In de zak van de vaccinmaffia? NOS verkondigt louter leugens over hydroxychloroquine

Hoe lang duurt het nog en wanneer draaien we ons de rug toe naar het kabinet en met name de NOS zoals de verpleegkundigen in het Belgisch ziekenhuis deden toen de premier aldaar op bezoek kwam?.

Het is wanorde bij de NOS en in de media, bij de mainstream-media, maar ook bij een instantie als het RIVM. Cijfers liegen niet maar als je cijfers weghoudt en verdraaid ben je knap verkeerd bezig zoals Maurice de Hond eerder al aan gaf. Het lijkt inmidels op Liegen, Liegen en Bedriegen. 

NOS heeft bestaansrecht verloren

De zwaar gesubsidieerde omroepstichting NOS is naar een nieuw dieptepunt gezakt en wees eerlijk als je door vadertje staat gefinancierd wordt kan het niet anders zijn dat een dieptepunt in journalistiek en berichtgeving bereikt wordt. En dus een zeer kwalijke actieve rol speelt bij het ondermijnen en opzettelijk in gevaar brengen van de volksgezondheid met nepnieuws, propaganda en nu ook glasharde leugens.

Nederlandse corona patiënten schijnen niet te MOGEN genezen met dit bewezen effectieve, veilige, spotgoedkope en patentvrije medicijn, waar de farmaceutische vaccinmaffia dus helemaal niets aan kan verdienen.

nos, hydroxychloroquine


Al sinds mensenheugenis zijn we gewend dat de NOS het vaak niet zo nauw neemt met de journalistieke principes van neutraliteit en objectiviteit. Zeker deze eeuw kunnen we steeds vaker van extreemlinks gekleurd nepnieuws en zelfs pure propaganda voor de gevestigde orde spreken.


Nu is de zwaar gesubsidieerde omroepstichting naar een nieuw dieptepunt gezakt, door in het zoveelste ‘Trump bashing’ artikel louter leugens over hydroxychloroquine te verspreiden, een aloud en bewezen zeer veilig en effectief medicijn waarmee al in meer dan 30 landen het coronavirus met groot succes te lijf wordt gegaan. Maar niet in Nederland. Hier lijkt men reeds te hebben besloten dat u allemaal ergens volgend jaar een ongetest en onbewezen vaccin moet laten injecteren.

Waar is het protest van de media specialisten in de Tweede Kamer? Die kunnen toch niet allemaal in de zak van de vaccinmaffia zitten?

Als Donald Trump ‘JA’ zegt, zeggen de Nederlandse media automatisch ‘NEEN’. Zegt hij dat de lucht blauw is, zullen de mainstream media alles uit de kast trekken om u wijs te maken dat het toch echt groen is. Zelfs al zou de Amerikaanse president hoogstpersoonlijk voor wereldvrede zorgen, dan nog zult u overal te horen en te lezen krijgen dat hij een nieuwe wereldoorlog heeft veroorzaakt.

Zo ook nu. Donald Trump heeft gisteren gezegd preventief hydroxychloroquine te gebruiken, zoals over de hele wereld al door duizenden artsen aan tienduizenden mensen met corona met overweldigend succes werd en wordt gedaan, en zoals ook de Nederlandse huisarts Rob Elens –die inmiddels wordt gesteund door zo’n 100 medici- heeft gedaan en nog steeds wil doen, maar wat hem door de Gezondheidsinspectie en het RIVM verboden is.

Leugens rijgen zich aaneen

En ‘dus’ trekt de NOS alles uit de kast om zowel Trump als het medicijn te verketteren. De leugenachtige insinuaties in het artikel ‘Trump gebruikt malariamedicijn tegen corona ondanks waarschuwingen van medici’ rijgen zich aaneen:

Deel, like of volg of maak uw eigen magazine klik hier


FlipboardFlipboardFlipboard


Deel dit artikel zodat we gratis kunnen blijven werken voor u!

