We gaan de draad weer oppakken met alle Regio Nieuws. Op deze pagina vindt u ook alle statistieken m.b.t. Corona of u klikt HIER. voor de Wereldcijfers of HIER voor uw gemeente Scroll naar beneden voor verder Stedendriehoek,- Sportnieuws en Uitslagen. We wensen u sterkte in deze tijd!

ACHTER de SCHERMEN Coronavirus Nieuws

Vreselijke Beelden uit ziekenhuis Bergamo – “Of je blijft leven of je sterft”

» ‘ Anesthesist in Bergamo “Alle landen moeten in LOCKDOWN”

» Het is een chronische longonsteking’

» ‘It’s Not Enough’: Inside An Italië Ziekenhuis worstelt met COVID-19′

» Ziekenhuis Bergamo meldt: LOCKDOWN NU in alle landen’

» 20% van de burgers in Nederland houdt zich niet aan de regels. Geen contact en 1 1/2m. blijft moeilijk.

» Avondklok in Beieren – Trump is meer met zichzelf bezig en is “hufterig””tegen een CNN-Journalist’

» 2 weken geleden was voor Trump alles nog een HOAX Nu zit Illinois, Californie en New York op slot. Trump is compleet incompetent voor deze situatie’

“Of je blijft leven of je sterft”

Stuart Ramsay van Sky News krijgt een kijkje in een ziekenhuis in Italië dat vol zit met coronaviruspatiënten terwijl de medische staf moeite heeft het virus in bedwang te houden. » ‘It’s Not Enough’: Inside An Italië Ziekenhuis worstelt met COVID-19 | NBC News NU


Raken mensen in een coronapaniek?


In Beieren is sinds vandaag een avondklok van kracht, in de rest van de republiek lijkt het slechts een kwestie van tijd. Europa en grote delen van de wereld verkeren in een noodtoestand. Hoe is het zover gekomen? Margarita Bityutski heeft de ongelooflijke gebeurtenissen samengevat die plaatsvinden in dit nog jonge decennium.

coronopaniekTegelijkertijd zijn Duitse steden als spooksteden, de detailhandel komt tot stilstand. Marcus Robbin sprak met winkeliers in Berlijn die vrezen voor hun bestaan. Zoals zo vaak het geval is, is er onder de bevolking een groot wantrouwen als het gaat om corona. In wie kun je geloven? Zelfs gerenommeerde wetenschappers en virologen zijn het daar niet mee eens, tientallen vragen blijven onbeantwoord. De vraag naar de betekenis van de tests is ook een punt van discussie.

De ervaren internist Dr. med. Claus Köhnlein uit Kiel wil verduidelijken dat de tests een hoog foutenpercentage hebben en twijfelt in zijn geheel aan het buitengewone risico van het virus. Margarita Bityutski sprak met hem. Barst de wereldwijde economische en financiële zeepbel door de Corona-crisis? NuoViso, een alternatief medium uit Leipzig, houdt zich al bijna 15 jaar bezig met het probleem van systeemcrashes. Tijd voor een analyse met NuoViso-oprichter Frank Höfer. Aron Morhoff sprak met hem. Verdere links: Pistorius eist straf voor “nepnieuws” over het coronavirus: een alternatief medium uit Leipzig behandelt al bijna 15 jaar het probleem van systeemcrashes. Tijd voor een analyse met NuoViso-oprichter Frank Höfer. Aron Morhoff sprak met hem.

Verdere links: Pistorius eist straf voor “nepnieuws” over het coronavirus: een alternatief medium uit Leipzig behandelt al bijna 15 jaar het probleem van systeemcrashes. Tijd voor een analyse met NuoViso-oprichter Frank Höfer. Aron Morhoff sprak met hem.
Een fiasco in de maak? Nu de pandemie van het coronavirus toeslaat , nemen we beslissingen zonder betrouwbare gegevens:

Related posts

Nederland heeft bijna zeker de Italiaanse coronavariant

dezeweek2020

COVID-19 kon een maand lang zijn gang gaan in Noord-Italie VIDEO Spaans Ziekenhuis

dezeweek2020

KEIHARDE WAARHEID: de Mensheid op de grens … Een Vuile Deal

dezeweek2020
Powered by Live Score & Live Score App