ACHTER de SCHERMEN Column Coronavirus Nieuws Politiek

Mark Rutte: Bewust opofferen van onze economie/ruineren van grote groepen ondernemers voor eigen politiek gewin.

dierennood

Mark Rutte en consorte

Te mal en ernstig voor woorden. Lijdt Nederland aan het Stockholmsyndroom>

Minister president Rutte & co dienen zich te verantwoorden bij het Internationaal Strafhof omdat :

Mark Rutte zich schuldig maakt aan ernstige misdaden tegen de menselijkheid van zijn bevolking bestaande uit :

markrutte

Het langdurig blijven gijzelen van de bevolking ondanks dat wereldwijd aangetoond is dat er geen bewust gevaar meer is voor levensbedreigende situaties voor gezonde mensen.

Het bewust blijven opleggen van lockdowns en 1,5 m persoonlijke contact restricties zonder dat hier een wetenschappelijke onderbouwing voor is.

Zijn autoriteit laten gelden door overtreders van niet logische en te begrijpen maatregelen te beboeten en geweld richting deze groep toe te staan door politie en handhavers.

Het bewust opofferen van de economie en ruineren van een grote groepen ondernemers in vele beroepsgroepen voor eigen politiek gewin.

Het beperken en ontnemen van liefdevol contact van familie van getroffen corona patienten plus het verhinderen van een waardig afscheid.

Herhaaldelijk bestuurlijk falen in de uitvoering van het zorgpersoneel die zonder testcapaciteit en beschermende middelen de kwetsbaren diende te verzorgen met vele extra overlijdensgevallen tot gevolg.

Het manipuleren van cijfers en inzichten van transparantie naar de bevolking om langdurig een corona angst hysterie te veroorzaken versterkt door de m.n. Influenzers die 60000€-100000€ betaald worden en de media door het bewust inschakelen van staatsomroep NOS en omroep Talpa.

Een kind indoctrinatie programma door Mark Rutte opgestart in scholen en het niet meer toestaan van ouders in deze scholen voor controle en veiligheid van hun kinderen.

Mark Rutte en consorte

De gevolgschade maatregelen bevolking niet willen erkennen ondanks dat experts en doktoren hier melding van maken die geen belang hebben of aangestuurd worden door de Bill & Mellinda Gates foundation.

Het eenzijdig uitvoeren van maatregelen gecommuniceerd door de WHO door Mark Rutte met het voorleggen aan de bevolking in de volkswoorden van “we doen het samen”.

Het herinrichten van een samenleving door Mark Rutte die niet uitvoerbaar is in een nieuw normaal.

Het buitenspel zetten van de oppositie en alle macht naar zich toe trekken om wet en regelgeving te veranderen van burgerrechten.

De bevolking onder drukzetten dat er pas normaal geleefd kan worden als er een vaccin toegediend is wat niet aantoonbaar veilig is zonder bijsluiter.

Deel, like of volg of maak uw eigen magazine klik hier


FlipboardFlipboardFlipboard


Deel dit artikel zodat we gratis kunnen blijven werken voor u!

Mark Rutte en consorte

Related posts

LIVE Cycloon ‘Amphan’ naar Indiase Kusten

dezeweek2020

Als het fout gaat dan zijn de rapen gaar!!! Coronavirus – Covid-19

dezeweek2020

Intelligente Lockdown

dezeweek2020

CORONAVIRUS – In de fik steken zendmasten zinlos vandalisme en volstrekte waanzin

dezeweek2020

Teamleden ZDF aangevallen en door dit geweld naar ziekenhuis

dezeweek2020

Duitsland: VAN “HELPT NIET” NAAR “VERPLICHT” Waarom heb je ons zulke onzin verteld?

dezeweek2020
Powered by Live Score & Live Score App