen met het geld wat op je rekening staat. Je moet het eerst opnemen. Die 200 dollar bereik je dus zodra er 250 dollar op je rekening staat. Bij opname wordt zoals eerder gezegd 20 procent commissie gerekend, waardoor je dus 200 dollar overhoudt en een contract van 500 dollar kunt aanschaffen om  daarmee aanzienlijk hogere opbrengsten te genereren. Zo kun je stap voor stap van goedkope naar duurdere contracten overstappen tot je het maandelijks netto rendement hebt bereikt dat je tot doel hebt gesteld.

forex_trading

Call us and Ask Us! Landline Netherlands +31

call cash FX group Netherlands

http://nieuwsoost.cashfxgroup.com/

Cash FX Group – Cash Forex Trading Group Contracten

Er worden contracten aangeboden van 300, 500, 1.000, 2.000, 5.000, 10.000, 20.000, 30.000, 50.000 en 100.000 dollar. De benaming van de contracten is ‘Academy’ + het bedrag van de 30 procent dat daarvoor wordt gereserveerd. Een contract van 300 dollar heet dus ‘Academy 90’, 1.000 dollar is ‘Academy 300’, enz. Door het als ‘Academy’, dus training en studie, te presenteren is het overal ter wereld legaal.

Als we de tot nu toe gemiddelde rendementen van 10 procent per maand als uitgangspunt nemen dan kunnen we de volgende opbrengsten berekenen met het aantal weken dat nodig is om naar een hoger contract te gaan:

300 dollar contract geeft                             30 dollar netto per maand                          na 12 weken
500 dollar contract geeft                             50 dollar netto per maand                          na 18 weken
1.000 dollar contract geeft                          100 dollar netto per maand                        na 18 weken
2.000 dollar contract geeft                          200 dollar netto per maand                        na 27 weken
5.000 dollar contract geeft                          500 dollar netto per maand                        na 18 weken
10.000 dollar contract geeft                       1.000 dollar netto per maand                    na 18 weken
20.000 dollar contract geeft                       2.000 dollar netto per maand                    na 9 weken
30.000 dollar contract geeft                       3.000 dollar netto per maand                    na 12 weken
50.000 dollar contract geeft                       5.000 dollar netto per maand                    na 18 weken
100.000 dollar contract geeft                    10.000 dollar netto per maand

Wie met het laagste contract begint en een aanvullend inkomen van 1000 dollar per maand wil hebben, die doet er dan 12+18+18+27+18=93 weken over, oftewel ongeveer 1 jaar en 9 maanden om aan een contract van 10.000 te komen. Voor een volwaardig inkomen van 3000 dollar per maand dat bij een contract van 30.000 dollar gerealiseerd kan worden, zou dat 120 weken, oftewel 2,5 jaar inhouden.

Wil je meer dan financiële zekerheid en gaan voor een contract van 100.000 dollar dat je een vorstelijk inkomen biedt, dan doe je daar bij de huidige rendementen van gemiddeld 10 procent per week in totaal 149 weken, oftewel 3 jaar, over!

Dit is een ongekende kans om uw dromen tot realiteit te maken.

De duur van het hele traject kan verkort worden door met een hoger contract te beginnen. Wanneer je met een contract van 1.000 begint, dan bespaar je 30 weken, oftewel ongeveer 7 maanden. Met welk contract je begint, moet je zorgvuldig afwegen en is afhankelijk van over hoeveel financiële middelen je beschikt en je doel dat je wilt bereiken. Bedenk dat hoe mooi het er ook uitziet, het nooit zonder risico is. Stop er nooit geld in dat je eigenlijk niet kunt missen en ga er zeker nooit geld voor lenen. Wil je heel veilig beginnen, start dan met een contract van 300 dollar.

Een bijzondere beloning: De matrix-bonus

CashFX kent tal van beloningen die in de vorm van bonussen worden uitbetaald. De meesten hebben betrekking op het door promoten van het programma nieuwe deelnemers te registreren. Deze worden hier buiten beschouwing gelaten. Alleen kan vermeld worden dat die aanzienlijk zijn. In een apart schrijven zal dat duidelijk worden gemaakt.

