Nieuws deze week
ACHTER de SCHERMEN Coronavirus Nieuws

‘Coronavirus is een linkse coup van enorme omvang’?

‘Coronavirus een linkse coup van enorme omvang’

‘Iedereen die ook maar een seconde denkt dat ik overdrijf door dit een wereldwijde coup te noemen, kent mij niet echt goed,’ schrijft Armstrong. ‘Ik geloof niet in complottheorieën, maar baseer me op betrouwbare bronnen – geen geruchten of gissingen. Ik heb gewaarschuwd dat er een linkse coup van enorm omvang zou komen.’

De journalisten die de bevelen van hun redacteuren opvolgen verzekeren daarmee hun eigen toekomst en die van hun gezinnen en kinderen

coronavirus‘De VN en hun WHO zitten ook achter deze coup. Het aantal doden is veel lager dan de jaarlijkse griep, maar de pers steunt maar wat graag de corona virus agenda. De journalisten die de bevelen van hun redacteuren opvolgen verzekeren daarmee hun eigen toekomst en die van hun gezinnen en kinderen.
Ze gebruiken nu dit virus omdat er geen vaccin is, maar er zijn tal van onafhankelijke bronnen die zeggen dat het medicijn tegen malaria werkt, zonder dat er doden door vallen, zoals in Frankrijk en elders.’

Lees ook Lenen hier lenen betalen betalen

Corona heeft plaats ingenomen van falende klimaatagenda

‘De Verenigde Naties hebben nu een 26 pagina’s tellend rapport opgesteld met een actieplan omtrent de verschillende socio-economische gevolgen van Covid-19, en de vernietiging van de wereldeconomie, die opzettelijk door links wordt uitgevoerd. De VN heeft klimaatverandering gebruikt om te proberen een wereldregering te creëren, maar daarbij stuitten ze op teveel verzet.

Coronavirus

Klimaatverandering is nu dood.
Ze zijn nu overgegaan op iets dat hen in staat stelt te dreigen dat mensen onmiddellijk zullen sterven, tenzij ze al hun vrijheden opgeven.’ ‘De agenda van klimaatverandering was bedoeld om de industrie in beslag te nemen en feitelijk te nationaliseren. Dat gaan ze nu doen door hen virtueel failliet te laten gaan, waarna de staat hen gewoon overneemt. Het plan om bedrijven te nationaliseren werd zelfs in Duitsland besproken, omdat de bedrijven (wettelijk) geen bailout mogen krijgen.’

Wereldwijde VN-belasting van 10%? – ‘Onze toekomst staat op het spel’

‘Dit is de oudste truc die er is. De Verenigde Naties willen macht om aan iedereen een wereldwijde belasting van 10% op te leggen, voor wat zij een ‘wereldwijde gezondheidscrisis die de VN in zijn 75 jarige bestaan nog nooit heeft meegemaakt’ noemen. Deze crisis hebben ze zelf beraamd met behulp van een gehypet virus.’

‘Alles waarvan we ooit geloofden dat het onze mensenrechten waren, zijn niet langer geldig… Links forceert op agressieve wijze hun gefaalde agenda, en doen een ultieme machtsgreep. Het pensioensysteem is aan het instorten. Alle beloften die sinds WO-2 zijn gedaan, verkruimelen tot stof. Daarom zijn ze zo vastbesloten om van Trump af te komen, en hebben ze zo tegen Brexit gevochten. Ze willen geen oppositie… Onze toekomst staat op het spel.’ (2)

Xander

(1) Armstrong Economics
(2) Armstrong Economics

Zie ook o.a.:
02-04: Oud-directeur Instituut Microbiologie verkettert lockdown maatregelen als ‘economische zelfmoord’

Coronavirus

Related posts

Marxistische werelddictatuur. Brit Gordon Brown roept op tot wereldregering

dezeweek2020

VIDEO Protesten Malieveld lopen uit de hand door ‘voetbalsupporters’ : De democratie is overleden

dezeweek2020

Dr. Fauci waarom verzwegen dat bijna niemand had hoeven te sterven aan het coronavirus

dezeweek2020

Tanzania helemaal klaar met de WHO – Staatsgreep op de mensheid volgens president Magufuli

dezeweek2020

Noodwet uitgelekt?: Laat u UW OUDERS weer opsluiten in het verpleeghuis OF komt u in actie?

dezeweek2020

Predikant Jakob Tscharntke noemt politici ‘misdaadbendes’ “moeten worden opgesloten”

dezeweek2020
Powered by Live Score & Live Score App