Nieuws deze week
112 Coronavirus Nieuws Politiek

VIDEO Protesten Malieveld lopen uit de hand door ‘voetbalsupporters’ : De democratie is overleden

dierennood

Enkele demonstranten die vandaag toch naar Malieveld gingen, gearresteerd

Voetbalsupporters bij het Centraal Station die door de ME uit elkaar gejaagd worden.

Maar wat doen die ”voetbalsupporters’ die politieagenten aanvallen aldaar?

Aan de andere kant zijn dit beelden waarbij je ook kunt denken: Wat  doet die vrouw daar, die COPD heeft? Ze valt onder een risicogroep Toch?

En valt er nu een ontslag bij de politie want inrijden met een bus en mensen die voor hun leven wegrennen kan NIET: Is DOODSLAG!

De democratie is overleden

malieveldDe afgelopen weken hebben laten zien dat demonstraties voor de ‘foute’ zaak – de vrijheid, onze grondrechten – niet langer worden toegestaan in Nederland.

Het verbod op de demonstratie op het Malieveld in Den Haag, en tevens in andere grote steden, toont volgens mede organisator Viruswaanzin aan dat ‘de democratie lijkt te zijn overleden.Malieveld

Om dit verdriet te uiten willen wij je vragen de Nederlandse vlag halfstok te hangen, en een bloem te leggen bij het stadhuis.’ Op dit moment is er op Facebook een livestream te zien van een alternatieve bijeenkomst, waar sprekers zoals Willem Engel, Jeroen Pols, Rob Elens, Maurice de Hond en Michael Schippers, enkele van de nieuwe vrijheidsstrijders die ons land zo hard nodig heeft, worden afgewisseld met live muziek.

Naast het feit dat de demonstraties werden verboden, werd via de mainstream media het nodige nepnieuws verspreidt om de organisatoren in diskrediet te brengen. Zo beweerden de Veiligheidsregio Haaglanden en de persspreker van de rechtspraak dat Viruswaanzin een demonstratie voor slechts 100 demonstranten had aangemeld. ‘Dit is onjuist. Op 10 juni 2020 is de demonstratie aangemeld bij de afdeling Crisisbeheersing van de Haagse politie, met de vermelding dat 50.000 deelnemers verwacht werden.’

Daarnaast kregen de veel bekeken interviews met wetenschappers Willem Engel, die de ‘aerosolen’ verklaring van Maurice de Hond met hard wetenschappelijk bewijs bevestigde, een tegenreactie van de gevestigde orde. Pepijn van Erp schreef op Kloptdatwel.nl een artikel waarin hij de zogenaamde ‘denkfouten’ van Engel naar voren bracht. Viruswaanzin plaatste vervolgens een zeer lange, met dal van bronnen onderbouwde reactie waarin Van Erps aannames en (opzettelijk?) foute interpretaties werden ontkracht of gecorrigeerd, en een aantal zaken waar klaarblijkelijk onderduidelijkheid over bestond, werden opgehelderd.

Van Viruswaanzin.nl:

‘De druk op de IC’s is er al weken niet meer, de termen ‘het nieuwe normaal’ en de ‘1,5 meter maatschappij’ zijn geïntroduceerd, complete sectoren dreigen te verdwijnen, de minister spreekt over een vaccin als de enige oplossing, en nog veel meer. Ook zijn er verschillende maatregelen genomen die ondanks een gebrek aan wetenschappelijke onderbouwing zijn doorgevoerd en verplicht gesteld. Het omgekeerde is zelfs het geval: er stapelt zich meer en meer bewijs op, waardoor er grote vraagtekens geplaatst mogen worden bij de gekozen aanpak en de bijbehorende maatregelen.’

‘De maatregelen en richtlijnen – ZONDER wetenschappelijke onderbouwing van de effectiviteit – dreigen een permanent karakter te krijgen nu het kabinet werkt aan een spoedwet om deze maatregelen wettelijk te verankeren. Dit kunnen we en zullen we NIET laten gebeuren.’

‘Hoe serieus het virus ook genomen dient te worden; aan onze grondrechten mag en kan niet getornd worden. Deze mogen NIET structureel worden aangetast. Bovendien is er niets normaals aan het ‘nieuwe normaal’ en de ‘1,5 meter samenleving’. Het druist volledig in tegen de menselijke natuur.’

Politie arresteert betogers die toch naar Malieveld gingen

Op vrijdag verloor Viruswaanzin.nl een kort geding tegen de gemeente Den Haag nadat burgemeester Remkes de demonstratie van vandaag had verboden. Volgens Viruswaanzin was dit een bevestiging van alles waar de organisatie voor waarschuwt en wil bereiken.

De organisatie wil ook dat tegengeluiden niet langer worden gecensureerd, en eist dat PER DIRECT alle maatregelen worden opgeheven, en het normale leven en de economie weer zo snel mogelijk maximaal op gang worden geholpen. Tevens moet er eindelijk 100% transparantie informatievoorziening komen van het RIVM en de overheid, want die is nu zo goed als NUL. Tot slot moet er een parlementaire enquête komen naar het beleid en de besluiten van de afgelopen maanden.

Deel, like of volg of maak uw eigen magazine klik hier


FlipboardFlipboard


Deel dit artikel zodat we gratis kunnen blijven werken voor u!

multicopy_apeldoorn
goudraath_juwelen_sieraden
aardbeientuin oene

De politie heeft vanochtend 7 betogers die toch naar het Malieveld gingen en weigerden te vertrekken, gearresteerd. Andere groepjes mensen ‘die ook duidelijk herkenbaar waren als demonstranten’, zijn wel weggegaan (2).

Malieveld

Related posts

Neen tegen NIEUW NORMAAL, mondkapjes, geen 1 1/2 m. samenleving, stoppen met noodverordeningen.

dezeweek2020

Opvallend Nieuws Nu-Vandaag – Bomenkap Paleis het Loo gestart! Alleen vanwege parkeerplaatsen?

dezeweek2020

Oproep van 80-Jarige – STOP de gangsters – WIJ laten ons nog één keer zien. Nog één keer!

dezeweek2020

De Welingenomen ELITE

dezeweek2020

Ethiopië: Internet plat na protesten met vele doden

dezeweek2020

skyway, skyway_transport, Investment Een BETERE kijk op transport en Investeren

dezeweek2020
Powered by Live Score & Live Score App