ACHTER de SCHERMEN Coronavirus Nieuws Politiek

4 Besmettingen op basisschool in Eygelshoven. Na ouderen nu leerkrachten het ‘haasje’

dierennood

Vier personeelsleden besmet op basisschool Eygelshoven


Basisschool Eygelshoven heeft hygiene perfect voor elkaar

basisschool

Vier personeelsleden van basisschool de Veldhof in Eygelshoven zijn besmet geraakt met het coronavirus. Dat bevestigt GGD Zuid-Limburg naar aanleiding van berichtgeving van L1.

De vier zijn in quarantaine geplaatst en uit voorzorg wordt al het personeel van de basisschool getest. Als de uitslag duidelijk is, wordt bekeken of nadere maatregelen nodig zijn.

Alle beslissingen blijken nu haaks  op elkaar te staan. Ondanks de besmettingen blijft de school open en zijn leerkrachten het ‘haasje‘, omdat eerst kinderen ziek moeten worden, voordat de school gesloten wordt.


Kinderen maar vooral leerkrachten worden de dupe van het politieke onduidelijke idiote Rutte-RIVM beleid. Als de scholen de laatste maand voor de grote schoolvakantie dicht waren gebleven hadden we deze besmettingen dus gewoon niet gehad. Door de noodverordeningen kan Rutte werkelijk alles er door drukken maar hoelang duurt dat nog en wanneer moet hij op de blaren zitten.

Als  je dan ook nog niet eens een goed voorbeeld kunt geven als RIVM woordvoerrder mankeert er toch wel iets aan;


Nadat er bij een leraar het virus werd vastgesteld, is er een bronnenonderzoek gedaan. Hieruit bleken nog drie personeelsleden van de basisschool besmet te zijn met Corona. De personeelsleden zitten in quarantaine.


Deel, like of volg of maak uw eigen magazine klik hier


FlipboardFlipboardFlipboard


Deel dit artikel zodat we gratis kunnen blijven werken voor u!


Alle personeelsleden van de basisschool worden nu getest. Bij veertien daarvan zijn woensdag al tests afgenomen, donderdag een en vrijdag wordt de rest van het personeel getest, laat de gezondheidsdienst aan L1 weten. De eerste resultaten worden donderdag verwacht.


De school blijft vooralsnog geopend en de kinderen kunnen gewoon naar school blijven gaan zolang ze geen symptomen vertonen.Vanwege de besmettingen heeft de GGD een hygiëneonderzoek gedaan bij de school om te kijken of er genoeg voorzorgsmaatregelen genomen zijn. Volgens de GGD was dat geen probleem.

Besmettingen

Related posts

LIVE Cycloon ‘Amphan’ naar Indiase Kusten

dezeweek2020

Laat u zich vaccineren? Zelfs na meer dan 30 jaar onderzoek nog steeds geen goed HIV Vaccin.

dezeweek2020

HYDROXYCHLOROQUINE

dezeweek2020

DE BEVOLKINGSREDUCTIE BEVORDERD DOOR “LIEFDADIGE” STICHTINGEN EN MILJARDAIRS

dezeweek2020

“Instorting van democratie en opkomst autoritaire regeringen”: Topeconoom Martin Armstrong.

dezeweek2020

Teletekst

dezeweek2020
Powered by Live Score & Live Score App