ACHTER de SCHERMEN Column Coronavirus Nieuws Politiek

Laat u zich vaccineren? Zelfs na meer dan 30 jaar onderzoek nog steeds geen goed HIV Vaccin.

dierennood

Laat u zich vaccineren?

De mediaberichten waren altijd positief. Der Spiegel publiceerde op de dag van de donorconferentie verschillende euforische artikelen. De door de EU-Commissie georganiseerde conferentie was een groot succes, zoals Der Spiegel schreef omdat Spegel-Online het 2.5 miljoen van Bill Gates reeds eerder ontving en uiteindelijk draait alles om poen, heel veel poen en u als burger gaat uiteindelijk het allemaal in de vorm van belastingen zelf betalen :

De Bill and Melinda Gates Foundation heeft 100 miljoen euro vastgelegd

vaccineren“Met een bijdrage van een miljard euro levert de Europese Commissie zelf een grote bijdrage. Andere grote donaties komen uit Duitsland (525 miljoen euro), Frankrijk (500 miljoen euro), Groot-Brittannië (equivalent aan 442 miljoen euro) en Canada (equivalent aan 780 miljoen euro)., Italië 140 miljoen euro. ”

De in de spiegel genoemde nummers zijn deels onbegrijpelijk. Aan de kant van de EU-Commissie zien de cijfers er sowieso anders uit. Dienovereenkomstig gaf Frankrijk 1,5 miljard (en niet 500 miljoen), Canada 551 miljoen (in plaats van 780 miljoen) en Italië 71,5 miljoen (in plaats van 140 miljoen). Alleen de cijfers voor Duitsland en Groot-Brittannië komen overeen met de cijfers aan EU-zijde.

Dat de spiegel (zoals de meeste andere media) de Bill and Melinda Gates Foundation moest prijzen, is onvermijdelijk, de spiegel wordt immers goed betaald door de stichting. Details over de miljoenen donaties waarmee Bill Gates de Spiegel jarenlang heeft gefinancierd en de gewenste rapportage kunt u hier vinden .

Als Spiegel en andere media zich bezighouden met het benoemen van de top vijf of zes grootste donoren op de donorconferentie, zou de lijst er als volgt uitzien: 1e plaats Frankrijk (1.510 miljoen), 2e plaats Canada (552 miljoen), 3e plaats Duitsland (525 miljoen) .), 4e plaats Saudi-Arabië (457 miljoen. 9) 5e plaats Groot-Brittannië (441 miljoen), 6e plaats Australië (206 miljoen). Bill Gates zou niet op de lijst zijn verschenen, omdat andere landen meer hebben gedoneerd dan de 100 miljoen euro die Gates heeft bijgedragen.

Vaccineren, Maar waar ging de donorconferentie over?

In de media lees je vooral dat de ontwikkeling van een vaccin op het spel staat, zoals ook te lezen is in de inleiding op het hierboven aangehaalde Spiegel-artikel:

“Tientallen landen hebben 7,4 miljard euro toegezegd om een ​​coronavirusvaccin te ontwikkelen.”

Overigens bestaat er legitieme twijfel of er een effectief vaccin tegen het coronavirus kan worden ontwikkeld. Voor zover ik weet is er geen vaccin tegen enig virus van de familie Corona. Deze virussen zijn zeer veelzijdig en hebben tot dusver geweigerd om een ​​vaccin tegen hen te proberen. En dat is niet iets bijzonders aan corona-virussen. Hoeveel miljarden zijn uitgegeven aan het vinden van een aids-vaccin? Maar zelfs na meer dan 30 jaar onderzoek is dit nog niet gelukt.

Maar de fondsen die op de donorconferentie zijn opgehaald, zijn er nu en worden besteed. Je gaat naar de farmaceutische industrie. Het is een rijke industrie die deze hulp niet nodig heeft. Bovendien zou een Corona-vaccin een vergunning zijn om geld te drukken. Degene die als eerste over een dergelijk vaccin beschikt, kan bijna elke prijs in rekening brengen. En de staten van de donorconferentie financieren deze licentie om geld te drukken.

Het zou eigenlijk het beste zijn als je het ter beschikking stelt aan universiteiten zodat ze het vaccin kunnen ontwikkelen. Dit zou het voordeel hebben dat donoren het octrooi voor het vaccin zouden kunnen aanvragen. Dit zou hen in staat stellen geld te verdienen met het vaccin en het belastinggeld terug te krijgen dat ze op de donorconferentie hadden uitgedeeld.

Het tweede doel van de donorconferentie is om het te ontwikkelen vaccin toegankelijk te maken voor de armste landen ter wereld. De spiegel zei het zo:

“Het doel van het initiatief is dat alle krachten voor onderzoek naar vaccins en medicijnen worden gebundeld en dat alle landen wereldwijd – ook de armere – hiervan profiteren.”

Omdat de farmaceutische industrie hoge prijzen vraagt ​​voor haar medicijnen, zijn veel medicijnen niet beschikbaar in arme landen. Het meeste geld is hiervoor bestemd: als een bedrijf (met het geld van de donorconferentie) een vaccin heeft ontwikkeld, dan zal daar veel geld voor nodig zijn. De fondsen van de donorconferentie zijn bedoeld om de vaccins voor de arme landen van de wereld te kopen of op zijn minst te subsidiëren.

