Nieuws deze week
ACHTER de SCHERMEN Nieuws Politiek

de EU staat in de greppel – Globalistische constructie van de EU brokkelt af. 

dierennood

Putin en Erdogan


De Turkse president Erdoğan neemt zijn mond graag een beetje te vol. Toen hij dacht dat hij in Syrië een groot stuk van de taart kon snijden, werd hij door de Russische president Poetin naar Moskou geroepen. Hij moest lang wachten voor het kantoor van de Russische president . Een duidelijk gebaar.


President Poetin toonde zijn kracht. En tijdens de persconferentie in Sochi heeft Poetin de stoel van president Erdoğan omvergeworpen. Zeer elegant, bijna onzichtbaar met de linkerhand. De pers noemde het een faux pas. Wie ernaar kijkt, ziet het: dat was het niet. Het was een bericht.


november 2017 Sotsji Putin stoot stoel van Erdogan om
Sindsdien heeft president Erdoğan zich anders gedragen.

Maandag kondigde hij de oprichting aan van een nieuwe wereldorde en het einde van de globalisering. Het tijdperk van geld en de beurzen was ten einde. En plotseling praat hij over een nieuw tijdperk van de hele wereld, dat gaat over distributierechtvaardigheid. De nieuwe manier van denken is: “Laat mensen leven zodat de staat overleeft”. En hij zegt dat het na de corona-pandemie niet meer hetzelfde zal zijn als vroeger. En hij spreekt over aankomende uitdagingen die moeten worden beheerst. Het hoofd van het Turkse thuisfeest was opgetogen. ‘De leeftijd van degenen die zichzelf persoonlijk verrijken door de rijkdom van andere volkeren te exploiteren, is voorbij. Globalisering behoort tot het verleden. “

President Erdoğan als voorbode van het einde van het globalisme

Sterke woorden. President Erdoğan is nu plotseling loyaal aan de Amerikaanse president Trump en de Russische president Putin, die lang hebben geloofd dat de neoliberale globaliseringsmanie tot ellende en armoede leidt, dat het IMF door zijn leningsvoorwaarden en de Wereldhandelsorganisatie slaaf maakt van arme landen WTO (World Trade Organization) zuigt de tweede en derde wereldlanden? President Poetin haalde verschillende krantenkoppen door de verschillende globalistische organisaties achthoekig uit Rusland te gooien, vooral die van de topglobaliser George Soros. De Hongaarse premier Viktor Orbán is ook een taaie en onverschrokken antiglobalist – en de Hongaren staan ​​achter hem.

President Erdoğan koos nu de kant van de twee machtige presidenten van Rusland en de Verenigde Staten. Hij had altijd een goed gevoel hoe ver hij zijn kaarten kon spelen. Meest recentelijk in Syrië had hij duidelijk zijn hand te opgewonden. Maar hij begreep dat ook meteen en nam zijn nieuwe rol aan de kant van de winnaars op zich. Globalisering is een ‘moderne slavernij’ en neokolonialisme. Hoe waar.


cash_fx_group, cash_forex_trading_group


“The Business Case for Migration” ( Norbert Häring vertaalt de economische argumenten voor migratie als “Waarom migratie goed is voor het bedrijfsleven”) is een paper van de Global Agenda Council on Migration . Deze “Global Agenda Council on Migration” bracht twee jaar door in overleg met regeringen en de zogenaamde civiele samenleving, die in wezen bestaat uit de bekende ngo’s van de heer Soros, Bill en Melinda Gates en andere pseudo-filantropische stichtingen, en in 2013 de paper ingediend. Het papier van de briljante, gratis internetauteur Norbert Häring in de online catacomben van de archieven van het “World Economic Forum” is bijzonder interessant omdat het vanuit het perspectief van vandaag glashelder is hoe en met welk doel de dingen in 2015 zijn gebeurd.

