Nieuws deze week


nieuws_provincies
sport_nieuws
dierennood
zoek
koop_lokaal, lokale_ondernemer, lokaal
koop_lokaal, lokale_ondernemer, lokaal
Image default
ACHTER de SCHERMEN Bedrijven Column Coronavirus Nieuws Politiek

Neen tegen NIEUW NORMAAL, mondkapjes, geen 1 1/2 m. samenleving, stoppen met noodverordeningen.

Geen NIEUW NORMAAL – geen mondkapjes (alleen als je dat zelf wilt}, geen 1 1/2 m. samenleving, stoppen met de noodverordening.


We zijn de verhalen van Rutte en consorte zat met zijn opmerkingen: “Burgers en buitenlui wat heeft u het goed gedaan in deze periode maar we zijn er nog niet” om daarna kinderen op te gaan roepen veel ideeen te laten insturen, hoe het verder moet, want de kinderen moeten ook bang worden. Er zijn niet voor niets 1/2 maart 6 influencers ingeschakeld via Talpa die elk 60.000-100000€ ontvingen om de jeugd {die geen kranten leest} te beinvloeden om te laten zien hoe erg het virus wel niet is.


De mainstream media is zichzelf steeds belachelijker aan het maken. Iedere kleine gebeurtenis wordt buiten alle proporties in het daglicht gezet en elk artikel wordt in de mainstream en-of in de krant en/of het internet gegooid en in allerlei Facebook-groepen.


Redacteuren en hoofdredacteuren van de Persgroep keuren alle artikelen goed want nu we bij de Persgroep BELGIE zitten maakt dat allemaal niet zoveel meer uit – lijkt het.

nieuw normaal


NIEUW NORMAAL


NPO, OP1, de NOS, de Telegraaf lijken steeds meer roddeljournalistiek te bedrijven. NOS heeft nog steeds geen onderzoek gedaan naar alle wirwar-getallen die het RIVM op straat gooit. Geen enkel medium durft ook maar een klein beetje tegen te sputteren. Alles voor de lezers.


De Stentor schrijft een EENZIJDIG verhaal over IC-bedden die ze tekort komen als er een zogenaamde tweede golf aan zit te komen. Wie de beste ‘schrijver’ aan de lijn heeft gehad bij het ziekenhuis is na navraag met het ziekenhuis door mij niet te vertellen, daar ze in het ziekenhuis niet kunnen zeggen, wie dit verteld heeft. ‘Sprookjesvertelling’

Piëteit is er niet meer, daar een overledene in de kranten wordt weggeschreven, als DODE.


s’-Heerenloo heeft ja let op! –  U leest het goed een UITBRAAK? van 4 corona-patienten. In 2017-2018 tijdens de lange zware griepgolf waren aldaar veel meer gevallen van griep, maar toen in dat jaar, las je er HELEMAAL niets over. We schrijven pas: Als er doden vallen. Ik kan u vertellen dat er in 2017-2018 heel veel meer mensen zijn overleden dan nu met corona.


Omdat in Duitsland nu 31 rechts extremisten zijn opgepakt is daar de media weer als eerste mee om dat breed uit TE METEN. Daarbij wordt niet gezegd wie de extremisten zijn en er is geen onderzoek gedaan of het hier werkelijk om extremisten gaat. Als de politieactie maar zo snel mogelijk in de krant staat. Oppakken van mensen is heel makkelijk als je iedereen die een beetje tegensputtert zo snel mogelijk aan de kant kunt zetten.


Nu worden de slachterijen het doelwit want we moeten aanknopingspunten blijven vinden om iedere dag alleen maar over corona te schrijven. Alle andere zaken komen al bijna 3 maanden niet aan meer aan de orde. Oud voorzitter van een voetbalvereniging in Apeldoorn en nu burgemeester Ton Heerts zegt in een reactie: Alle vertrouwen in VION is weg”. Maar wat heeft het nu eigenlijk met de slachterijen te maken, als de buitenlandse medewerkers met 7 a 8 man in een busje zitten en  naar het werk gaan, en terug naar soms zelfs armetierige stacaravans van 13m.. x 3m.,  waar ze dan met zijn allen overnachten. De risicofactor ligt bij deze mensen 65% hoger.


Het doel heiligt de middelen.

Onze vrijheid dwangmatig beperken, lijkt te mislukken en het gaat mislukken, omdat door de social media, steeds meer mensen, het hele spel in de gaten hebben, en anderen het – en dat duurt niet lang meer – in de gaten krijgen.


Echter zolang als iedereen zijn gal blijft spuwen op de social media, zal het nog wel even zo doorgaan. Soms heb ik de gedachte: “Is het niet allemaal jaren geleden begonnen met het rookverbod in de cafe’s ook om deze branche een kopje kleiner te maken. Om van de gezondheidsbranche maar helemaal niet te spreken. In 2022 staan er voor die horeca, die weet te overleven, alleen nog maar Ferrari’s, Lamborghini’s en Porsches voor de deur want die kunnen een biertje voor 10€ betalen. Dan valt een boete voor een uitbater nog wel een keer mee.


Jan Modaal kan blijven werken tot aan de kist. Het geneuzel over de pensioenen met 1550 miljard oud geld in kas, zal dan ook nog wel aan de orde komen.

NIEUW NORMAAL

Related posts

CASH FXGroup – FOREX TRADING A Steady Income Monthly? – Een Vorstelijk Inkomen Elke Maand?

dezeweek2020

Once Upon a Time in Iraq – Oorlogsdocumentaire op BBC2

dezeweek2020

Noodwet uitgelekt?: Laat u UW OUDERS weer opsluiten in het verpleeghuis OF komt u in actie?

dezeweek2020

This website uses cookies. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accepteer Lees of Scroll