Arme landen toegang geven tot medicijnen en vaccins klinkt prijzenswaardig. Maar als het geld aan de universiteiten was gegeven en de donorconferentie de patenten had gehouden, konden ze de vaccins tegen kostprijs inleveren of weggeven, en zou het niet nodig zijn om buitensporige prijzen in de farmaceutische industrie te subsidiëren.

De donorconferentie was dus niet meer dan een dubbel geschenk aan de farmaceutische industrie, die in de eerste plaats de ontwikkelingskosten zal ontvangen en in de tweede plaats ook de hoge prijzen voor de donoren zal krijgen. Je zou ook in de spiegel kunnen lezen hoe ongelooflijk veel geld moet worden weggegeven:

“VN-secretaris-generaal Antonio Guterres zei dat er ongeveer vijf keer zoveel geld nodig was. Eind mei volgt nog een conferentie. “

Vijf keer zoveel? We hebben het dus over een ongelooflijke 35 miljard!

Waar is Bill Gates in geïnteresseerd?

Overal las je dat Bill Gates betrokken was bij de farmaceutische industrie en de vruchten zou plukken van de vaccinatiecampagne. Na het portfolio van zijn stichting te hebben bekeken , kan ik dit slechts in zeer beperkte mate bevestigen. Deze belangen bestaan, maar vormen slechts een klein deel van de portefeuille van Bill Gates. In plaats daarvan is Gates direct of indirect betrokken bij de voedingsindustrie via het Warren Buffet-fonds, waarin hij een groot belang heeft.

Bill Gates gebruikt zijn invloed bij de WHO, die hij met zijn donaties veiligstelt, zodat de WHO zich richt op programma’s die de zaken van de voedingsbedrijven niet verstoren. Lang voordat Corona de krantenkoppen haalde, onderzocht een zeer lang en waardevol artikel over Deutschlandfunk de WHO kritisch en schreef onder meer over Bill Gates:

‘Volgens de belastingaangifte voor 2015 bezit de Gates Foundation rechtstreeks 500 miljoen Coca-Cola-aandelen en een miljard dollar aan aandelen van’ s werelds grootste supermarktbedrijf Walmart. Er wordt ook geïnvesteerd in de voedingsgroepen PepsiCo, Unilever, Kraft-Heinz, Mondelez en Tyson Foods; bij de alcoholbedrijven Anheuser-Busch en Pernod; bij de farmaceutische bedrijven GlaxoSmithKline, Novartis, Roche, Sanofi, Gilead en Pfizer. De Gates Foundation bezit ook bijna $ 12 miljard aan investeerder Warren Buffett’s Berkshire Hathaway Trust. Het vertrouwen bezit op zijn beurt $ 17 miljard aan Coca-Cola-aandelen en $ 29 miljard aan Kraft Heinz-aandelen. ‘

De WHO heeft daarom de preventieprogramma’s voor een gezonde voeding en levensstijl praktisch stopgezet. Dit geeft de voedingsbedrijven de vrije hand om hun producten op de markt te brengen en de Gates Foundation verdient oogverblindend. De WHO zal niets doen om de zaken van Coca-Cola en andere bedrijven waarbij Gates betrokken is, te verstoren. Bill Gates hield zich voornamelijk bezig met het beïnvloeden van de WHO, zodat dit zijn bedrijf niet zou verstoren.

Voor Bill Gates is de corona-crisis ‘slechts’ een springplank om snel geld te verdienen. Hij heeft aangekondigd te gaan investeren in de productie van vaccins. Dit is intelligent (en ook gewetenloos), want hoewel Gates zijn mediakracht gebruikt en allerlei donorconferenties promoot waar geld wordt ingezameld voor de ontwikkeling en productie van vaccins, investeert hij in de productiefaciliteiten om vervolgens zelf het geld in te zamelen voordeel. De 100 miljoen die hij zelf bijdraagt, zijn pinda’s als later een “cake” van enkele tientallen miljarden wordt uitgedeeld. En zijn eigen donaties leiden hem af van het feit dat hij later zelf oogverblindend zal verdienen.

Bill Gates zei in een Amerikaanse show :

‘Ons vroege geld kan de zaken versnellen. Als zeven fabrieken bijvoorbeeld het meest veelbelovend zijn, maar er uiteindelijk hoogstens twee produceren, zullen WE alle zeven fabrieken financieren. ‘

Hij zal zijn geld volgens het gieterprincipe gebruiken voor de meest veelbelovende vaccinprojecten, in ieder geval om zijn deel van de koek te krijgen. En deze cake werd ‘gebakken’ door de staten die doneerden aan de donorconferentie in plaats van het geld aan de universiteiten te geven en zo een directe invloed op het gebruik ervan te hebben. De invloed op de fondsen heeft nu, door zijn invloed op de WHO, Bill Gates. En hij zal weten hoe hij zijn invloed kan gebruiken.

vaccineren

Related posts

‘Coronavirus is een linkse coup van enorme omvang’?

dezeweek2020

Mark Rutte: Bewust opofferen van onze economie/ruineren van grote groepen ondernemers voor eigen politiek gewin.

dezeweek2020

Met griepvaccinatie 36% hogere kans op corona – Advies CNN zeer ‘kwalijk’

dezeweek2020

Intelligente Lockdown

dezeweek2020

LIVE Cycloon ‘Amphan’ naar Indiase Kusten

dezeweek2020

Advertentie-inkomsten online uitgevers in de VS naar dieptepunt

dezeweek2020
Powered by Live Score & Live Score App