Links en de Groenen als plaatsvervangende agenten van een grote hoofdstad

Wereldwijd heeft de grote hoofdstad deze massale uittocht uit het Midden-Oosten, Azië en Afrika gezocht, gepland en uitgevoerd. Uit de paper is ook duidelijk te zien dat de roadmap, de strategieën en de actoren ook precies volgens plan werkten. Het ging nooit om de mensheid, alleen om winst. De humanistische slogans die een beroep deden op mededogen waren niets anders dan massapsychologie. Zoals verwacht waren links, met name de Groenen en de goede mensen, er gek op en werden ze aangetrokken door de barrow van het wereldwijde grote kapitaal. De antiracistische impuls, de vraag naar open grenzen, de hoge posters “Niemand is illegaal”, de overdreven bereidheid om dit alles te steunen en te promoten,

De doelen waren het dumpen van lonen en de wetteloosheid van de arbeidersmassa en enorme winsten voor wereldwijde bedrijven. Het punt was en is niets meer dan massaal ontwortelde arbeidsslaven over de hele wereld naar believen te scheppen om te voldoen aan de vraag naar goedkope arbeid, ook wel bekend als “human resources”: “Het wereldwijde aanbod van werk moet aansluiten bij de wereldwijde vraag worden verzoend ” . De grote bedrijven rekenen erop dat de factor “menselijke arbeid” over het algemeen goedkoper is vanwege het overaanbod van immigranten in geïndustrialiseerde landen en daardoor het concurrentievermogen van bedrijven daar verbetert. Migranten moeten de totale lonen in de doellanden aanzienlijk verlagen, waardoor producten goedkoper worden.

Het plan werkte niet

Het geheel werd verkocht als mensvriendelijk en nobel, de invoer van menselijke slaven werd verklaard als “vluchtelingen” en elk verzet ertegen werd bestempeld als “nazi” en “racistisch”. De regeringen en de reguliere media kregen de taak de nodige propaganda en censuur te bevorderen, zodat er onder de getroffen volkeren geen weerstand zou zijn.

Maar het verzet groeide met de problemen en de verarming. De globalistische constructie van de EU brokkelt af. De interne veiligheid in alle westerse landen is verbroken, de samenlevingen zijn verdeeld, de mensen zijn verarmd, zowel in de voorheen rijke als in de traditioneel arme landen. De oorlogen worden niet langer gewonnen, maar slepen jarenlang zonder resultaat en laten economische en menselijke woestijnen achter. Voor het grootste deel denken de migranten er niet eens aan om zelf voor zakgeld te werken en de autochtone volkeren van de westerse wereld proberen op de een of andere manier alleen maar hun hoofd boven water te houden. Overal kookt de woede, de wagen staat in de greppel en het ruikt naar revolutie. De gele hesjes waren een voorproefje.

Tijd om het hele plan te herzien.

En kijk eens, voor alles waarschuwt de oprichter van het World Economic Forum , Klaus Schwab, nu voor buitensporige globalisering. We horen compleet nieuwe tonen: “De globalizers hebben het overdreven. We hadden meer gewicht moeten geven aan sociale factoren en het milieu. ‘Globalisering mag niet zo ver gaan dat het de nationale sociale vrede in gevaar brengt. ‘Een democratisch systeem kan niet werken zonder sociale cohesie.’

U kunt geen beleid meer voeren dat burgers achterlaat. Heel schattig. “The Citizen” was een doorn in het oog van globalisten en grote bedrijven. De vrije, zelfverzekerde burger die zijn eigendommen en bezittingen beschermt en beheert en zijn rechten en plichten serieus neemt, zich aan de wet houdt, de hele winkel draaiende houdt en opkomt voor zijn land en zijn geboorteland – hij was slechts een anachronisme voor de moderne ‘human capital traders’ , een stopgezet, ouderwets model dat plannen in de weg stond om de hele planeet te beheren als een vrij beschikbaar economisch bezit. Bourgeoisie? HA! Niets dan de overmoed van een verwende horige, hij weet het gewoon nog niet.

Resultaat van hyperglobalisering: een nieuw nationalisme

Het Duitse bedrijfsnieuws schrijft :

‘Het snelle tempo van economische en sociale verandering is de belangrijkste oorzaak van de terugkeer van nationalisme’, zei Schwab. Angst, zoals het verlies van een baan, leidt tot een bunkermentaliteit. Het nieuwe nationalisme is een tegenbeweging van de globalisering. ‘Bovenal was de mantra van de grote opening een elitair project’, zei Schwab.

