Nieuws deze week
ACHTER de SCHERMEN Coronavirus Nieuws Politiek

Tekst Dagvaarding Noodwet en aangifte tegen Mark Rutte, Hugo de Jonge, Jaap van Dissel en de WHO

dierennood

Dagvaarding COVID-19 en NOODWET PROTEST “de deur uit”

Inmiddels heeft Wouter Raatgever bij de politie aangifte tegen 4  kopstukken gedaan nl: Mark Rutte, Hugo de Jonge, Jaap van Dissel en de Wereld Gezondheidsorganisatie. Onze eigen regering is een verlengstuk geworden van de Chinese Communistische Volkspartij, zegt hij en hij legt uit waarom in deze video.

Onze vrijheid wordt weggenomen, die kunnen  we alleen stoppen als iedereen  zich verzameld.

We hebben te maken met een samenzwering. We hebben 17 miljard mensen op de aardbol en Bill Gates vaccinneert terug naar 500.000.000 mensen. Maar zelfs dit DODELIJKE vaccin, waar Nederland zich  al voor miljoenen heeft ingekocht, lijkt nu alweer achterhaald. Scroll naar beneden voor de video want University Oxford heeft echt iets uit te leggen


noodwet, dagvaardingLees goed wat het advies van de Raad van State is: De wet gaat niet op 1 juli in, maar neemt u van mij aan dat ze er alles aan zullen doen om het vermoedelijk toch voor 1 oktober er doorheen te drukken. Raad van State geeft verder geen enkel oordeel over de idioot hoge boetes die op kunnen lopen tot 4350€, en dus mensen compleet de armoede indrukken. Of anders drie  maanden gevangenis, en een strafblad, zodat je eventueel uitzicht op een nieuwe of andere baan wel kunt vergeten. 

Ook ongevraagde en niet aangekondigde thuis-invallen worden normaal.


Mark Rutte en Hugo de Jonge zijn compleet de weg kwijt. 

Stel u krijgt een boete van een politieambtenaar, die een eed heeft afgelegd om u te beschermen,  van 4350€ dan gaat u ook langzaamaan begrijpen wat deze van God los idioten willen bewerkstelligen. Hoe heeft dit allemaal kunnen gebeuren? Drie maanden onder de loep genomen in bovenstaande video, die inmiddels door Yout… is verwijderd. vermoedelijk op verzoek van het RIVM.

Trouwens  wel even onze vraag: Hoeveel maandsalarissen zijn dat voor u? 

RIVM blijkt zelfs u te misleiden wat wel eens een groot  schandaal  zou kunnen worden

noodwet

En doordat u via ‘onze’ zwaar gesubsidieerde kranten, mainstream en door de ook gesubsidieerde NOS elke dag gemiddeld 40 tot 50 x het woordje coronavirus en ALLEEN SAMEN te horen krijgt, raden wij u aan om deze video gewoon eens vier x te bekijken. Kranten zoals Trouw, de Volkskrant en ook Nieuwsuur zijn gelukkig inmiddels een iets andere weg ingeslagen en verrichten duidelijk betere waarheidsvinding.


Wij zijn in ieder geval gestopt met het kijken en lezen van Teletekst, Journaal, NPO1, ‘M’, Beau, Jinek etc etc., omdat je bij elke zender avond aan avond dezelfde mensen aan tafel ziet schuiven, om dagen later het exacte interview met dezelfde mensen weer bij een ander TV-station te zien, met precies dezelfde xx..feiten.


Noodwet


De Raad van State heeft veel kritiek op de corona Rutte-de Jonge- NOODWET en adviseert om deze NOODWET aan te passen voordat het naar de Tweede Kamer gaat, zeggen bronnen in Den Haag althans, dat is wat de verslaggever van de NOS u op TV verteld. Grote onzin: omdat een noodwet er doorgedrukt kan worden, zonder toestemming van de Tweede Kamer.


De Raad heeft vragen over mogelijkheden van de Kamer om allerlei maatregelen te controleren. Ook heeft de belangrijkste adviseur Raad van State zorgen over de tijdelijkheid: die betrekkelijk is, omdat het kabinet de wet makkelijk kan verlengen. Minister De Jonge heeft de Kamer laten weten dat de wet niet op 1 juli ingaat, zoals de bedoeling was. De App en de noodwet volgens Hugo de Jonge. “Ik ga meer tijd nemen voor het voorstel”. Ziet deze man dan werkelijk niet dat het nu al bijna met hem afgelopen is.

Coronavirus COVID19

Op 27 februari 2020 is in Nederland de eerste besmetting vastgesteld van COVID-19. Nadat de WHO op 11 maart 2020 de uitbraak als pandemie kwalificeerde, zijn wereldwijd landen overgegaan tot het nemen van drastische maatregelen in een omvang zonder precedent in de moderne geschiedenis. Ook in Nederland heeft de uitbraak geleid tot rigoreuze maatregelen waarbij het maatschappelijke verkeer nagenoeg stilgelegd is door het sluiten van scholen, universiteiten, bibliotheken, musea, bioscopen, restaurants café’s, sportscholen en kapperszaken. Daarnaast zijn zware beperkingen opgelegd aan de bewegingsvrijheid van de bevolking waardoor ook het niet gesloten deel van de samenleving slechts beperkt tot zeer beperkt kan functioneren. Met de inzet van noodverordeningen vindt handhaving plaats van de opgelegde sociale beperkingen en wordt iedereen gemaand zoveel mogelijk thuis te blijven.


