Sponsor v.d. Maand

BUITENLAND

SPORT

Wim Hogeboom vindt als veteraan het ‘tafeltennisgeluk’ in verre oordenHij is 64 jaar, maar Wim Hogeboom speelt als nooit tevoren. [LEES VERDER...]

Teletekst pagina HIER

Teletekst pagina HIER

Life Style Virtual Reality

Weer een bomvol Blues Cafe binnenkort?

Huize Ria in Bluescafé Apeldoorn. Wegens succes geprolongeerd!

Eind november stond Huize Ria in een bomvol Bluescafé op de planken. Het was een gave middag die smaakte naar meer. Liefhebbers van Herman Brood opgelet!! Huize Ria neemt je op vrijdag 20 december opnieuw mee op een trip door de muzikale erfenis van Neerlands grootste Rock & Roll artiest.

Bluescafé Apeldoorn.
Huize Ria

Huize Ria dankt haar naam aan de nightclub Ria’s men’s club waar Herman Brood een regelmatige gast was. De acht muzikanten laten zich inspireren door de muziek van Herman Brood. Energiek, enthousiast, verrassend en een tikje eigenzinnig staat de band op het podium.

Natuurlijk speelt de band de grote hits. Maar er is zoveel meer: stevige rock, blues, funk, reggae, ballads en ook de Ria’s laten van zich horen. En dat alles onder het motto: “Gonna have a party, gonna have a blast”.  De acht muzikanten van Huize Ria beschouwen elk optreden als een feestje en staan garant voor een avondje heerlijke Rock & Rol…… en dus nog heel veel meer Herman Brood!

Datum: vrijdag 20 december 2019

Aanvang: 22.00 uur

Entree: Gratis

Waar: Bluescafé, Nieuwstraat 74A Apeldoorn

Bluescafé Apeldoorn.

Related posts

Australische bestuurder geprezen na herhaaldelijk rammen van FLITSPAAL

dezeweek2020

Lieve Lieve Kerstman…

dezeweek2020

Extase

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Web Hosting