Nieuws Politiek

Tanzania helemaal klaar met de WHO – Staatsgreep op de mensheid volgens president Magufuli

dierennood

Na Trump is de WHO uit Tanzania gezet.

Afrika
“Er is hier iets aan de hand”: president Tanzania vertrouwt de resultaten van coronatests niet
7 mei 2020 • 13:44 uur – https://de.rt.com/26v3
“Er is hier iets aan de hand”: president Tanzania vertrouwt de testresultaten van Corona niet Bron: Reuters © Stringer

De Tanzaniaanse president heeft de uit het buitenland afgeleverde coronatests onderworpen aan een kwaliteitscontrole.

Coronavirus is ook een probleem in Tanzania, ook al is het aantal gevallen relatief klein. De bijbehorende testkits komen uit het buitenland. De Tanzaniaanse president wordt beschouwd als een Corona-twijfelaar en heeft de geleverde tests aan een examen onderworpen.

COVID-19 is ook al lang aangekomen in Tanzania, Oost-Afrika. Ondertussen heeft het land echter passende tests om bewijs te leveren voor een infectie met het coronavirus. Volgens de Tanzaniaanse president John Magufuli kwamen deze uit het buitenland. Het staatshoofd heeft geen verdere details verstrekt.

De Chinese president Xi Jinping landde op 24 maart 2013 met veel gejuich op de internationale luchthaven Julius Nyerere in Dar es Salaam, Tanzania.

Magufuli, zelf een opgeleide chemicus, wordt door internationale corona-experts ervan verdacht de epidemie niet de nodige eer te geven en aarzelt om de aankondigingen over te nemen maatregelen op te volgen. De oppositie in het land bekritiseert ook de president vanwege zijn beleid tegenover COVID-19.

In Tanzania zijn tot nu toe alleen de scholen gesloten, zijn de winkels nog open en werken de transportmiddelen normaal. Terwijl hij zijn medeburgers opriep om “onnodige bijeenkomsten” te vermijden, moedigde de Tanzaniaanse president hen aan om de economie draaiende te houden en naar de moskee of kerk te blijven gaan, omdat dit belangrijk is voor mensen.

In tegenstelling tot Tanzania legden de meeste andere landen op het Afrikaanse continent – ondanks een veel kleiner aantal gevallen dan in de meeste andere delen van de wereld – inperkingsmaatregelen en avondklok op.

John Magufuli heeft nu de veiligheidstroepen van het land opdracht gegeven om de Corona-testkits zelf te testen om een ​​idee te krijgen van hun kwaliteit.

Vervolgens werden willekeurig verschillende niet-menselijke monsters genomen, waaronder een papaja, een geit en een schaap. De monsters werden vervolgens gelabeld met menselijke namen en leeftijden. Deze monsters zouden met behulp van de testkits naar het laboratorium zijn gestuurd om te worden getest op het coronavirus, waarbij de medische staf van het laboratorium niet vooraf op de hoogte wordt gebracht van de ware oorsprong van de monsters.

Zoals Magufuli na de testresultaten uitlegde, werden de papaja- en geitmonsters positief getest op COVID-19. Dit leidt tot de conclusie dat mensen die niet besmet zijn met het coronavirus al positief zijn getest.

Er is hier iets aan de hand. Ik zei eerder dat we niet moeten accepteren dat alle hulp goed is voor deze natie, ‘zei Magufuli, eraan toevoegend dat de pakketten moeten worden onderzocht.

Magufuli verklaarde op de staatstelevisie-omroep TBC dat het een “technische fout” of “sabotage” zou kunnen zijn. Het Tanzaniaanse staatshoofd heeft de nieuwe constitutionele en juridische minister, Mwigulu Nchemba, verzocht de zaak te behandelen.

Woensdag waren 480 mensen officieel besmet met het coronavirus in Tanzania. 16 mensen zijn overleden in verband met het coronavirus. Ondertussen vertrouwt Magufuli ook op lokale geneesmiddelen uit de natuurgeneeskunde om COVID-19 aan te nemen.

Ik ben in communicatie met Madagascar. Je hebt een medicijn. We sturen daar een vliegtuig en de drug wordt binnengebracht zodat ook de Tanzanianen hiervan kunnen profiteren ‘, zei hij tijdens een toespraak.

Volgens Reuters heeft de op kruiden gebaseerde remedie echter nog geen wetenschappelijk erkende tests ondergaan. Ondertussen wordt gespeculeerd dat Magufuli het experiment alleen heeft georganiseerd om zijn eigen onorthodoxe corona-beleid te rechtvaardigen.

Het aantal op COVID-19 gerapporteerde infecties en sterfgevallen op het Afrikaanse continent is relatief laag in vergelijking met de VS, delen van Azië en Europa. Dit wordt voornamelijk verklaard door het zeer lage testniveau.

Ondertussen lijdt Oost-Afrika aan een plaag van sprinkhanen van epische omvang. Eigenlijk moet in ieder geval de nu groeiende tweede generatie insecten worden bestreden met pesticiden. Vanwege de beperkingen om het coronavirus onder de knie te krijgen

Covid 19 is een scam – conspiracy volgens president Magufuli

You create chaos and then you bring order

who, magufuli, tanzania

Dit is de president van Tanzania  Magufuli. Hij heeft de WHO zelf om de tuin geleid en de waarheid kwam snel uit.

De WHO is het land uit geschopt en alles gaat weer onmiddellijk open en het leven wordt weer normaal opgepakt.


Wat heeft Magufuli gedaan?.


Testen van dieren, planten, voedsel in de winkels verpakt en wel. Water alles wat mogelijk is. Toen er een naam aan  gegeven en zelfs een leeftijd. Toen onder de naam van mensen laten testen. 80 procent was positief. Dat betekent dat alles positief is. Corona is en was er altijd al. Het  virus is een verhaal voor een grote leugen. Hij doelt hierbij op de Cabal.


Cabal wil de mensheid gaan overnemen. Hij roept de hele wereld op om deze testen ook te doen en de WHO per direct en onmiddellijk te ontmantelen. Hij is boos op iedereen die nog luistert naar deze staatsgreep op de mensheid. President van Tanzania

Covid 19

Related posts

‘Coronavirus is een linkse coup van enorme omvang’?

dezeweek2020

“Instorting van democratie en opkomst autoritaire regeringen”: Topeconoom Martin Armstrong.

dezeweek2020

Kan een oud vaccin het nieuwe coronavirus stoppen?

dezeweek2020

Met griepvaccinatie 36% hogere kans op corona – Advies CNN zeer ‘kwalijk’

dezeweek2020

Als het fout gaat dan zijn de rapen gaar!!! Coronavirus – Covid-19

dezeweek2020

Cash FX Group – Cash Forex Trading Group

dezeweek2020
Powered by Live Score & Live Score App