Nieuws deze week
Bedrijven Coronavirus Nieuws Politiek

‘Geslepener’ kan het bijna niet – Iedereen is straks verdacht…. Elke generatie krijgt een oorlog

dierennood

Complottheorie.-?

Ik wist 25 jaren geleden al aan mijn kenniskring te vertellen dat wij nog een oorlog meemaken, dat het zulk een “oorlog” werd, kon ik niet voorspellen, maar de narigheid van dat is ook minstens zo erg. Je gaat het zien de komende 2 jaren.


complottheorieIk heb vannacht een beetje op internet gezeten en het is angstaanjagend. Dit zit zo geniaal in elkaar dat het niet te bevatten is. We worden zo geraffineerd uit elkaar gespeeld. Vannacht las ik in het AD dat er 50 mensen in een café zaten. één had Corona en nu moet iedereen in quarantaine. En iedereen waarmee ze omgingen. Later werd het “ besloten feest” wat niet aan de regels voldeed volgens Het AD het propagandakanaal van de overheid.


Maar door tracers wordt ook in kaart gebracht met wie ze omgingen. Die kunnen ook een klop op de deur verwachten en daarmee rolt het balletje. Iedereen verdacht.

Horecazaken hopen binnenkort op goede zaken, vergeet het. Het is spel. Wacht maar tot de eerste serveerster Corona krijgt. Komen ze je achter na met je reservering, en je familie,- en vrienden. Geniaal he? Deze samenleving is kapot.

In de VS kan je alleen nog online shoppen en mag je een winkel niet meer in zonder je slavennummer te geven doe je dat mag je de winkel in ( die vol ligt) maar breng je al je vrienden familie en kennissen in gevaar door zogenaamde tracers.

De winkels liggen vol, online krijg je vaak niet meer wat is besteld want de voedselvoorziening gaat of is kapot. We zijn eraan, Verloren. Dit is zo gigantisch slim gespeeld. Ik heb er geen woorden voor. Vaccinaties zijn niet eens nodig om ons eronder te krijgen. Het is al gebeurd.

Complottheorie?

De mainstream media is voor een groot deel schuldig aan de eenzijdige voorlichting, doktoren, wetenschappers economen etc. die andere inzichten hebben dan van overheidwege gepropagandeerd wordt zijn weggezet als een soort idoten, diegenen die op de subsidie/loonlijst staan van regeringen en miljardairs hebben het grote gelijk aan hun kant, nooit kritische vragen…..

Voorbeeld van indoctrinatie gisteren in De Telegraaf: Betogingen tegen schending grondrechten in Duitsland ; deelnemers vooral complotdenkers en rechtspopulisten…., dus als je voor je rechten opkomt word je gelijk al in de hoek gedrukt, vooral alles doen wat de overheid zegt, het lijkt de DDR wel.


Deel, like of volg of maak uw eigen magazine klik hier

FlipboardFlipboard

Deel dit artikel zodat we gratis kunnen blijven werken voor u!


Helaas zijn er nog teveel mensen die NPO en MSM (is eigenlijk een curation BOT net als Yahoo)als de bron voor betrouwbare informatie zien, diegenen die vinden dat Rutte het zo geweldig doet, wacht maar tot de ware economische crisis is uitgebroken, vrijheden voorgoed zijn afgepakt en de staat alles bepaalt, gaat helaas gebeuren vermoed ik.

Complottheorie

Related posts

‘Franse Regering heeft vanaf het begin gelogen’ 3 Artsen klagen premier Philippe aan

dezeweek2020

Tekst Dagvaarding Noodwet en aangifte tegen Mark Rutte, Hugo de Jonge, Jaap van Dissel en de WHO

dezeweek2020

MKB gaat kapot. Cultuur krijgt 300 miljoen Fooi en KLM bijna 4 miljard!

dezeweek2020

New York heeft bijna 100 gevallen van mysterieuze kinderziektes corona – kawasaki – Nederland telt nu 20 kinderen.

dezeweek2020

Bitcoin, Coronavirus. ”Wie Goed Doet, Goed Ontmoet”

dezeweek2020

Neen tegen NIEUW NORMAAL, mondkapjes, geen 1 1/2 m. samenleving, stoppen met noodverordeningen.

dezeweek2020
Powered by Live Score & Live Score App