Wat hier wel genoemd kan worden is een bonus waar iedereen van profiteert, of u nu actief mensen registreert of gewoon als passief deelnemer van het handelen profiteert. Dat is de matrix-bonus.

forex_trading

Call us and Ask Us! Landline Netherlands +31

call cash FX group Netherlands

http://nieuwsoost.cashfxgroup.com/

 

 


Elke deelnemer van CashFX wordt geplaatst in een matrix. Die matrix bestaat uit 3 lijnen en 10 niveaus, de zogenaamde 3×10 matrix. Dat gebeurt automatisch door het systeem. Nieuwe deelnemers worden geplaats van boven naar beneden en van links naar rechts op de eerste vrije plek. Het is een zgn. geforceerde matrix, niemand heeft daar invloed op.

Van de 20 procent commissie die ingehouden wordt bij uitbetaling, wordt de helft uitgekeerd als matrixbonus. De hoogte van je contract bepaalt over hoeveel niveaus je krijgt uitbetaald. Contracten van 300 en 500 dollar betalen over 3 niveaus uit. Dat loopt per contract op tot het contract van 30.000 dollar dat over alle 10 niveaus uitbetaalt.

Omdat altijd eerst geld moet worden opgenomen om een contract te kunnen verhogen of vernieuwen, wordt er dus permanent geld gegenereerd voor de uitbetaling van de matrix-bonus.

Daarbij komt dat wanneer iemand zijn of haar positie in de matrix wil behouden, en dus die bonus wil blijven ontvangen, een contract na afloop binnen 30 dagen moet vernieuwen. Wanneer je dus een leuke bonus hebt opgebouwd, dan wil je die niet graag verliezen. Dat houdt de dynamiek in het programma.

Het maakt ook niet uit of je zelf mensen introduceert of niet. Er zullen voortdurend mensen worden ingeschreven, hetzij door mensen boven je in de matrix of door mensen die onder je zijn geplaatst. Zo kan het gebeuren dat er iemand uit een geheel ander land in je matrix komt, die heel actief mensen registreert. Dan ga je zien dat je matrix explosief groeit en daarmee je inkomsten, waar je niets voor hoeft te doen.

Snelle groei

In het begin zal dat nog langzaam gaan, maar naar mate de tijd vordert zul je zien hoe snel het gaat. Belangrijk daarbij is te vermelden dat omdat CashFX nog niet zo heel lang geleden gestart is diegene die nu besluit om deel te nemen relatief hoog in de matrix wordt geplaatst en daarmee meer kans heeft om snel de matrix gevuld te krijgen. In bovenstaande afbeeldingen kun je zien dat we dan praten over duizenden mensen die voortdurend geld opnemen en zo het geld voor de matrix-bonus genereren.

Het geld dat CashFX als matrix-bonus uitbetaalt, wordt bijgeschreven op het account waar ook het rendement op het handelen wordt gestort. De opbrengsten van het handelen worden één keer per week op zaterdag uitbetaald, de matrix-bonus twee keer per maand, op de 1ste en 16de van de maand.

Dat betekent dat naarmate de matrix-bonus groeit, je contract sneller zal aflopen. Dan kan het gebeuren dat je er geen zes maanden doet, maar wellicht vier. Je netto winst per contract blijft weliswaar zestig procent, maar het maakt voor je maandelijkse inkomen wel uit, nl. in dat geval 1 contract per jaar meer!

Al met al kunnen we zeggen dat CashFX een fantastisch programma op de markt heeft gebracht, dat grote kansen biedt en door de betrekkelijk geringe deelnameprijs het voor vrijwel iedereen mogelijk is om hieraan deel te nemen.