Aantal werkelijk aan COVID-19 overleden mensen is 70. Alle anderen hadden onderliggende kwalen.


Recreatiegebieden en sportfaciliteiten zijn eveneens gesloten dan wel ontoegankelijk gemaakt. Het officiële dodental in Nederand bedraagt na ruim twee maanden van maatregelen 5.830 personen die met COVID-19 gestorven zijn (25 mei 2020). Hoewel het werkelijke aantal dat met COVID-19 gestorven is aanmerkelijk hoger ligt, staat inmiddels vast dat het virus slechts in zeldzame gevallen substantieel bijgedragen heeft aan de doodsoorzaak. Het virus maakt vooral slachtoffers onder ouderen met onderliggende aandoeningen. De veroorzaakte schade is nauwelijks te overzien. De regering schat het begrotingstekort voor dit jaar in het gunstigste geval op 92 miljard euro. Daarnaast zal naar verwachting het dodental als gevolg van de
maatregelen het aantal slachtoffers van COVID-19 ruim overtreffen terwijl de te verwachten psychische gevolgen nog niet te overzien zijn.


Het functioneren van de democratische rechtsstaat is vergaand ingeperkt en de grondrechten van burgers zijn op grote schaal buiten werking gesteld. Op dit moment zijn de maatregelen grotendeels nog steeds van kracht en loopt de schade daarvan dagelijks verder op. Eisers menen dat, los van de vraag of de aanvankelijke genomen maatregelen op dat moment al dan niet te rechtvaardigen waren, het voortduren van deze situatie in de huidige omstandigheden en met het voortschrijdende wetenschappelijke inzicht over COVID-19, onaanvaardbaar is.


Eisers vorderen in dit kort geding dan ook een onmiddellijk verbod op verlenging en opheffing van de nu nog geldende maatregelen. In deze dagvaarding zal eerst een overzicht van de feiten gegeven worden, gevolgd door de juridische analyse van de maatregelen en het toetsingskader van het Europese Hof voor de Rechten van de Mens voor dit soort uitzonderingssituaties.


Aan de hand van deze criteria wordt de besluitvorming, het doel en effectiviteit van de maatregelen
onderzocht. Daarna volgt een analyse van het gevaar van COVID-19 en een beschrijving van de gevolgen van de maatregelen. Op basis van deze gevolgen wordt de proportionaliteit onderzocht om af te sluiten met de conclusie.

VIDEO: OXFORD heeft iets uit te leggen:


Lees de complete dagvaarding en klik HIER

Hoe kan ik helpen?

7 dingen die je kunt doen om je protest stem te laten horen en viruswaanzin.nl te steunen:

 1. Kom naar de demonstratie en/of deel hem met al je vrienden!
  https://www.facebook.com/events/2683859725167081
 2. Teken de petitie “Stop de Lockdown”
  https://viruswaanzin.nl/petitie-stop-de-lockdown/
 3. Doneer en steun ons middels een bijdrage groot of klein, zodat we de kosten van juridische procedures met zijn allen kunnen delen
  https://viruswaanzin.nl/steun-ons-in-deze-belangrijke-missie-en-doneer-een-bijdrage/
 4. Abonneer je op de nieuwsbrief: https://viruswaanzin.nl/nieuwsbrief/
  Hierdoor blijf je op de hoogte, ook in deze tijden van censuur…
 5. Vrienden uitnodigen om lid te worden van onze facebook groep. https://www.facebook.com/groups/279939739822045/
 6. Berichten die je interessant vindt delen op je eigen tijdlijn om meer mensen bewust te maken.
 7. Ons back-up middel tegen censuur is ons nieuwe kanaal op Telegram. Je kunt je hier eenvoudig voor aanmelden, zodat je altijd op de hoogte blijft! https://t.me/viruswaanzin

Deel, like of volg of maak uw eigen magazine klik hier


FlipboardFlipboard


Deel dit artikel zodat we gratis kunnen blijven werken voor u!

multicopy_apeldoorn
goudraath_juwelen_sieraden
aardbeientuin oene

Elke steun betuiging, welke en hoe groot of hoe klein dan ook, is van harte welkom en wij danken je voor je inzet!

DNoodwet – agvaarding

Related posts

‘Geslepener’ kan het bijna niet – Iedereen is straks verdacht…. Elke generatie krijgt een oorlog

dezeweek2020

‘Coronavirus is een linkse coup van enorme omvang’?

dezeweek2020

‘Franse Regering heeft vanaf het begin gelogen’ 3 Artsen klagen premier Philippe aan

dezeweek2020

Cash FX Group – Cash Forex Trading Group

dezeweek2020

de EU staat in de greppel – Globalistische constructie van de EU brokkelt af. 

dezeweek2020

VIDEO Protesten Malieveld lopen uit de hand door ‘voetbalsupporters’ : De democratie is overleden

dezeweek2020
Powered by Live Score & Live Score App