The London Times gaf commentaar op de corona-crisis medio maart 2020: ‘In feite bestaat het gevaar dat deze crisis de doodsklok voor de globalisering zal luiden door niet alleen de ineenstorting van de wereldwijde toeleveringsketens te veroorzaken, maar ook die van de wereldwijde samenwerking. Omdat elke natie nu probeert voor zichzelf te zorgen. Dat zou de ramp alleen maar vergroten. ‘

Wereldwijd maken de corona-crisis, de beurscrash en het doorbreken van de supply chains duidelijk dat globalisering alleen werkt als alles werkt. En wee zo niet. Een ernstige aandoening, dit keer een virus, leidt tot cascades van afbraak. Waar geen dammen, beschermingsmuren en grenzen zijn, en waar nauwelijks middelen “ter plaatse” zijn, breekt een catastrofe ongecontroleerd uit.

Globalisering is het Titanic-syndroom van de aarde – en het zinkt

Amateurvoetbal
Bestel hier!

Het megaproject “Titanic”, de stoomboot van superlatieven, ging niet zomaar ten onder omdat het tegen een ijsberg opliep. Het ging ten onder omdat het schip te ambitieuze plannen zou bereiken (het blauwe lint) en omdat de schotten in de romp aan de bovenkant open waren en niet hoog genoeg werden getrokken. Het water kan het ene schot na het andere passeren. Alles liep volledig. De Titanic zonk erg snel. Dit is precies wat er gebeurt met globalisering.

Het is geen toeval dat het ene na het andere land zich, zelfs binnen Duitsland, tussen de deelstaten “afsluit”. In dergelijke situaties wordt het duidelijk: beschermt nu

iedereen zelf omdat het ertoe doet. Dezelfde bondskanselier Merkel, die in 2015 beweerde dat grenzen niets zouden doen en niet zouden helpen, riep de burgers op om bij hen thuis te blijven en de grenzen af ​​te sluiten. Plotseling.

Corona is precies de reden waarom de terugslag tegen globalisering nu plaatsvindt.

Wat gaat er nu komen? Een aanwijzing voor wat het nieuwe tijdperk zal brengen, is de 5-wereldconferentie “Yalta II”, waarvoor president Poetin heeft uitgenodigd. China, Frankrijk – en zojuist Groot-Brittannië – zijn het al eens. President Trump zal het waarschijnlijk ook eens zijn. Vindt deze conferentie plaats op de 75e verjaardag van het einde van de Tweede Wereldoorlog en in Jalta, van alle plaatsen waar Europa na de Tweede Wereldoorlog opnieuw werd verdeeld? En waar gaat het over?

Niets minder dan weer een Nieuwe Wereldorde:

De agenda van de top, zoals Poetin heeft voorgesteld, suggereert geweldige dingen. Men streeft naar “een serieus en direct gesprek over de basisprincipes van een stabiele wereldorde en de meest urgente problemen van de mensheid”.

Iedereen die president Poetin kent, weet dat hij evenmin denkt aan globalisering à la George Soros, net zo min als de Amerikaanse president Trump. Boris Johnson trok er ook de voorkeur aan zijn VK uit de EU-moloch te halen en een nationaal beleid vorm te geven. We zullen zeer waarschijnlijk een vertrek van het globalisme zien en een terugkeer naar de natiestaat. Een terugkeer naar de bourgeoisie en misschien naar nieuwe ‘oude structuren’. Wat dat ook voor onze toekomst zal betekenen.

 

 

WEERGEVEN

Het MERKEL-MONSTER: onthullingsrapport onthult duister geheim!

Je leven in de DDR verbergt een duister geheim dat nooit echt openbaar mag worden. Maar een man is niet geïntimideerd en publiceert nu de waarheid HIER GRATIS & EXCLUSIEF!

 

Related posts

Bitcoin, Coronavirus. ”Wie Goed Doet, Goed Ontmoet”

dezeweek2020

MKB gaat kapot. Cultuur krijgt 300 miljoen Fooi en KLM bijna 4 miljard!

dezeweek2020

Hugo de Jonge krijgt oogoplag van een bezeten waanzinnige en Van Dissel raakt gevaarlijk de weg kwijt

dezeweek2020

‘Coronavirus is een linkse coup van enorme omvang’?

dezeweek2020

‘Onmogelijk’ om een vaccin tegen het virus te ontwikkelen-Niemand is dood gegaan aan covid-19

dezeweek2020

US Open gaat door zegt gouverneur Cuomo

dezeweek2020
Powered by Live Score & Live Score App