Call us and Ask Us! Landline Netherlands +31

call cash FX group Netherlands

http://nieuwsoost.cashfxgroup.com/

Samenvattend:

 • CashFX is en internationaal bedrijf, geleid door mensen met jarenlange ervaring en die hun sporen hebben verdiend.
 • Het programma dat CashFX aanbiedt is volstrekt legaal in alle landen van de wereld.
 • CashFX is actief op het gebied van de forex-handel
 • CashFX werkt met brokers die over alle noodzakelijke licenties beschikken.
 • CashFX biedt contracten aan waarmee deelnemers passief deelnemen aan de forex-handel (70 procent van het contract) met modules van het trainingsprogramma ‘Academy’ om later zelf succesvol te kunnen handelen (30 procent van het contract).
 • Een contract loopt tot het moment dat met handelen en de matrixbonus 200 procent van de contractprijs is bereikt.
 • Bij opname wordt 20 procent commissie berekend. De helft van deze commissie wordt terug aan de deelnemers uitbetaald in de vorm van een matrixbonus. De andere helft in netwerkcommissies.
 • Betaling van het contract en uitbetaling van de rendementen is in Bitcoin. Elke deelnemer dient daartoe een Bitcoin rekening te bezitten. De rendementen worden berekend in dollars.
 • Tussentijds is het mogelijk naar een hoger contract over te stappen, door betaling van het verschil in waarde tussen het lopende contract en het hogere contract. Die betaling kan niet direct van rekening bij CashFX, maar uitsluitend via de Bitcoin-rekening van de deelnemer.
 • Een contract kan voortijdig worden beëindigd. Het ‘Academy’-deel (30 procent) wordt niet terug betaald. Voor de overige 70 procent wordt een boete berekend.
 • De opbrengst uit de forex-handel wordt wekelijks op zaterdag uitbetaald.
 • Alle deelnemers komen in aanmerking voor de matrixbonus die op de 1e en 16de van de maand wordt uitbetaald.
 • Opname kan vanaf 100 dollar.
 • Iedereen van tenminste 18 jaar kan deelnemen. Elke deelnemer kan slechts 1 contract afsluiten.
 • Buiten de aanschaf van een contract zijn er geen verdere kosten aan deelname.
 • Deelname aan CashFX kan geheel passief zijn. Er worden geen bepaalde activiteiten verlangd. Wel biedt CashFX andere inkomstenmogelijkheden door actief nieuwe deelnemers te registreren.

Ik hoop met deze uitleg voldoende duidelijk te hebben gegeven wat voor mogelijkheden CashFX biedt om financieel onafhankelijk te worden, om letterlijk een inkomen op te bouwen terwijl je slaapt. Mochten er nog vragen zijn, neem dan contact met me op:

Wil je extra (veel) geld verdienen door actief andere mensen te registreren, vraag me dan om het document met een volledige uitleg.

Call us and Ask Us! Landline Netherlands +31

call cash FX group Netherlands

http://nieuwsoost.cashfxgroup.com/

January 2020

http://nieuwsoost.cashfxgroup.com/
+31 (0) 55 205 6 222
Email: Mailto:boerkampton@gmail.com
Skype: www.synergyfitness.eu (in Apeldoorn)

Dit is geen officieel document van CashFX, maar van een zelfstandige en onafhankelijke deelnemer die los staat van de bedrijfsvoering, noch verantwoordelijkheid draagt voor het beleid van het bedrijf. Het handelen in de forex-markt is niet zonder risico. Resultaten kunnen nooit worden gegarandeerd. Een ieder is zelf verantwoordelijk voor zijn of haar beslissingen. Investeer nooit geld dat u zich niet kunt permitteren te verliezen.

Cash FX Group – Cash Forex Trading Group

Related posts

Onze grondrechten gaan eraan,- Word Wakker! – Nee tegen de noodwet – Lees de Gevolgen

dezeweek2020

Duitsland: VAN “HELPT NIET” NAAR “VERPLICHT” Waarom heb je ons zulke onzin verteld?

dezeweek2020

Tekst Dagvaarding Noodwet en aangifte tegen Mark Rutte, Hugo de Jonge, Jaap van Dissel en de WHO

dezeweek2020

‘Wiens brood men eet….’ ‘De drie noordelijke provincies worden gewoon aan de Chinezen verkocht.’

dezeweek2020

VIDEO Protesten Malieveld lopen uit de hand door ‘voetbalsupporters’ : De democratie is overleden

dezeweek2020

“Instorting van democratie en opkomst autoritaire regeringen”: Topeconoom Martin Armstrong.

dezeweek2020
Powered by Live Score & Live Score App