Nieuws deze week
ACHTER de SCHERMEN Bedrijven Coronavirus Nieuws Politiek

Rutte gaat ons echt door de crisis helpen…… 21 juni demonstratie Malieveld – “compulsory” vaccins

dierennood

Nu is Rutte helemaal de weg kwijt en hoelang gelooft hij er nog in.

Man je wordt afgebrand op social media. Ga je een weg inslaan net als wat Pim Fortuijn is overkomen?.
Rutte: “Vliegen is veiliger dan in de buitenlucht op terras zitten 😳

Rutte gaat ons door de crisis helpen……

Vaccin: Hoeveel kinderen zijn er dood gegaan in Afrika aan het Bill Gates vaccin?
rutte
Rutte: “Er wordt vreselijk hard aan gewerkt”, zegt premier Rutte erover. Hij wil de naam van de farmaceut niet noemen 🤔 en zegt ook niet om welk vaccin het gaat🙄. Ook is er nog geen duidelijkheid over het precieze hoeveelheid van het vaccin dat wordt aangeschaft”.

Even tussendoor de corrupte farmaceut is Johnson en Johnson en zij hebben een flinke relatie met Bill Gates.


Rutte

“Een contract met deze farmaceut over het vaccin is bijna rond en het zou gaan om miljoenen doses. Minister De Jonge van Volksgezondheid was vandaag niet bij de ministerraad, omdat hij nog bezig is met de laatste onderhandelingsgesprekken,[de APP] zeggen bronnen in Den Haag”.


Marion Van Eekelen:Ik neem helemaal niets in! De DES kinderen staan nog in mijn geheugen gegrift. Ze weten niet wat voor effect het heeft op langere termijn. Zoek maar andere idioten! DES kinderen zijn kinderen die destijds na het nemen van medicijnen kromme armpjes en beentjes kregen. De moeders raakten vaak onvruchtbaar.


200.000 handtekeningen binnen. Heeft u al getekend? 21 juni demonstratie Malieveld. Is kijken of de ME weer zo stoer is om ook net als de kermisexploitanten deze demonstratie te stoppen op de autobaan.


ik zag onlangs nog een interview met een Amerikaanse vrouw, een expert op het gebied van virussen, die geschokt was te lezen dat de who, volgens haar, voor het eerst sprak over “voluntary”, dus geheel vrijwillig, “mandatory” dus eigenlijk zwaar aanbevolen maar ook “compulsory” vaccins. Dit had zij nog nooit gezien bij de who en zij vroeg af of deze compulsory/verplichte vaccins inhielden dat je vastgehouden kan worden en tegen je wil in gevaccineerd kan worden. Deze vrouw was al in de 60 en zeer goed bekend. Zij maakte zich grote zorgen over deze verplichte vaccinaties waar de who over sprak.

Rutte

Related posts

Noodwet uitgelekt?: Laat u UW OUDERS weer opsluiten in het verpleeghuis OF komt u in actie?

dezeweek2020

skyway, skyway_transport, Investment Een BETERE kijk op transport en Investeren

dezeweek2020

‘Franse Regering heeft vanaf het begin gelogen’ 3 Artsen klagen premier Philippe aan

dezeweek2020

‘NIETS staat een TOTALE opheffing van ALLE maatregelen, inclusief Ruttes verwoestende 1 1/2 meter-NOODWET, in de weg’

dezeweek2020

Dr. Fauci waarom verzwegen dat bijna niemand had hoeven te sterven aan het coronavirus

dezeweek2020

US Open gaat door zegt gouverneur Cuomo

dezeweek2020
Powered by Live Score & Live Score App