Nieuws deze week
ACHTER de SCHERMEN Column Nieuws Politiek

Laten we ons gewoon nog langer ‘piepelen’ – Stof tot nadenken!…. de klok tikt

dierennood

Stof tot nadenken! de klok tikt …

Het interesseert me geen reet wie zich beledigt voelt, maar ik blijf erbij. Er komt oorlog van, vroeg of laat! en diepe armoede die zijn weerga niet kent.


Normen en waarden:? Verdwenen als sneeuw voor de zon in de afgelopen 50 jaar. Door onze fijne ‘regering! Lafaards Inclusief de huidige oppositie Wilders en Baudet daar er toch niet geluisterd wordt door the kabinet DOOR Rutte en de ‘rest’.


vliegdekschio-USS-Theodoree-Roosevelt.Rutte luistert mbt het coronavirus alleen naar Jaap van het RIVM en die is totaal niet transparant en in alles wat hij zegt zit een ondertoon, of er een leugen in zit. Het wordt intussen steeds duidelijker, dat ons kabinet, dus onze volksvertegenwoordiging, WIJ , dus de burger al decennia in de maling zijn genomen. En WIJ , de burger vinden het allemaal best, lijkt het.


Cora van Nieuwenhuijzen ism Hoekstra heeft het Fokker drama niet mee willen tellen om weer oneindig veel eurie in KLM te steken dus willen de grote jongens die allemaal VVD stemmen, weer  ” de broek niet ophouden ”. Laat me niet lachen !.


Jullie hebben de kosten van levensonderhoud zo hoog gemaakt dat beide ouders altijd aan het werk zijn, in plaats van tijd met hun kinderen door te brengen en de ‘blagen’ een opvoeding te geven met normen en waarden.


(Alleenstaande ouders hebben geen kans) . Geloof en respect is van school gehaald. Ouders werd verteld ‘Nee, je kunt je kinderen geen discipline bijbrengen’. Welnu, de meeste van die kinderen zijn onbeleefd en hebben we niet onder controle. Je zult oogsten wat je zaait! We hebben een hele generatie genomen en VELEN zijn veranderd in VUILE   egoïstische zelfzuchtige krengen die geen respect hebben voor mensen en eigendom!

Je acht zelfs mensen met terminale ziektes en sommigen met slechts een paar maanden te leven … geschikt voor werk !!!


Jullie hebben ouderen en zwakkeren dakloos en hongerig laten worden maar geeft miljoenen uit aan buitenlandse hulp en uitgeprocedeerde asielzoekers.


Je redt drugsverslaafden keer op keer maar weigert medicijnen te geven aan diegenen die medicijnen nodig hebben om in leven te blijven. Je buigt voorover om politiek correct te zijn, te bang om te zeggen dat genoeg genoeg is, voor het geval je iemand beledigt.

Je verhoogt de pensioengerechtigde leeftijd zodat mensen moeten werken tot ze erbij neervallen of tot in de kist. Pensioenfondsen beginnen nu alweer te spreken over tekorten terwijl er 1500 miljard eurie in kas zit. Een Lubbersje? Neen kabinet Je hebt er gewoon het lef niet voor! .


Je zorgt voor gevangenen en geeft ze alles.


Een verpleeghuis sluit je de deuren zodat ouderen als ratten in de val zitten. … en doodgaan. Ach ik kan uren doorgaan. Het heeft geen zin, Nederland slaapt tijdens corona in huiselijke kring en komt niet in actie. En in die tussentijd druk je ook nog de nodige wetten erdoor.


62.000 criminelen laat je gewoon lopen omdat je te bang voor represailles bent.


En nu een Trump die mensen desinfectie-middelen aanraadt om jezelf te injecteren. De man hoort in een zwakzinnigeninrichting thuis maar geen leider’ in Europa die daar maar iets over durft te zeggen.


JULLIE zijn LAFAARDS en alleen in eigen belang en in het belang van de partij. Straks gaar er 1.5 biljard naar de Zuid-Europese landen. Mocht dat gebeuren dan durf ik te zeggen dat Rutte en Hoekstra landverraders zijn net zoals de Molukkers zich verraden voelden na de treinkaping – Weet u het nog?


Notabene HEEL VEEL GELD naar landen zoals Frankrijk en Italie waar de levensstandaard nog altijd beter is dan hier in Nederland. MAAR WIJ de NEDERLANDSE BURGER ZULLEN AL DIE POEN WEER MOETEN OPBRENGEN. En vergeet niet de gemiddelde Italiaan heeft spaartegoeden waar wij als Nederlander van schrikken.


Hier is de maat in ieder geval meer dan vol en de emmer is overgestroomd. ALLE vertrouwen in dit kabinet is verdwenen als sneeuw voor de zon.


DINGEN MOETEN VERANDEREN !!!

Kopieer en plak als je het lef hebt!

Related posts

Dr. Fauci waarom verzwegen dat bijna niemand had hoeven te sterven aan het coronavirus

dezeweek2020

skyway, skyway_transport, Investment Een BETERE kijk op transport en Investeren

dezeweek2020

Onze grondrechten gaan eraan,- Word Wakker! – Nee tegen de noodwet – Lees de Gevolgen

dezeweek2020

Bitcoin, Coronavirus. ”Wie Goed Doet, Goed Ontmoet”

dezeweek2020

MKB gaat kapot. Cultuur krijgt 300 miljoen Fooi en KLM bijna 4 miljard!

dezeweek2020

Koop Lokaal bij uw lokale ondernemer – Multicopy The Communication Company

dezeweek2020
Powered by Live Score & Live Score App