1 ‘Medici waarschuwen voor het medicijn.’ Fout. Sommige medici waarschuwen voor het medicijn, maar niet op basis van de vastgestelde feiten. ‘Hartritmestoornissen behoren tot de bijwerkingen.’ Die zijn echter bewezen zeer zeldzaam, bij slechts 135 op de 1,5 miljoen mensen. ‘Bij onjuist gebruik kan het middel fatale gevolgen hebben.’ Dat geldt ook voor paracetamol en alle andere medicijnen.

2 ‘Het is dus gevaarlijk om dat zo maar aan patiënten te geven.’ Een regelrechte leugen, want het medicijn bestaat al zo’n 70 à 80 jaar, en staat al tientallen jaren op de WHO lijst met essentiële medicijnen. Het wordt in Nederland verstrekt aan mensen met reuma, en (ter preventie van) malaria, en is nog nooit ‘gevaarlijk’ gebleken.

3 ‘Het is effect is niet bewezen.’ Tweede regelrechte leugen, want het effect bij corona patiënten is WEL bewezen, in al meer dan 30 landen. De Franse president Macron heeft het middel al weken geleden vrijgegeven om door huisartsen voor te laten schrijven, nadat de wereldwijd vermaarde dr. Didier Raoult er zeer uitgebreide testen mee had verricht, en 96% van zo’n 1100 corona patiënten erdoor genezen.

4 ‘De onderzoeken die er tot nu toe naar gedaan zijn wijzen zelfs in tegengestelde richting.’ Derde glasharde leugen, want er zijn al vele honderden onderzoeken naar hydroxychloroquine (in combinatie met zink) gedaan, en daaruit blijkt steevast dat het medicijn volkomen veilig is en niet of nauwelijks bijwerkingen heeft.

5 ‘Er zouden juist meer mensen overlijden na gebruik van het medicijn.’ Schaamteloze leugen nummer 4. De ervaringen in meer dan 30 landen tonen exact het omgekeerde aan. Waar mensen wèl aan overlijden is als hen de hydroxychloroquine therapie wordt onthouden, en ze vervolgens in het ziekenhuis belanden, waar circa de helft van de mensen die aan de beademing worden gelegd, het niet overleven.

6 ‘Dat (monitoren) moet zeker bij patiënten met bestaande hartproblemen die gevoelig zijn voor hartritmestoornissen.’ Dat geldt voor alle medicatie, ook voor paracetamol, het enige middel dat huisartsen tegen corona mogen voorschrijven. Nogmaals: slechts bij een zeer klein aantal mensen zijn hartritmestoornissen waargenomen, en dan in 9 van de 10 van de gevallen ook nog slechte milde en ongevaarlijke.

(Zie de hyperlinks onderaan voor uitgebreidere informatie over de ervaringen met hydroxychloroquine.)

Xander

Zie ook o.a.:

18-05: ‘Allemaal de zon in!’ herhaalt huisarts Rob Elens in nieuw interview
14-05: Maurice de Hond: ‘Cijfers en onderzoeken bewijzen dat we onnodig bang worden gemaakt’
14-05: Teken petitie van huisarts Rob Elens om behandeling hydroxychloroquine toe te staan
12-05: Lockdowns kosten miljoenen levens: TBC, kanker, zelfmoord explodeert
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin

NOS

Related posts

‘Geslepener’ kan het bijna niet – Iedereen is straks verdacht…. Elke generatie krijgt een oorlog

dezeweek2020

Brandbrief Buurtbewoners wonend rondom verbouwing Paleis het Loo vanwege rigoreus verjongingsplan

dezeweek2020

4 Besmettingen op basisschool in Eygelshoven. Na ouderen nu leerkrachten het ‘haasje’

dezeweek2020

Kan een oud vaccin het nieuwe coronavirus stoppen?

dezeweek2020

Persconferentie Rutte de, Jonge

dezeweek2020

‘Hysterisch verval naar een politiestaat’

dezeweek2020
Powered by Live Score & Live Score App